Hagyományos ételek, nagy választék: belsőségek, húsok, nem igazán korszerű a kínálat. Vaskos köretek, van saláta, de nem igazán kombinálják az ételekkel, az étlapon nem volt ilyen, csak a falon volt egyetlen egy kiírva.
A harcsapaprikás csuszával finom volt, de már a roston fogas kapormártással "áldozatul esett" a szakácsnak: a különben finom ropogós halat beáztatták egy nagy mélytányér kapros csirizbe, ami így menthetetlen lett. Sokkal kevesebb mártás is elég lett volna külön tálalva, főleg a liszt 90%-át ki lehetett volna hagyni belőle. . .
Családias,hangulatos,kockás abroszos kisvendéglő,házias ízekkel. Aki a megszokott igazán ízletes magyaros hazai konyhát kedveli, akkor ezt ne hagyja ki. Az étlapon feltüntetett ételeken kívül, naponta változó "napi ajánlat" ételek sorával bővül a kínált ételek sora, megfizethető áron. A felszolgálók figyelmesek, kedvesek, mosolygósak és gyorsak voltak.
Ha Almádiban járunk sose hagyjuk ki. A jól ismert nevű magyaros ételeket igazán kifogástalan minőségben, jól elkészítve kaptuk, az adagok is megfelelőek voltak. Mi szeretjük tudni hogy amit rendelünk mit takar és mit várhatunk tőle, mi még sose csalódtunk. (ár/érték arány azért "csak" 4-es, mert az ital -üdítő és kávé- árakat picit sokalljuk, még akkor is, ha ez máshol sem olcsóbb. )
rendelés: hideg gyümölcsleves-ehetetlen,ez nem vicc , A 40 fokos kánikulai nap után gondoltam jól esne egy tányér jó hideg gyümölcsleves! kaptam:forró,gyümölcs szirupot amiben felismerhetetlen gyümölcs colt! azért volt felismerhetetlen mert szét főtt! sült krumpli! másnapos ,rántott csirkemell.
éget rizs -kemény a személyzetnek az is fájt ,hogy egyáltalán meg kellett mozdulniuk! én nem vagyok egy válogatós ember,de mikor az ember egész évbe azért spórol,hogy egy hetet jól érezze magát,és ne neki keljen a családra főzni,azért egy alapot elvárhat! sajnos ez elmaradt ebben az étterembe! ez juniusba történt. de a negativ kritikámat leszedik ,és nem engedik ,hogy aki erre az oldalra lép ,az a negativ kritikát is eltudja olvasni! ja,és a pincérek kiakadtak mert nem kaptak borravalót! és ráadásul,a forró levest elvitték és helyette nem hoztak semmit!
Már a rendelés sem volt egyszerű mert volt az étlap és volt az utcára kitett táblán felsorolt kaják amik az étlapon nem szerepeltek. Az ételek nagysága és íze nem kápráztatott el. A fiatal pincér állandóan mellettünk sétált alig várta, hogy elvigye a tányérokat.
Mivel én hamarabb befejeztem az étkezést gyorsan elvitte a tányérom és a szalvétákat is így a feleségemnek már nem maradt szalvétája. Szóval egy próbát megért, de Mi nem mennénk vissza.
Teljesen átlagos, kifejezetten középszerű hely, felejthető fogásokkal, de mindig megbízhatóan ugyanabban a jól ismert középszer minőségben. Mivel jó helyen van és szezonon kívül nincsen konkurencia, illetve kialakult a vendégkör, ezért nem is erőltetik meg magukat, nem fejlesztik a helyet, sőt a kiszolgálás egyre gyengébb, mondhatni néha faragatlan modorban történik.
Nagyon friss a rántotthús. Ha Anya nem főz otthon, akkor hajrá ide vasárnap! De komolyan. Az egyetlen étterem ami télen is nyitva, és stabil vendégkörrel rendelkezik a városban. De azért ne essünk túlzásba, a lehető legklasszikusabb vonalat viszik tisztességgel, és mindig megélnek belőle, mert nincs jobb. Sajnos nincs.
Alapjában véve bejön ez az étterem, mert hangulatos, mindig sokan vannak, jól főznek, rengetegféle ételből lehet választani. Jó áron van minden. Most volt egy kis csalódás. Mert a mi asztalunkhoz nem jött pincér, úgy kellett levadászni őket, és ez a tetejében még nekik nem tetszett.
Tisztelt Porció vendéglő!
2016. 02. 24-én jártunk Önöknél. Nagyon finom ebédet kaptunk gyors kiszolgálásban volt részünk. Udvarias pincérek és egy kellemes beszélgetőtárs a tulajdonos,akivel jót lehetett beszélgetni. Hálásan köszönjük, hogy megismerhettük az Önök kellemes éttermét. Biztos máskor is ellátogatunk Önökhöz.
Nagyon finom, házias ízekkel találkoztunk! Például a köretként felszolgált párolt zöldség íze, mintha húslevesben főtt volna mielött párolták, ízgazdag volt! A rizs állaga,íze,mindene sokkal jobb volt mint a közeli 4csillagos hotelben! A gyümölcsös pulykamellet szintén élmény volt elfogyasztani! Látszik hogy a konyha mindent beleadott! Köszönjük!
Négyen voltunk felnőttek, hárman fokhagymakrémlevest kértek, én Jókai bablevest. A fokhagymakrémlevesek nagyon ízletesek és kellőképp étvágygerjesztőek voltak a másodikhoz. A Jókai bablevesről ez sajnos nem volt elmondható. Mint ezen étel szorgos fogyasztója, rendelkezem némi összehasonlítási alappal.
Hiányzott belőle a csülök, legalábbis legfeljebb nyomokban lehetett felfedezni a csészében, s a debreceni, vagy hasonló minőségi kolbász is. Helyette - szerintem - olcsó főzőkolbászt bőségesen tartalmazott a kihozott porció, amely egyébként - fentieket leszámítva - elfogadható ízű és normális mennyiségű volt. (A probléma az, hogy nem kolbászos bablevest kértem. . . ) A másodiknak kért rántott fogasfilé és a rántott velő ízletes volt, megfelelő mennyiségű és tálalású (rizzsel, illetve steak-burgonyával, tartárral). A rántott kacsamájat azonban túlsütötték, így a panír égett/száraz volt, nem omlós. A kiszolgálás dicséretesen gyors volt, annak ellenére, hogy 8-10 asztalnál ültek, amikor megérkeztünk. A pincérnő nemcsak csinos, hanem kedves is volt, igaz, tettem egy szolid, pozitív megjegyzést a külsejére. Az árak elfogadhatóak ahhoz képest, hogy a Balaton egyik üdülőhelyén, szezon folyamán ebédeltünk. Szívesen ajánlom másnak is a helyet, de javasolom, hogy a Jókai bableves bárhol fellelhető receptjét ismét olvassa el a szakács, illetve ne a pincérnő - egyébként formás - idomait figyelje, miközben a rántott kacsamájat süti. . . :)