A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Ajánlani olyanoknak tudom,akiknek fontos, hogy gyakran, finomakat és bármennyit egyenek, illetve akik szívesen fogyasztanak szomjúság ellen gyenge alkoholtartalmú italokat vagy üdítőket (akár este is, pl. baráti társaságban), ebben az esetben kiváló az ár-érték arány.
A standard szoba elég parányi, erkély, balkon nincs, légkondicionálás sincs, felszereltsége a három csillagnak megfelelő. A standard és a superior szoba között nem a terület nagysága, hanem a légkondicionálás a különbség, tehát még a superior szoba is kicsi és nincs erkélye. A szálloda közvetlenül a Balaton partján van, nyári főszezonban a strandrész elég zsúfolt, az uszoda viszont ilyenkor kellemes, kényelmes.
Ami tetszett: nagy ételválaszték, jó minőségű étel-ital. Valóban jó az ár-értékarány. A személyzet mosolygós, segítőkész. Szuper az elhelyezkedése - belváros pár perc séta, a szórakozóhelyek szinté. Szép a saját strand, mindig volt szabad napozóágy, és sok kikapcsolódási lehetőség.
A szoba berendezése megérett a cserére (az ablakok és függönyök különösen), és a klíma is elkelne. A hallban a wifi csak elvileg működött, gyakorlatban nem. A liftre sokat kellett várni, mert a szobák számához képest kevés van.
A szoba tisztaságával kevésbé voltunk megelégedve,nagyon sok pók és pókháló volt,az ablak is eléggé koszos volt. A személyzet,a ételek kiválóak voltak! Nagyon kedves,segítőkész kiszolgálásban volt részünk! A park ,a Balaton part szépen rendezett,tisztán tartott ,öröm volt lemenni,pihenni a jó levegőn,a szép környezetben!
Dicséretes a 4 animátor hölgy hozzáállása a gyerekekhez/felnőttekhez! ! ! ! A személyzet udvariassága figyelemreméltó. A partrész felszereltsége kifogástalan. A mi szobánk nagyon kicsi volt, szerencsére a jó idő miatt nem sokat kellett a szobában tartózkodni.
(Tudjuk, hogy ez objektív adottság) Javasoljuk a wifi kiterjesztését a szobákra, illetve a jelenlegi wifi-tereken több konnektor elhelyezését. Tervezzük, hogy jövő évben már 5 éves unokánkat is elhozzuk, de mindenképpen nagyobb szobát fogunk kérni
A teljes személyzet előtt le a kalappal. Mindenki nagyon kedves és készséges volt. Az ételek minősége kiváló és aki ott éhes maradt az megérdemli. Tehát a mennyiség is OK. A strand területe és felszereltsége kiváló, nincs zsúfoltság, kényelmesen el lehet férni, a bar rendben volt és mindig volt nyugágyunk kellő számban.
Javítandó területek: A szobánkban kimondhatatlan sok pók volt a pókhálóikkal együtt. A takarításnál erre jobban kellene ügyelniük. A szálloda teljes területét füstmentessé kellene tenni. Minket nagyon zavart amikor a snack-barnál ülve a szomszédunk az arcunkba fújta a cigaretta füstöt. Jelöljenek ki nekik egy helyet jól elszeparálva aztán ott szívhatnák a magukét. Az ételpazarlással valamit kezdeni kellene. Néhány vendég félreértelmezi az all-inclusive fogalmát és gátlástalanul pazarol. kiszed magának púposra a tányérjára aztán a felét sem eszi meg annak. Nagyon zavaró miközben a Föld más részein éheznek az emberek. Javasolnék egy figyelmeztető táblát kitenni amely erre hívja fel a figyelmet, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb meg lenne a hatása. Összességében jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a vendéglátást. Fitos László
A Hotel Marinát melegen ajánlom kisgyermekes családok számára! Családbarát hotel, ahol gondoskodnak kicsik és nagyok kényeleméről, szórakozásáról. Mi a pozitív tapasztalataink miatt már másodszor látogattunk el Hotel Marinába. Nagyon klassz a saját zárt strand, ahol bőven jut mindenkinek napozóágy, nagy a játszótér és a 2 babaöböl külön szuper a gyerekeknek.
Az ellátás kiváló, finom ételeket bőséges választékban találunk. Az animátorok változatos programokat szerveznek a gyermekeknek, mely segítségével a szülők néhány nyugodt órához juthatnak. A beltéri medence jó nagy és kellemes hőfokú. A személyzet nagyon kedves, udvarias. Minket még az időjárás is segített abban, hogy egy tökéletes hetet nyaralhassunk a Marinában. Ha tehetjük, biztosan visszamegyünk még!
Idén már másodszor jártunk itt. Udvarias a személyzet, előzékeny a kiszolgálás. Az elhelyezkedés, az adottságok egy kissé az évtizedekkel ezelőtti évekre emlékeztetnek, de ezt a személyzet figyelmessége igyekszik ellensulyozni. A szobák felujitása már előnyt jelentene / klima hiánya. . / hajszáritó. . . stb.
Az " all inclusiv " ellátás ár -érték arányos , talán a tömény italok választéka nagyon a "kommersz " minőségre korlátozódik, szerencsésebb lenne itt inkább a mennyiséget korlátozni. véli egy törzskártya tulajdonos
Már megérkezésünkkor kellemes csalódásban volt részünk. Mozgáskorlátozott vagyok és a kijelölt parkolóhely foglalt volt, de parkolhattam az elötti részen, a szálloda bejáratánál. A kiszolgálás tökéletes,a kiszolgáló személyzet kedves, udvarias volt. Az ételek, ízletesek,változatosak nagyon finomak voltak.
Barátságos fogadtatás! Mindenki mosolyog és segítőkész! Az ellátás szuper volt, nagyon tetszett nekem és a Gyerekeknek is. Mindig volt bőséges választék és persze mennyiség! A strand nagyon szép tiszta, kényelmes napozóágyak, ami bármikor mentünk volt. Ami még nagyon tetszett, hogy a fedett uszoda is mindig nyitva volt, akinek hideg a Balaton ott úszhatott!
! ! A szobába jó lett volna klíma és egy kicsit tágasabb lehetett volna, de nem volt probléma. A kisebbik unokám már a második nap azt kérdezte, hogy miért nem 2 hétre jöttünk és ez volt a kérdés még az utolsó napon is! ! ! ! Ha lehetőségünk lesz jövőre is megyünk.
Két hat éven aluli unokával 4 napot töltöttünk a szállodában. A megrendelt családi szoba rendelkezésünkre állt. Az étkezési lehetőségek kitűnőek voltak ,az ellátás,az ételek mennyisége,választéka,íze kitűnő volt. Az animációs gyerekprogramok megfelelőek voltak. A parti pihenés biztosított volt,jó a gyerekbarát játszótér és a strandolási lehetőség.
Ebbe az árba azonban már beleférhetett volna az is,hogy a fizetős játékok egy része ingyenes legyen. (boszorkányvár,minigolf,ugrálóvár). Ezt a szállodát csak tehetősek engedhetik meg maguknak itthon. Ekkora árért Törökországban 8-11 napot lehet nyaralni teljes ellátással és utiköltséggel eggyütt.