Közel van mind a vonat, mind a busz-pályaudvarakhoz, minimális sétával a part és a bevásárlóközpont is elérhető, szóval nagyon központi a fekvése. Az ára is nagyon kedvező, mind a honlapjukon lévő ajánlatok, mind a kuponos oldalakon lévők. Ami még elnyerte a tetszésünket, az az 5*-os reggeli! A szokásos felhozatal (bundás kenyér, tojás-ételek, sajtok, felvágottak. . . etc) mellett több extra kedvesség szerepel a palettán: ivóvíz, majonéz, bacon, sültkrumpli, torma, kalács, majonézes saláták, sajtkrém, tejbegríz, tejberizs. Ilyen felhozatallal még sosem találkoztam! A fittness terem elég jól felszerelt. Negatív: A szoba szigetelése, sajnos a folyosóról minden behallatszik, az ablakon pedig ömlött be a hideg. Az is igaz, hogy 10 fok alatt volt a hőmérséklet és 55 km/h széllökések voltak. Napos, szép nyári időben nem hiszem, hogy probléma lenne a jó szellőzés. :) A Tv berezonált a basszusra. :D A fürdőszoba felújításra szorul, nem 4*-os szintű. A vacsi a páromnak ízlett, nekem kis hiányérzetem volt, a reggelihez képest messze elmarad, gyakran fűszereztem az ételeket. Viszont legalább végig volt minden fajta ételből, ha valami elfogyott, folyamatosan pótolták mindkét étkezés végéig. Ami viszont elég elkeserítő volt, az a wellness. Valaki írta, hogy max. 12 ember fér be a wellness részbe (szaunák, gőzfürdő, jacuzzi, kneipp taposó, merülő medence), én inkább 20-25 embert mondanék, ami sajnos nem elég ennyi emberre, főleg, ha telt ház van. Talán nyáron megfelelő, amikor amúgyis mindenki a parton sütteti a hasát. A pihenő és a medence térben is hűvös volt sajna (fura mód ez az étteremre is jellemző volt). Emellett a pihenő szobában nagy az átjárkálás és a padok fele el van törve, viszont legalább szép a kilátás onnan is. :D
Összességében szerintem megéri egyszer kipróbálni, de inkább nyáron, strand-időben. :)