Többször látogattunk el családommal az étteremben. Szilveszteri buliban is, és más rendezvényen is voltam már az étteremben, és az ételek mindig finomak voltak. A választék nagy, és az ételek is finomak. A mennyiség is megfelelő és az ára sem kifizethetetlen. Az étteremhez tartozó egyéb szolgáltatások lehetőséget adnak a további kikapcsolódáshoz amennyiben valaki szert bowlingozni. Jó hely szép, ajánlom másoknak is.
Több alkalommal jártam az étteremben.Voltam a családdal,de közösségi rendezvényeken is.Sőt! A jubileumi születesnapomat is itt tartottuk. Az étterem az alkalomhoz illően megterítve,díszítve.A személyzet figyelmes,gyors,nem tolakodó.Az ételválaszték bőséges,finom es nem utolsó sorban elfogadható áron kapható.
Osztálytalálkozónkat szervezték ide. A jelenleg Baján élő ismerősök aktuális legjobbnak tartott helye, ide szerveznek mindent. A hely szép, tágas, sok különböző részből áll, jó. A kiszolgálás remek. Ami nekem nem tetszik itt, 1. a városbéli elhelyezkedése, sokkal jobban tetszenek a sugóparti, a főtéri sétálóutcai részek.
Ez nem zavaró dolog. Engem az ételek zavartak kicsit. Számomra fantáziátlan az ételek kínálata, hagyományos, semmi vonzó, és szerintem semmi ötlet nincs az elkészítésben sem, szerintem csupa mirelit dolog, fagyasztott dolgok gyorsan elkészítve. A vegetáriánus tálat ettem (nem vagyok vegetáriánus, de a kínálatban nem találtam vonzóbbat). Azt hiszem sokakat ez nem zavar, de én önszántamból, magam által szervezett programként nem ennék itt.
Ha Baján járunk - és ez viszonylag gyakran előfordul - csak ebben az étteremben (komplexumban) gondolkodunk, akár családi ebédről, baráti találkozóról, vagy romantikus vacsoráról legyen is szó. Évek óta mindig ugyanaz a magas színvonal jellemzi minden tekintetben a helyet.
Igényes küldő, magas színvonalú, sokféle szolgáltatás, jó minőségű/ízletes ételek, kedves/udvarias - ugyanakkor nem túl tolakodó - személyzet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni.
Mint minden évben, az idén is részt vettünk a torkos csütörtök akcióban. A városban több helyen is van, de mi , mindig ide megyünk. Nem is keresünk másikat. A svédasztal minden igényt kielégítő, választékos, ízletes és bőséges. Folyamatos pótlásról a kedves pincérek gondoskodnak, akik nagyon barátságosak, mosolygósak.
De hétvégén, ünnepeken is szeretettel látnak mindenkit. Műsoros esteket szerveznek, ami mindig jó hangulatban telik el. Családi ünnepek lebonyolítására is ajánlom.