A Hotel Marina a település egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton, egy parkban helyezkedik el. A szálloda április végétől októberig all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
A párommal már 3. nyarat töltöttünk itt. A dolgozok nagyon kedvesek és segítő készek. Jó programokat szerveznek a nyaralóknak,és a gyerekeknek. A szoba átlagos de aludni tökéletes. Változatos az étrendjük! Itt egyaránt jól lakik vegetáriánus,és normál étkezős. Külön gyerekeknek is biztosítanak ételt. Száz szónak is egy a vége!
4 éjszakát töltöttünk a Marinában. A strandja nagyon szuper hatalmas fákkal, rengeteg napozóággyal és gyereklagúnával homokvár-építőverseny színtere. Gyerekbarát, rengeteg gyerekprogrammal családi programok, este zenés est. Az étel-ital választéka nagyon jó volt. Egyedül a fagyizót kellene tovább nyitva tartani rossz volt hogy 5-kor bezárt.
A szoba foglalás nem úgy alakult ahogy kértük( franciaágy + pótágy és háromágyasat kaptunk) de megoldottuk a problémát. A szobákra egy felújítás ráférne. Kedvezményekkel az ár-érték arány jó. Napi áron szerintem drága. Nagyon jól éreztük magunkat az animátorok és a személyzet munkáját köszönjük
A kiszolgáló személyzet kedvessége és segítőkészsége,a strand kialakítása,a sok napozóágy, az ebéd és a vacsora bőséges választéka és a strandon lévő büfé sokrétű választéka. A reggeli igaz,hogy választékos volt,de nagyon egysíkú és sablonos.
A strandon sajnos sok volt a kisgyerekek részére a fizetős játszási lehetőség és csak kettő lehetőség maradt számukra a díjtalan szórakozásra/homokozó,egy csúszdás mászóka, hinta/
Már többször jártunk itt, ismerjük a helyet és a feelinget. A személyzet kimagaslóan kezeli a tömeget és figyelmesek. A megérkezésünk most kicsit döcögős volt, mert nem azokat a szobákat kaptuk, amiket áprilisban kértünk - és állítólag fel is írták - , de egy éjszaka után sikerült a csere, bár nem voltunk egymás mellett.
Érkezett más barát is 2 nappal később, nekik egyáltalán nem jutott szoba! ! ! Átküldték őket az Annabellába, hogy átjárhatnak a Marinába. Ezt ha nem velünk történik, el sem hiszem. A foglalási rendszerük és a telefonos ügyfélszolgálat -bár nagyon kedvesek - nem tudja követni a regisztrációkat, ezen ennyi szoba mellett változtatni kell. Nem lehet minden ügyintézővel beszélni, ráadásul mindig mindent megígértek és visszajelezték, hogy OK. A szobák valóban egyre kopottasabbak, de látszik, hogy van felújított is. A klíma lenne a legfontosabb a mai világban a felár nélkül, ami szerintem irreális. Mi máskor is megyünk, mert kikapcsolódásra megfelel. Örültem, hogy nincs gyerek velünk, mert az animáció borzalmasan bugyuta volt, a kevés felnőtt program pedig primitív, megmagyarázhatatlanul színvonaltalan. A tavalyi csapat sokkal jobb volt
A szálloda igazi gyermekbarát szolgáltatásokat nyújt. Mindenkinek javasolni tudom, aki szeretne néhány élménydús napot adni a gyerekének, unokájának. A szobák a "múlt hangulatát" idézik, ráférne egy kis felújítás, de a park a közösségi helységek kellemes pihenést biztosítanak.
Gyermekeimmel és unokáimmal és egy baráti házaspárral töltöttünk el itt négy éjszakával 5 napot. Azt tudom mondani mindnyájunk nevében, hogy a szobák állapotát kivéve mindennel meg voltunk elégedve. A szobák kicsik és eléggé retró állapotokat tükröznek, de ezeket mivel csak az éjszakai pihenésre használtuk, így tultehettük magunkat ezen helyzeten.
Az ellátás viszont mindenkinek nagyon tetszett, egész nap lehetett enni és inni ki mit kívánt, fagyi, lángos, különböző sültek, sör bor, üdítők, délután és este tömények és koktélok, kinek mi tetszett. A főétkezéseken is nagy választék és izletes ételek voltak. Az üdülő területe nagy és szépen rendezett, a part jó, gyerekeknek szórakozási lehetőségek, és zárt területen őrzött parkolás.
A személyzet hozzáállása kiváló volt. Az étkezések, és a parti "büfé"kielégítették az igényeinket. Változatosak,finomak voltak az ételek. Minden mi szem, szájnak ingere. Mi kell több egy gyerekes családnak! A nyaralás így nagyon kényelmessé vált. Strand,játszótér,animációs programok a parton nem okoztak csalódást.
A személyzettel összességében elégedett vagyok. Ennek ellenére megemlíteném,hogy miután családunk évről évre visszatérő vendég a Hotel Marinában ugyanígy vissza - visszatérő probléma van ugyanazon két középkorú pincérrel. ( nő és férfi megosztásban)nem figyelnek kellőképpen a vendégekre.
Minden szó nélkül veszik el a tányérokat a vendégek elől. ( semmi kérdés, megjegyzés, esetleg szabad elvinni? - vagy kedves egészségére! . . stb. verzió, vagy a szennyes abroszt úgy cserélik le,hogy a tiszta abroszt terítéskor szinte végig húzzák a földön. ) Szerencsére a többi pincér kolléga és néhány tanuló pincér példaértékű. Számomra ezek a fentebb említett problémák azért is megemlítendők, mert ezen jó középkorú pincérektől tanulnának a fiatalok. De vajon mit? Nem szabad elfelejteni,hogy a szállodák,hotelek,vendéglátó egységek a vendégekből élnek ! ! !
+ két unoka. 501-502-s szobák. Tavaly kivételével évek óta ide járunk. Tavaly már az utószezon szeptemberben kezdődött, sajna/ Szeretem az egész helyet. Sajnos a keleti oldalt szeretem, ahol még nem volt ablakcsere, ami vihar esetén zavaró. A TV /bár nem a nézéséért mentünk/ pici, és magasan van. A Hir TV-t értékelem.
Sajnos a Wc-k büdösek voltak/negatívum/ A kinti közösségire is ráfért volna a sűrűbb takarítás. A gyermek programm szuper/10 és 7 évesek az unokák/ Az étkezés jó. Az érkezéskor gyorsabb beszállásolást szeretnék. Szerintem a szla nem áttekinthető /bár megértettem, jól számoltak/ Látszott, hogy a tulaj törődik a szállodával, újítgat. Remélem, még újra eljutunk ide /lehet, hogy már unokák nélkül/ A java kívánságunk teljesült /kivéve korai érkezés helyhiány miatt/ +++++++