2 alkalommal jártunk itt. . . első tavaly nyáron a családommal . . . a lányok nagyon élvezték ,hogy van medence és még balcsi is :-D a kiszolgálás a kényelem nagyon nagyon jó volt. . . az ételek isteniek! ! ! 2 alkalommal idén januárban egy baráti házaspárral voltunk. . . Nagyon jól éreztünk magunkat ,meg voltunk elégedve mindennel! ! Még vissza térünk! !
2013 nyár végén töltöttünk három napot a Flamingo Hotelben. A szálloda nagyon szép, a szállás tökéletes. A svédasztalos reggelin és vacsorán mindenki talál ízlésének és kedvének valókat. A személyzet visszafogottan kedves. Csak ajánlani tudom mindenkinek, legyen szó kisgyermekes családról vagy egy párról.
2013. decemberében töltöttünk három napot a szállodában. A kiszolgálás gyors, korrekt, a személyzet nagyon kedves, a pincérek az idősebb korosztályt képviselik, barátságosak, de nem tolakodók. A hármas épületben a szoba elég retro hatású, de nagyon tiszta. Saunalepedőt nem lehet kapni, csak a fizetett ceremónián.
Az étterem két részből áll, és csak az egyikben van a svédasztal elhelyezve, ami elég bosszantó, ha a terem legvégéből kell az előtéren át az étellel átsétálni. Kétszer sorba kellett állni, hogy bejussunk az étterembe. Az ételek jó minőségüek, finomak. Az italok ára elfogadható, kb. mint hasonló szállodákban. A Fürdő rész jó, bár nem kiemelkedő, nagyon zsúfolt /valószínüleg az ünnepek miatt/, de nagyon tiszta. A szálloda nagy előnye az elhelyezkedése.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. A személyzet kedves, a vendégek minden igényét kielégítik. A svédasztalos étkeztetés kiváló. Igazából amit csak elképzelhet egy ember reggeliként az ott egyszerre megtalálható, ez szint úgy igaz a vacsorára is. A wellness részlegen a hideg-meleg vizes medencéktől, a pezsgőfürdőtől elkezdve, a szaunák széles választékáig minden megtalálható. Nekem és páromnak a kedvenc szállodánk.
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, télen-nyáron, pároknak, kis,nagy-gyermekeseknek egyaránt. Konyhája, elhelyezkedése kiváló. Szobák tiszták, kényelmesek.Wellness részlegen mindenki megtalálja amire vágyik. Nyáron nagyobb a nyüzsgés és több a gyerek. Évek óta visszajárunk párommal és most már kislányunkkal is.
Ezt a Hotelt csak ajánlani tudom párok, családok számára. Itt minden a kényelmét szolgálja az itt piheni vágyóknak. A szobák nagyon kényelmesek, tiszták,ízlésesen berendezettek. A wellness szolgáltatások,ételek bőséges választéka,mind mind első osztályú.
Mivel én párommal élvezhettük ezt a két éjszakát ebben a Hotelben ,biztos vagyok benne hogy unokáimat is elviszem a nyáron mert nyáron még csodálatosabb lesz az biztos. Csak ajánlani tudom mindenkinek ! ! ! ! !
Nagyon szuper szálloda,a vellness is minden igényt kielégít. A konyha is nagyon jó, bő választék,mindenki annyit ehet amennyit bír,a választék bőséges. Ami a legfontosabb,nagyon tiszták a szobák, a környezet a külső és belső medencék. Mindenkinek bátran ajánlom,ritka Magyarországon egy ilyen igényes szálloda.
2013 szeptemberben jártunk a szállodában.a szálloda nagy és szép. Az udvara csodálatos.a kiszolgálás megfelelő a wellness részlege tökéletes minden igényt kielégít.a szálloda rengeteg embernek nyújt kényelmes pihenést.konferencia termei többféle programnak ad lehetőséget.szívesen mennénk még vissza.
Csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk itt a párommal! Tiszta rendezett szoba,wellnes részleg minden igényt kielégítő! Nagyon barátságos személyzet! Fenséges,változatos ételek,remek kiszolgálás! Bár az időjárás sjnos nem volt jó,de a szálloda felszereltsége,személyzete mindezt felejtette velünk! Biztosan visszatérünk jövőre az egész családdal! Köszönjük! ! :-)
Jól éreztük magunkat. Az ágyakkal volt csak problémánk. Az étterem kiváló, a személyzet kedves udvarias. Családbarát a szálloda. A wellness részleg minden igényt kielégít, a Balaton közelsége is sokat jelent. Igazi kikapcsolódást nyújt annak aki nem nyáron megy oda, mert nem szereti a nyüzsgést. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki pihenésre és feltöltődésre vágyik.