Kiváló konyha, csodaszép helyen van, kedves személyzet, a sok vendég ellenére gyors kiszolgálás, és valóban minőségi halakat szolgáltak fel. Szinte mindegyik ételből lehetett gyerekadagot kérni, nemcsak a szokásos halrudacska-rántott hús volt. Nagyon szuper a játszótér, és kérés nélkül adtak rajzolni valót a nagyobb gyerekeknek. Normális etetőszék volt, kényelmesen elfértünk az asztalnál.
Gyönyörű környezetben, vízre néző asztaloknál lehet étkezni, rossz idő esetén pedig az üvegezett teraszról lehet gyönyörködni a Sugovicában. Hangulatos, igényes asztalokkal, dekorációval. A felszolgálók nagyon kedvesek, tisztelettudóak, még is közvetlenek,barátságosak. Az ételek nagyon finomak,gyönyörű tálalással. Már többször jártunk itt, és még fogunk is, az biztos.
Hamár Baja, akkor halászlé. Három napos bajai kirándulásunkon két alkalommal ettünk itt és kétszer halászlevet. Nagyon hangulatos hely, kedves, udvarias, humoros pincér szolgált ki. Olyan nagy adagot szolgálnak fel, hogy második fogást, akkár desszertet már nem kívántunk.
A második alkalommal sajnáltuk, hogy aznap nem dolgozott a pincér, de ugyanolyan udvarias kiszolgálásban részesültünk és nem csalódtunk a halászlében sem, ugyan olyan ízletes és bőséges volt. Ha arra járunk biztos ismét felkeressük az éttermet.
Ez év augusztusában es oktoberben töltöttünk néhány napot Baján. Minden nap örömmel mentünk a Vizafogoba vacsorázni es nem csalodtunk egyszer sem! Figyelmes, jokedvü kiszolgálás, nagyom finom es böséges adagok! Elég nagy választék, kiváló ár-érték-arány. Nyáron külön élvezet a táj, az étterem fekvése nagyon jó. Remélhetöleg megmarad ez a jo szinvonal a jövöben is!
Az asztalt előre érdemes lefoglalni még délutánra is mert sokan szeretik ezt a helyet. Ízletes hal illetve és más jellegű ételek. A felszolgáló kedves ,szinte észrevétlenül tüntette el a kiürült üvegeket,tányérokat profi vendéglátós ritkán találkozik ilyennel az ember. Nem olcsó étterem de nagyon nívós és nem arra mennek hogy az embert kirabolják.
Kedvesemmel tértünk be erre a helyre az ittjártam. hu előzetes böngészése után. A hely a part oldaláról kellemes élményt nyújt az étel elfogyasztásához. Az ételek fenségesek, mennyiségük kielégítő, az ára kissé túlárazott, de az élmény kompenzálta. A pincérek előzékenyek, az étel elfogyasztása után is érdeklődtek, hogy meg voltunk-e vele elégedve.
Egy nagyon rég óta nagyon jól működő helyről beszélünk. Az alkalmazottak tapasztaltak, figyelmesek, minden igényt kielégítenek. Ez az a hely, ahol a vacsora utáni kávédat utánad viszik a Sugovica parti padra is ha te úgy szeretnéd elfogyasztani. . . :) évek óta vendégek vagyunk itt, még sosem okozott csalódást.
A halászlé is isteni, mindenkinek ezt a helyet szoktam ajánlani aki a városunkba tér. EGy kis sziget város felőli sarkán van az étterem, így értelemszerűen gyönyörű panorámával rendelkezik. EGyszerűen imádom!
Az Ittjártam honlapjáról kerestem egy éttermet, ahol a híres halászlevet megkóstolhatjuk. családommal jártam itt. Könnyen megtaláltuk. Sokan voltunk, nem volt asztalfoglalásunk, de így is sikerült asztalt kapnunk. Nagyon gyors a kiszolgálás. A halászlé isteni volt, körbekóstoltuk. A második fogást Én már meg sem bírtam enni, de gyorsan becsomagolják.
A desszert a helyi mákos palacsinta. Én nem szeretem annyira a palacsintát, de a kíváncsiság nagyobb volt bennem, nem bántam meg. Folyamatosan jöttek további vendégek.
Baján töltött néhány nap során meg akartam kóstolni az igazi bajai halászlevet, így csak és kimondottan emiatt tértem be. A kiszolgálás teljesen átlagos volt, amin csak az javított kissé, hogy az étkezés végén a pincér odajött érdeklődni, mennyire ízlett az étel, ezzel oldva kissé a komorabb munkavégzését, ott szimpatikussá vált a történet.
Jobb lett volna, ha az elején már kissé kötetlenebb, nem búskomor módon folyik a rendelés, felszolgálás. Nem volt benne hiba, csak egy kissé jobb, ha oldottabb hangulat (nem határtalan bratyizásra gondolok) van már az elejétől fogva. A halászlé finom volt, számomra bőven megérte az első látásra kissé magasnak tűnő árat, de igazából nagyon jó ételt kaptunk érte. Mivel minden általam kérdezett ember ezt a helyet ajánlotta halászlé evésre, ezért nincs összehasonlítási alapom, de megelőlegezem érte az öt csillagot, de legközelebb máshol is kipróbálom, milyen és majd akkor tudok nyilatkozni, tényleg ez a legjobb-e baján.