A 2014-ben nem csak a külsőjében újult meg a Véndió Étterem, hanem a bérlőjétől való visszavétel után a tulajdonos üzemeltetésébe is került. Az étterem belső 70 férőhelyét, tavasztól őszig 120 fős kerthelyiség egészíti ki. Baja tradicionális vendéglátó egységében a legmodernebb konyhánk, friss alapanyagokból készíti házias ételeinket, elérhető áron.
Egyedi környezetünk egyaránt alkalmas családok vendégül látására és céges rendezvények lebonyolítására.
Mindenkinek csak ajánlom! Kíváló halételek, italok, hangulat és személyzet! A halászléből és a harcsapaprikásból nem lehet elégszer enni. A haltöpörtyűt pedig mindenkinek meg kell kóstolni! Desszertnek császármorzsát ettünk és forrócsokit, nagyon finom mindkettő! Másfél napos Bajai tartózkodásunk alatt itt vacsoráztunk és másnap visszatértünk ebédelni is! Azt hiszem ez mindent elárul. .
Nagyon szép helyen lévő kerthelységes ányas fák alatt lévő vendéglő. Frissen készitett ételek ezért a várakozás de megéri rá szánni az időt. Különlegességek diós töltött káposzta nagyon finom. A klasszikus bajai halászlé egyedülállóan finom volt. Üdv a szakácsnak! ! ! Ár-érték arány a minőségnek ára van de megfizethető. Abszolút legjobb étterem gratula a tulajdonos családnak.
Az ételek finomak, elsősorban a halételek ízletesek a kiszolgálás nulla- mind az étel, mind az ital kihozatala. Az ételre több, mint két órát vártunk, az italra 40 percet, a megérkezést követően a pohárra újabb 20 percet. . . Gyönyörű helyen van, a hely tisztasága megfelelő. A személyzet kedves, de nem mondható, hogy a helyzet magaslatán állnának. Ráérős napokon megfelelő.
A Véndió Baján személyesen nekem az egyik kedvenc helyem, amikor az ételről van szó! Gondolok itt főképp a bajai halászlére. Az árak elfogadhatóak, és tetszik az étel elkészítési módja. A kiszolgálás szintén első osztályú, a személyzet nagyon kedves. Meghitt hangulatú étterem fogadja önt. Ital kínálatból is jelesen vizsgázott.
Teljesen véletlenül tévedtünk be a párommal, nem vagyunk helyiek, csak átutazóban voltunk. Hangulatos, energiával teli belső kialakítása volt az étteremnek. A pincérek nagyon segítőkészek voltak, nem kellet várakoznunk és az ételek elkészítése és tálalása is tökéletesre sikeredettés az árak is pénztárca kímélőek.
Egyszerűen nem tudok semmi rosszat írni, talán annyit, hogy sajnos messze lakunk az étteremtől, de ide biztosan vissza fogunk térni. Köszönjük az étterem dolgozóinak ezt a fantasztikus gasztronómiai élményt! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
A Véndió étterem nagyon szép helyen van. A belső és külső terei is egyaránt nagyok. Volt szerencsém egyszer úgy enni egy fantasztikus minőségű vacsorát, hogy az aubusztus 20. -i tüzijátékot csodálhattuk kényelmesen, VIP-ben érezve magunkat. Szép kilátás a Sugóra, közel a belvároshoz.
Sajnos tulajdonos és szakács csere volt az években, így kicsit a pompa mintha idénre megkopott volna, néhány kedvenc finomság eltűnt az étlapról. Azonban továbbra is kiválóak az ételek, hatalmasak az adagok, a halászlé nagyon igazi, jó bajai! Minden finom volt, sokfélét ettünk. Az árak barátiak, a kiszolgálás rugalmas és barátságos.
Eddig két ízben voltam itt, első alkalommal 2007-ben minden rendben volt. Különösképpen a beltér kialakítását értékeltük, de finom volt a halászlé s a főételek is. Tavaly nyáron azonban a pincér mindent összekevert, s ami megbocsáthatatlan: harcsa helyett pangasiust kaptunk, ami egyike a legbotrányosabb hamisításoknak.
Az meg különösképpen fel tud idegesíteni, ha hülyének néznek. Márpedig a 2000-4000 kilóárú harcsa kiváltása az 1000 forint alatti vietnami, bármi mással összetéveszthetetlen tömeghallal: a vendég hülyére vétele. Ha lenne effélére időm, rájuk küldeném a fogyasztóvédelmet.
Az étterem elhelyezkedése - a Sugovica - partján igazán hangulatos. Tavasztól őszig a kerthelyiség tágas. A kiszolgálással teljes mértékben elégedett voltam. A kiválasztott ételeket gyorsan elkészítették. Az ételek finomak, különösen a bajai halászlé. Ezt mindenkinek meg kell kóstolnia.
Egy gyönyörű napfényes tavaszi vasárnapon voltunk átutazóban Baján és mindenképp egy vízparti éttermet kerestünk. Kiváló adottságokkal rendelkező helyet találtunk közvetlenül a vízparton. Az étterem előtti tábla svédasztalos ebédelési lehetőséget is mutatott-megnézve a kínálatot, ezt gyorsan elvetettük.
Nagy reményekkel léptünk be. Már akkor gyanút kellett volna fogni, hogy csak két asztalnál ültek. Megérkezéskor megkérdeztük, hogy lehet-e K&H Szép Kártyával fizetni, melyre pincérünk nem tudott választ adni- lehet, hogy épp aznap dolgozott ott először? -, ez az ebéd végéig nem derült ki. Öten voltunk, ketten gyümölcslevest szerettek volna, mely már délután kettőre elfogyott. Jó,akkor legyen rántotthús, sajnos ez is elfogyott(? ). Kértük, hogy az egyetlen levessel egy időben hozzák a többit( a pincér ajánlotta fel), ezekre 40 percet kellett várni. Az egyik kész étel volt. Olajosak, semmilyen ízűek voltak. A desszerttel már nem is próbálkoztunk. Kértük a számlát és szép kártyás fizetési lehetőséget, melyet még mindig nem tudott pincérünk. De semmi baj , hamarjában összedugta a fejét a 4 pincér és akkor kiderült,fogalmuk sincs erről a rendszerről. Jó, akkor Erzsébet kártya, a fennmaradó rész készpénz. Sajnos nem találták a bukszát, amiben a visszajárót tartják. Így kiszámoltuk az aprót. A limonádét, az összekevert köreteket már nem is említeném. ha ezeken valaki túl tud lépni, akkor ajánlom az éttermet, ha mégsem, feltétlen menjen tovább és ne csábítsa el a környezet,