Hangulatos hely, tetszenek a varrógéplábakra szerelt asztallapok :) Legtöbbször kifejezetten finom, ízletes ételeket kaptunk, az étterem parti közelségéhez képest kedvező áron. A személyzet korrekt, többségében barátságos. Szívesen ajánljuk ismerősöknek is, ha nem túl éhesek és van idejük kivárni, míg elkészül a megrendelt étel.
Baráti ajánlásra tértünk be, családdal. A személyzet derekasan állta a rohamot,rengetegen voltak,ennek ellenére aránylag gyorsan megkaptuk az ételeket,habár a gyerek menü desszertjeivel voltak gondok,második alkalommal ki se hozták. Az étkek finomak,nagyok,laktatóak,ezen téren semmi gond. A gondot a személyzet vendégek felé irányuló kommunikációjában látom.
Mire gondolok:- újabb pohár bort kértem,erre --újratöltés lesz akkor? volt a kérdés,és mikor rendezni szerettem volna a számlát,,, --na jöttem behajtani. . a válasz,majd mivel rosszul értette a másik kolléganő a fizetési módot,még egy kis terminál csapkodást is kaptunk. Elképesztő. Remélem javul majd a helyzet,mert jó hely.
Földváron szerintem ár-érték arányban ez a legjobb étterem. A Balaton-part is közel van, mégsem szálltak el az áraikkal. Ráadásul szezonon kívül is nyitva vannak. Nagy társasággal voltunk, két kisbabával. A pincérek kedvesek, a főpincérnő is egy tündér. Az ételek inkább házias jellegűek, egyszerűek, de a bőséges választékból mindenki megtalálja a kedvére valót.
Sőt hétköznapokon menüzni is lehet, ami még inkább pénztárca barátabb. Az egyik sarokban szuperjó gyerekjátszótér van kialakítva mászókával, főzős sarokkal. Sok gyerek etetőszék, szóval családoknak nagyon ideális, kisgyerkőcökkel főleg ajánlom!
Aki ide betér, az biztosan megtalálja a pénztárcájának és étvágyának megfelelő ételt az étlapon. Első napon nem azt a pizzát kaptuk amit rendeltünk, a pincér szerint ez rendszeresen előfordul az azonos hangzású pizza rendelések esetén és bocsánatot kért, és megettük amit kaptunk, viszont a hátralévő napokon nagyon jókat ettünk itt! Ajánlom mindenkinek.
Megbízható étterem, mert télen-nyáron nyitva tart. Menüjükből ha időben érkezik az ember, mindig tud rendelni, azonban ennek minősége nem a legjobb. Családias kockás abroszos étterem, de gyönyörű új kandallójuk van és a kerti fa bútorok is nagyon igényesek. Igényes vendégek részére inkább az étlapot ajánlom, onnan nagyon finom ételeket tudnak készíteni.
A felszolgálok a tavalyi évhez képest kedvesebben. (Igazából egy felszolgáló férfival volt problémánk, aki a kisfiamnak azt ígérte, hogy az ebéd végén lesz fagyi is", holott nem rendeltünk, így csapdában éreztük magunkat. Engem nagyon felháborított. Ez a pincér tavaly nyáron már nem volt ott, nagyon kedves a tulajdonos hölgy és a felszolgálónő a fiával együtt. csak ajánlani tudom őket!
Az előző héten jártunk az étteremben. Alapvetően az ételek és italok rendben voltak. Viszont a személyzet esetében volt egy pincér, aki az alapvető illemszabályokkal sincs tisztában, köszönni sem tud, mintha mi lennénk érte, nem ő értünk, a kiszolgálása flegma, pökhendi. Azt a néhány - feltételezhetően - gyakornokot sajnálom igazán, akik valószínűleg tőle tanulnak.
Szépen felújított étterem múltidéző ételekkel. Lehetne a cím. Szállásadónk javasolta, azért ültünk be. Kicsit megbántuk. A személyzet kedves, az étel elég hamar kijött, de nemigazán sikerült eltalálni, hogy az étlapon is az legyen, amit kihoztak. A sültkrumpli és a husok némelyike sem volt igazán toppon.
Tényleg hiba itt enni. Sajnos a szakács szerintem valamilyen TSZ menzán tanult főzni. Botrányos a fáradt olajban készült mirelit sült krumpli. A vendéglátás legnagyobb szégyene a mirelit krumpli. Ha ilyet szeretnék enni, akkor otthon maradok inkább és csinálok magamnak. Szerintem a szakács nagyon gáz.
Annyi főzős műsor van TV-ben, nézzen már meg egy párat. Üres kalória, melós kaja, fáradt olajban, íztelen, fűszer mentes,olcsó, vacak alapanyagokból készült csapnivaló ételek. Ha rám hallgatnak kirúgják a szakácsot a lisztes rántásaival együtt és keresnek egy új trendi séfet!
Én nem tudom mások, hogy vannak vele, de szerintem ez az étterem eléggé gyenge - nem osztom a korábbi véleményeket. A felszolgálás/kiszolgálás minősége kritikán aluli. A (fiatal) pincérek elfelejtik, hogy mit rendeltél, a felszolgálás módját sem tudják. Az ételek a tipikus magyar módi: hatalmas adag, viszont megkérdőjelezhető minőség.