4 napot töltöttünk a szállódában ,minden tökéletes volt. Jobban nem is válaszhattunk volna . Szeptember első napjaiban voltunk , az idő nagyon jó volt, a hotel a parton van az éttermük minden kivánnivalót felülmult , mindenhol tisztaság,minden alkalmazott kedves , a wellnessrészlegben is megtalálja mindenki a megfelelőt magának. Nekünk 2017 -ben elnyerte az év szállódája címet . Jövőre ugyanitt .
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, szeretnénk még visszamenni. Az étel nagyon finom és választékos, a szobák tiszták, az ágyak kényelmesek. A fürdő tiszta, a víz hőmérséklete nekünk tökéletes volt. A személyzet kedves, segítőkész. A három liftből mindegyik működik és gyorsak is.
Minden kényeztető szolgáltatás megtalálható. A szálloda elhelyezkedése is kitűnő. Nem a legfontosabb, de a szobában lévő TV-ben rengeteg csatorna található és mindegyik jó minőségű, a wifi jel is mindenhol jól használható a szállodában.
2017 július elején töltöttünk itt 3 éjszakát és megint nagyon jól éreztük magunkat ahogy tavaly is. Nekünk tökéletes a hely minden szempontból a szálloda a wellnes az étterem az ételek és italok és persze maga a város is. Még 100 %, hogy jövünk. Ajánlom mindenkinek. Jártunk már nagyon sok helyen de ez biztos, hogy a legjobb helyek egyike. A törzsvendégkártyát viszont hiányoljuk.
Impozáns épület, gyönyörű megoldások- pl. csillárok a lobbyban. Rendkívül gyors liftek (nincs 13. emelet :) )Nagyon szép a csempe a fürdőszobában, ami viszont nagyon kicsi. Nem lehet kipakolni a piperecikkeinket. Az étterem elegáns, udvarias a kiszolgálás. De! egészséges termékekből kicsi a választék.
A gépi narancs, stb italok cukrozottak, a zabkása- ami az egészséges táplálkozás egyik pillére CUKORRAL készült. A dzsemek kommerszek, nincs házi készítésű. Mindenképpen érdemes lenne gondolni azokra is, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. Ma a gluténmentes ételek kissé túl vannak már lihegve, szemben a cukormentes ételekkel.