Céges ebédre vittem oda 25 fős csapatot október 1-jén. Nem rendeltünk előre semmit, mert az ígérték nem kell sokat várakoznunk. Így is volt: gyors, figyelmes kiszolgálásban volt részünk, az ételek is finomak voltak. (kiemelném az Újházy tyúkhúslevest! )A kellemes őszi időben a kerthelységben ültünk, mely csöndes, barátságos.
Tavaly egy hetes nyaraláson Almádiban, már az első nap kipróbáltuk a helyet - és nem is váltottunk egy hétig: minden nap itt ettünk, mert finom, megfelelő árú, remek hangulatú hely, figyelmes és gyors kiszolgálással. Mi a sétáló utca felőli "kiülős" részt választottuk, de egy alkalommal - hűvösebb időben - a benti részt is kipróbáltuk.
Annyira elégedettek voltunk mindennel - az ételeken kívül a kedves személyzetet is megszerettük -, hogy idén májusban arra felé átutazóban ismét beültünk egy ebédre. Most sem csalódtunk, príma fogások, jó ár/érték arány, és - a korábbi nyaralásra visszagondolva - nosztalgikus hangulat. Kell ennél több? Azt hiszem, Almádiban megtaláltuk a törzshelyünket:) Köszönjük!
Ha a Balaton felé járunk és gyorsan szeretnénk jót enni, mindig a Porcióba megyünk. Rendkívül gyors a kiszolgálás, az ételek mindig frissek és finomak. Magyaros, megbízható vonal. Elfogadnak mindennemű utalványt, kártyát. Még a kutyát is bevihettük télen magunkkal és kedvesen bántak vele. Jellegzetes "kockás abroszos" hely.
A város központjában lévő hangulatos étterem, kicsit a bajor sörözők hangulatát idézi. Remek ételválaszték, főként hagyományos magyar ételekkel. A cigánypecsenye és a bográcsgulyás a legjobb :). Sok férőhely van, bár mi mindig foglalunk asztalt, hogy a kedvenc helyünkön ülhessünk. A pincérek rendkívül udvariasak és a kiszolgálás is gyors.