Hotel Marina Balatonfüred ★★★

Hotel Marina BalatonfüredHotel Marina Balatonfüred
Hotel Marina BalatonfüredHotel Marina Balatonfüred
71 fotó

Hotel Marina Balatonfüred bemutatkozása

A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.

146 vendég értékelése alapján

4,6Személyzet
4,2Ár / érték
3,5Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,6Étkezés
4,5Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok

Hotel Marina Balatonfüred vélemények

Kiváló 2016. szeptember 19.családjával járt itt
Augusztusban nyaraltunk a Marinában. Nagyon megvoltam elégedve. Az ételek változatosak voltak, a személyzet fiatalos, gyermekközpontú. Remek egy hetet töltöttünk ott. Gyerekeim is nagyon jól érezték magukat, az animátoroknak nagy sikere volt. Tartalmas, és élménydús nyaralás volt. Az ajtónk zárja is elromlott, amit azonnal javítottak.
Hotel Marina Balatonfüred - Külső kép
Kiváló 2016. szeptember 18.a párjával járt itt
Csak egy napot töltöttünk a hotelben, de nagyon kellemes élményekkel távoztunk. Egy kis retro, egy kis Balaton filing teljesen meg volt. A személyzet minden területen udvarias, segítőkész volt. Az all inclusive ellátás jó, van bőséges választék.Valószínűleg visszatérünk még, remélhetőleg már több napra.Köszönjük!!!
Hotel Marina Balatonfüred - Egyéb
Kiváló 2016. augusztus 30.gyerekekkel járt itt
Családommal töltöttünk ott 6 napot, és nagyon jól éreztük magunkat. Pár éve már jártunk itt, és most döntöttünk úgy, hogy visszatérünk,természetesen nem utoljára. Szeretjük az új helyeket felfedezni, nem leragadni egy szálláshelynél, de a Marina ha nem is minden évben, de "vissza vár " minket!
Hotel Marina Balatonfüred - SzobákHotel Marina Balatonfüred - BelsőHotel Marina Balatonfüred - KörnyékHotel Marina Balatonfüred - Medence/kertHotel Marina Balatonfüred - KörnyékHotel Marina Balatonfüred - Medence/kertHotel Marina Balatonfüred - Szórakozás/SportHotel Marina Balatonfüred - SzobákHotel Marina Balatonfüred - Környék
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2016. május 25.családjával járt itt
Nagyon tetszett, az egész családnak.Meg voltunk elégedve a személyzettel. Udvarias recepciósok,és felszolgálók,segítőkész tisztelettudó úszómester hölgy!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kiváló 2016. május 10.gyerekekkel járt itt
2015 augusztusában töltöttünk egy fantasztikus hetet a Hotel Marinában családdal, barátokkal. Bár elsőre nem volt túl bizalomgerjesztő a szálloda, - a kisfiam meg is kérdezte, hogy „anya ez egy kórház? " :) - mégis várakozásokkal tele léptem be kapuján. Sejtettem, hogy egy időutazás veszi kezdetét, vissza a 80-as évekbe… :) .
Kiváló 2016. május 4.egyedül járt itt
Már többször jártam itt ebben a szállodában egyedül és mindig jó szívvel emlékszem vissza azokra a csodás élményekre ami a szállodában és a városban történt velem! ! ! A szállodáról csak csupa jót tudnék felsorolni! ! ! Pl. A kilátás az emeletes részből pazar de a Lidó szárnyból is csodálatos kilátás van a Balaton partjára!
Kiváló 2016. március 9.a párjával járt itt
A párommal tavaly augusztusban töltöttünk el egy hetet a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk. A szállodai személyzet, nagyon kedves, segítőkész, különösen a benti bárosokkal sikerült sokat beszélgetnünk. A szobák egyszerűek, nekünk tökéletesen megfeleltek, hiszen tiszták, van klíma, ami a nagy melegben nagyon jól jött :) Az egyetlen negatívum a túl pici tévé.
Kiváló 2016. február 11.gyerekekkel járt itt
Egy hetet töltöttünk el egy kis gyerekkel. A szállás jól megközelíthető nagy ingyenes parkolóval. A belső tér felújított viszont a szobákról ez nem mondható el de a célnak megfelel igaz inkább lakótelepi stílusú. Tiszta rendezett nem csak a szobák hanem az egész szálloda,bár az emeleti folyósokon,a szobában is esténként sok pók volt.
Hotel Marina Balatonfüred - EgyébHotel Marina Balatonfüred - Szórakozás/SportHotel Marina Balatonfüred - VendéglátásHotel Marina Balatonfüred - Szórakozás/SportHotel Marina Balatonfüred - EgyébHotel Marina Balatonfüred - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2015. május 11.családjával járt itt
Családommal 5 napot töltöttünk április végén-május elején a szállodában,bár kicsit kétkedve indultunk az ismeretlenbe,de annál kellemesebb szájízzel tértünk haza! Érkezéskor a recepción szóltunk gyermekünk cukor beteg és,hogy tudnak e számára étkezést biztosítani,azonnal az étterem vezetője jött és biztosított arról,hogy bármi kérésünk kívánságunk van próbálják teljesíteni!
Kiváló 2015. január 11.családjával járt itt
Már 5 Nyarat töltöttem el a családdal itt. Karácsony után a nyaralást várom, hogy mehessek a Marinába. Mindenki a szobát ócsárolja. . . nem a szobában kell eltölteni az egész napot. . . mi pl. csak aludni járunk fel, nincs vele semmi gond. Minden évben új és más élményekkel gazdagodva térünk haza.
Hotel Marina Balatonfüred - Környék