Már sokadszorra ültünk be ide ebédelni, és a véleményünk sajnos egyre rosszabb. Most egy kedves, de tájékozatlan pincérnő vette fel a rendelést. Harcsalakoma elnevezésű ételt kértünk ketten a társaságból, és érdeklődtünk, hogy magyar, vagy afrikai harcsából készül.
Megkérdezte a konyhát, és azt mondta, szürke harcsa, de természetesen afrikai harcsából készült az étel, így, bár finom volt, az eljárás miatt nagyon negatív véleményem van, mert ha tudom, hogy nem magyar harcsa, más ételt kérek. A férjem halászlét evett, ami nagyon felejthető volt, már ránézésre is, és a lányom által rendelt fahéjas csirke is gumisan rágós volt. Azt hiszem a jövőben inkább keresünk másik éttermet a környéken.
Ismerősök javaslatára ültünk be. -tömeg -pecsétes abrosz -fáradt, fusztrált pincér(férfi) -ízetlen(szerintem só egyáltalán nem volt benne) pizza tészta. Egyértelmű csalódás. A lányom halászlét evett, ami elmondása szerint egy felmelegített vizes löttyre emlékeztetett. Szomorú, hogy velünk (magyarokkal) mindent meg lehet etetni. Ennyi.
Délben érkeztünk de még éppen volt egy szabad asztal! Nagyon finom volt a bableves és a második fogások is ízletesek voltak. A gyereknek kinn és benn is van játszóhely.