Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi bemutatkozása
Megnyílt a Balaton első, nemzetközi standard szerint épített és üzemeltetett, négycsillagos konferencia, wellness és resort szállodája, a Hunguest Hotel Bál Resort, amely egész évben várja kedves vendégeit.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, hatalmas park veszi körül. Az ellátás bőséges, rendkívül ízletes svédasztalos étkeztetés, kiváló kiszolgálás. A személyzet figyelmes, udvarias, nagyon kellemes 2 napot töltöttünk el.
Nem azt kaptuk amit visszaigazolásként leírtak, azaz nem pótágyas szobát. Másnap reklamálásunkra átettek másik szobába, mert a miénk nem volt pótágyazható. Kérdésre a recepciós elmondta, hogy ez előfordulhat. Hát ne forduljon elő............
Remekül éreztük magunkat, kiváló szolgáltatás, kényelmes szobák a wellness kitűnő a masszázsok valamelyikét mindenki figyelmébe ajánlom, az ételek nagyon finomak és bőséges a kínálat.
Ez volt életem első Hotele a családommal amit nem bántam meg,hogy erre a Hotelre esett a választásunk! A családomnak nagyon tetszett minden,az egész Wellness részleg meg a sok étel az étterembe amik nagyon finomak és változatosak voltak. A fagyi nagyon elnyerte a két fiam tetszését,annyit ehettek amennyi jól esett nekik!
:)Ami még nagyon tetszett,hogy Húsvét alkalmából egy kis ajándékkal is kedveskedett a Hotel! Minden nagyon jó volt és biztos hogy visszatérünk még ebbe a Hotelbe.
Csodás napokat töltöttünk Balatonalmádi legjobb szállodájában. A tavaszi idő nem volt kegyes velünk, de ezt a Hunguest Hotel Bál Resort szálloda nyújtott szolgáltatásaival feledtette. Ajánlom mindenkinek, gyermekkel vagy nélkülük érkezőknek, akik a Balaton szerelmesei nem fognak csalódni.
A hotel szobájából fantasztikus kilátás és csodás környezet látványa fogadott bennünket. A személyzet mindig vidám és segítőkész volt. A wellness részleg szolgáltatása nagyon igényes és maximális tisztasággal várt bennünket. Az étkezések alkalmával mindig bő választékban voltak a finomnál finomabb ételek.
Egy kellemes februári hétvégét (3 éj) töltöttünk itt a párommal és két gyerkőcünkkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves volt a személyzet, tiszta a szoba, és az ételek ízletesek, finomak, változatosak voltak. Aki ide megy annak javaslom, hogy próbálja ki a masszázst! A wellness részlege tiszta, rendezett! Egy kis hátránya, hogy egy jakuzi van.
Kellemes élményekkel jöttünk haza,kitűnő konyha,sokféle választék,ízletes ételek. Segítőkész,kedves személyzet minden részlegen. A wellness lehetne nagyobb,itt a több meleg vizes medencére gondolok,de így is mindig volt hely mindenhol,annak ellenére,hogy elég sokan voltunk a szállodában.
A szálloda elhelyezkedése, a kilátás nagyon szép volt. Éttermi szolgáltatások kifogástalanok voltak, bőséges a választék. A szoba kényelmes és tiszta volt. A wellnesrészleget kicsinek találtuk a szálloda vendégeinek számához képest, a szaunákba nehezen jutottunk be. Összességében jól éreztük magunkat, remek hétvégét töltöttünk el. Köszönjük! :)
Többször jártunk már ott a párommal, nagyon kényelmes, tiszta szálloda, személyzet kedves barátságos segítőkész. Csak ajánlani tudom. Wellness részleg tökéletes. Ételek választékosak, nagyon finomak, mindenki talál az ízlésének megfelelő ételt. Csodálatos a kilátás a Balatonra. Nyugodt körülmények között lehet itt pihenni. Balaton egyik legszebb szállodája.