A hotel jó helyen van de kb. ennyi az előnye. A bejelentkezésnél a recepciós lerakta a szoba kulcsot és közölte hogy ott a lépcső első emelet. Nem tudott tovább foglalkozni velünk mert a takarítónővel beszélgetett és a telefonján mutogatta a képeit. A szobában a tévé mérete nevetségesen kicsi és messze van.
A szálloda tisztasága kritikàn aluli a fürdőszobában és a közösségi terekben. A folyosón állt a kosz. Az étteremben a reggelinél egyetlen pozitívum volt a kiszolgáló személyzet kedves és segítőkész volt, de a recepciós még visszaköszönni sem tudott. Nem leszünk visszajáró vendégek.
Nagyon tetszett a kerti WC, ilyet még nem láttam más szállodákban és én kifejezetten jó dolognak tartom, otthon is rendszeresen használom. Tetszett még a fürdőszobában elhelyezett fültisztítók, rendszeresen használom őket és még nem találkoztam egy szállodában sem ezek bekészítésével. A Wellnes részleg is igen jó szolgálatot tett hideg időjárás esetén.
A személyzet udvarias volt, a parkolás jól megoldott, a szoba kényelmes. A szilveszter este jó hangulatban, jó zenével telt. A zene túl hangos volt, alig lehetett beszélgetni közben. A vacsora kiszolgálással elegánsabb lett volna. A desszert mutatós volt, de nem finom. Hiányoltuk a korlátlan italfogyasztást.
A hotel személyzete mindent elkövet, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Kéréseinket rövid idő alatt teljesítették (reggelihez lekvár, vacsorához savanyúság). A programokat teljesítették. Az ételek finomak.
Május végén 2 éjszakát voltunk a hotel Halászkertben és ismét nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tágas és tisztaság volt mindenütt. Kényelmes volt a fürdő is, de oda lehetne polcokat tenni, hogy valahová lehessen pakolni. A wellness kicsi, de nem rossz. Megfelelő választékú a reggeli és finom.
Egyik este itt vacsoráztunk az étteremben és nagyon elégedettek voltunk a választékkal, az ízekkel, a kiszolgálással. A hotel elhelyezkedése szuper ! Biztos vissza megyünk harmadszor is, kedveljük ezt a helyet.
Nagyon szép,kellemes hétvégét töltöttünk a hotel Halászkertben.Az ételek nagyon finomak voltak,tisztaság van,az ágyak kényelmesek,a medencét a gyerekek nagyon élvezték.A Balaton,központ közel van,a kilátás csodálatos,nyáron biztos visszamegyünk.
A Hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel van minden amiért Badacsonyba látogat a kiránduló ! A személyzet kedves, a tisztaság is megfelelő volt. A szobák berendezése egyszerű, de jó. A fürdőben viszont hiányoltunk legalább egy polcot, a zuhanyzóban egy "kapaszkodót ", megérett már a cserére a zuhanyzóban lévő nagyon rozsdás polc.
Az úszómedence lehetett volna egy kicsit mélyebb, ha már egyszer kialakították. A reggeli választéka megfelelő volt. Összességében jó volt itt lenni, de a szobaárak kicsit magasak, a nyújtott szolgáltatásért.
Összességében jól éreztük magunkat. Szuper az elhelyezkedés ,az egyetlen hiba amitmegemlítenénk,hogy a reggelizőteremtisztasága hagy kívánnivalót maga után. Mindkét reggelen ugyanazok a fekete ragacsfoltok a büfé előtt a járólapon,a csokis gabonagolyó két napig ugyanott hevert a padlón,teáscsészék alatti tálca koszosan,kávégép valószínű rég nem lett megpucolva,cukortarók elég rég nem lehettek feltöltve,székek védőhuzatjai a széktámlákra fellógatva.
A szoba tisztasága, kényelme megfelelő volt. A tv kicsi és magasra lett szerelve. A reggeli szerény választékú. A személyzet kedves volt. Remek ötlet volt a gesztenye-forraltbor parti. A szilveszteri vacsora negyed órát késett. Másképpen helyeztem volna el a zenekart.
Az ominózus kalapos vendég és társaságának a helyére, a táncplaccot pedig a középső sávban ugyanebben a pozícióban lévő asztal helyére. Így mindenki közel azonos távolságra lehetett volna a zenétől. A tapolcaiak nívótlanok voltak. Nem lényeges, de sokat dob a rendezettség látszatán, ha a folyosói futószőnyeg középen van. magam is kísérletet tettem a kiigazításra, de ebben pont a rögzítést segítő ragaszok akadályoztak meg.
A csomagban foglalt reggeli illetve vacsora rendszeresen hideg volt, kivéve ha éppen frissen tették ki, de bőséges választék állt rendelkezésre. Egy üveg ásványviz vacsoránál per fő benne lehetett volna az árban. A vendégeg ültetése tökéletesen meg volt szervezve. A szoba tiszta volt. A párnák egy kicsit puhák voltak de ettől függetlenül lehetett pihenni.
A személyzet a maximálisat nyujtotta mind a recepción mind az étteremben. A szobában a hűtő zajós volt. Felár ellenében lehetett volna üditő, viz, nassollni való bekészitve, illetve tea/kávé.