Kellemes csárda. A pincérek figyelmesek. Az étlapon kívül is megoldják a vendég kívánságát (ésszerű keretek között). Minden friss és finom volt az uborkasalátát kivéve. Talán a rántott harcsa mellé felszolgált saláta kár, hogy előkészített volt. Friss alapból biztos jobb lett volna figyelemmel arra is, hogy tavasz van.
Az árak nem alacsonyak. A halászlé finom volt, de jobb lett volna ha (felszolgáló) bográcsot továbbra is melegítik alulról. Ezek mind apróságok, nem rontják az élvezeti értéket. A képek beszéljenek magukért. . . .
Hétvégén ebédeltünk ott, mert kíváncsiak voltunk a balatoni halászlére. Finom volt, de inkább csak átlagos. A harcsapaprikás túrós csuszával ízlett, de inkább csak zóna adag volt. . . Az üdítő kellemesen hűtött volt. A kiszolgálás gyors volt. A csárda hangulata viszont lenyűgöző, amolyan múzeum típus.
Nagyon tetszett! A látvány megragadó igaz magyar mentalitás a jó értelemben. Élőzene van ami kellemes. Személyzet? Végre egy hely, ahol tudják, mit szeret a vendég: odafigyelés, kedvesség, határozottság, kedves humor, tisztelettudás. Ezúton is köszönjük! Az ételek finomak, jól tálaltak, a leves sok, a Tálon kicsit keveslettem az étel mennyiséget, de én jóllaktam.