Nagyon meg voltunk elégedve a szobánkkal.Kényelmes és tágas volt. A személyzet is segítőkész volt. A svédasztalos reggelinél lehetne nagyobb a választék.
A szálloda ez év Pünkösdjén nyitott. Igaz, Balatonfüred szélén helyezkedik el, de nekünk az volt a lényeg, hogy az Aquaparkhoz és Tihanyhoz közel legyünk. Mivel nem közvetlenül a vízparton található, így saját stranddal sem rendelkezik, de a kemping (fizetős) strandja nagyon közel van. A személyzet nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt.
A szobák modernek, kényelmesek és tiszták. Mivel kis szálloda, a reggeli elég szegényes volt, de amit kaptunk, az mind-mind friss és ízlésesen tálalva. Szívből ajánlom azoknak, akiknek nem a Balaton-part az elsődleges szempont.
Már harmadszorra térünk vissza Füredre ezt a hotelt választva. Füredi árakhoz képest egész jó. A szoba sajnos elég zajos, ha az ember nyitott ablaknál szeretne aludni, ugyanis közvetlenül a 4 sávos út mellett fekszik és már elég korán beindul az élet és későn csillapodik. Csukott ablaknál ilyen gond nincs, hiszen jól szigetelnek a nyílászárók.
Falhűtésesek a szobák, de a nyugati tájolás miatt nagyon nehezen bírkózik meg a kinti 35 fokkal, előfordult, hogy 27 fokos volt a szoba. Rákérdeztünk, hogy hogyan lehet állítani a hőfokon, mert nagyon melegünk van és a szobában lévő termosztátot hiába nyomkodtuk. Úgy tájékoztattak, hogy központi vezérlés van, és nem tudunk változtatni. Egyszóval nekem azért a falhűtés mellé elkelt volna egy ventilátor, hogy jól érezzem magam a kánikulában! De tény és való, hogy a nyugati fekvésű redőnytelen szobáknál (sötétítő viszont van) a kánikulában még a 27 fok is barátságosnak mondható! :-)
A személyzet egyébként nagyon kedves, az egész szálloda nagyon tiszta és jó illatú! A reggeli svédasztalos, bőséges és választékos! A kemping strandja nagyon közel van, a központ kellemes sétával simán megközelíthető! A recepción kedvezményes strandbelépőt kínálnak a kemping strandjára. Az Annagóra Aquapark, egy bevásárlóközpont (TESCO és sok más üzlet, patika), ALDI, SPAR tényleg egy köpésre van. Összességében elégedetten távoztunk!
A szállás tiszta volt, a személyzet kedves és segítőkész. A fürdőszoba szűk, nincs elég polc és akasztó. A gyerekek nem tudták felakasztani a törülközőket. A kis hűtő nagyon hangos volt, a szellőzését kellene megoldani valahogy. A szálloda egy forgalmas út mellett van, ez kicsit zavaró volt.
Kétszer szálltam meg eddig a Pallonéban. Véleményem szerint tökéletesen megfelel az olyan embernek, aki nem luxusra vágyik, hanem egy egésznapos túrázás után egy tiszta! , rendezett! , könnyen megközelíthető szállásra vágyik. Nem egy túlkrémezett wellness "csömör".
Ajánlom azoknak akik szeretnek aktívan pörögni az északi part felett, és este kényelmes ágyban jó illatú párnán álomba ájulni. A reggeli gazdag, imádtam a natúr rántottát.
A szállodával alapvetően meg voltunk elégedve. Mikor kiválasztottuk láttuk, hogy távolabb van a központtól. Ami nem túl szerencsés, bár ez sem a szálloda hibája. hogy a mentőállomás mellett van, ezért a mentők és a helikopter fel- és leszállás zaja elég zavaró ha az ember pihenni szeretne. A reggeli kiváló volt.
Három éjszakát töltöttünk Balatonfüreden a Hotel Pallone - ban. "Merre tekerjünk? ! " csomagot választottuk, hogy aktívan tudjunk kikapcsolódni. Elsősorban azért döntöttünk a Hotel Pallone mellett, mert szolgáltatásai között szerepelt, hogy a szobák falhűtésesek. Véleményünk: - A személyzet az első probléma jelzéséig nagyon kedves volt.
Érkezésünkkor 27 fok volt a szobában, mi ezt rögtön jeleztük és kértük a probléma megoldását, melyet egy kiadós éjszakai felhőszakadás tudott csak orvosolni, más segítség nem érkezett. - Első este kértünk kerékpár használatot. A legalább tíz kerékpár közül alig tudtunk hármat kiválasztani, amivel csak a Tagore sétányig mertünk eltekerni (Tihanyba semmi képpen), valószínű soha nem voltak karbantartva. A három kerékpárhoz kb fél óra várakozás után tudtak csak egy darab lakatot adni. Másnap ismét kértük a kerékpárokat. Az előző napi egy darab lakat is eltűnt idő közben. A szőke (igen nagy intelligenciával rendelkező) recepciós hölgy arrogánsan az alábbi kérdést tette fel nekünk, majd ránk csapta az ajtót! "Honnan szüljek lakatot? " Kb. tíz perces telefonbeszélgetést követően, káromkodó szavak kíséretében valamelyik fiók aljából mégis csak előkerült egy lakat. - A szállás kiegyenlítése közben jeleztem a számla igényünket. Két részletben fizettünk (SZÉP kártyával és bankkártyával) csak az egyik tranzakcióról kaptunk számlát a másik tranzakcióról csak nyugtát. Rögtön szóltunk, hogy javítsák, de csak másnap kaptunk választ: "A tegnapi tranzakcióról ma már nem tudunk számlát adni! " Újabb konfliktus. . . Minden egyéb átlagos volt: A svédasztalos reggeli, a tisztaság, az elhelyezkedés, a kényelem, a WIFI. Köszönjük, hogy elolvasta: Kollár Család