Feleségemmel betértünk a Vizafogó étterembe! Nagyon barátságosan fogadtak és a berendezés is igényes. Kedvesek a felszolgálok,lesik minden mozdulatod és máris jönnek ha szükség van rájuk! Az ételeket gyorsan elkészítik,nem kel sokat várni rá! Ételek amiket rendeltünk nagyon finomak voltak.
Visszatértünk újra Bajára,és mivel jó emlékeink voltak a Vizafogóról ismét betértünk. Nem csalódtunk most sem,a halászlé tökéletes választás,nagyon finom,bőséges adag sok hallal. A hal fatányéros is jó választás volt. Gyönyörű helyen van,a kerthelyiség a legtökéletesebb kellemes idő esetén.
A fatányérost és a halászlevet próbáltam ki, a halászlé 10-ből 7-es kicsit híg a leve de sok halat adnak. Fatányérost minden évben eszek, de idén csalódnom kellett. Egyrészt kivették belőle a baconbe tekert csirkemájat, a szalonnának pedig valami hypó szerű mellékíze volt és alig volt átsütve.
A kilátás ugyan dob az értékelésen, az árak elfogadhatóak az adag méretéhez, de az étlapot nagyon megkurtították. A legyek zavaróak tudnak lenni a teraszon, szerencsére a vízparthoz képest kevés szúnyog van. Azért még visszamegyek.
Korábbi barátokkal eltöltött élményekre alapozva, családommal is betértem erre a helyre. Sajnos a zord időjárás végett, a teraszt és a part menti asztalokat nem tudtunk igénybe venni. Az ízek felfrissítése érdekében ismét Bajai halászlét kértem házi metélttel. Bőséges adagot kaptunk mind a halászléből és a halszeletekből is.
Kedves és gyors volt a kiszolgálás és a halászélében most sem csalódtam. Kedvünket és a vacsorát csak a helységbe beszorult jelentős mennyiségű légy állandó hessegetése és csapkodása árnyékolta be. Nagyon ragaszkodóak voltak, minden ételt szerettek volna velünk együtt megkóstolni. A személyzet nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Az ilyen esetek elkerülés végett célszerű lenne valami rovarcsapdát alkalmazni a bejáratok felett, ha az ANTSZ egyáltalán engedélyezi.
Első alkalommal Férjemmel kettesben tértünk be ebédelni és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A kiszolgálás gyors és kedves volt, az ételek finomak és bőségesek voltak, annyira, hogy nem is bírtam mindent megenni, de készségesen elcsomagolták! 2016-ban már a gyerekekkel együtt szerettünk volna ott ebédelni, de legnagyobb sajnálatunkra teltház volt, ebből is látszik milyen népszerű hely a Vizafogó! ! !
4 napos ittlétünk alatt több bajai éttermet is kipróbáltunk, de az utolsó 2 napban már csak a Vizafogó mellett döntöttünk, mert mindennel nagyon elégedettek voltunk. Bármit rendeltünk, ízletesen elkészített, bőséges adagokat hoztak, a halászlevük pedig utolérhetetlenül finom. A kiszolgálás is tökéletes volt minden alkalommal.
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A pincérek kedvesek, vidámak, segítőkészek. A kilátás a teraszról csodálatos, az ételek kiválóak. Az étlapon szereplő ételek változatosak, mindenki talál kedvére valót. Egy kis játszótér segít a gyerekeknek a várakozásban. Van két hinta és egy kis csúszda. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Biztos, hogy még visszatérünk ebbe az étterembe.
A Petöfi sziget csúcsán található, hangulatos felkapott hely. A nagy forgalom ellenére gyorsan pörög, telt ház esetén is fél órán belül tudnak asztalt biztosítani. Az ételek ízletesek az adagok nagyok és a kiszolgálás figyelmes . Közepes árkategóriába tartozik. A panoráma a teraszról csodálatos végig a Sugovicában gyönyörködhetünk. Az étterem saját kikötövel rendelkezik a hajós vendégek száméra.