Hotel Panoráma Balatongyörök Balatongyörök bemutatkozása
A strand felett elhelyezkedő teljesen felújított háromcsillagos Hotel Panoráma parkkal, belső zárt gépkocsi parkolóval a gyermekek részére játszótérrel, játszószobával biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeinek.
Egy remek hétvégét töltöttünk a párommal kettesben a Hotel Panorámában és amint tehetjük visszamegyünk. Nagyon szép és tiszta berendezések voltak a szobában, mindenre gondoltak. A wellness részleggel sem volt semmi probléma, a szaunákat és a gőzkabint is kipróbálunk és jó kikapcsolódás volt.
Az éttermi kínálat bőséges volt és amiket megkóstoltunk, mind nagyon finom is volt. A szobánk kényelmes, pont nekünk, egy fiatal párnak való volt. Úgy érzem még kevés időt is töltöttünk ott és nem is próbáltunk ki mindent a számtalan lehetőség közül. Az is jó, hogy közel van a Balaton parthoz, így akár ki is lehet menni oda sétálni egyet.
Hotel Panoráma Balatongyörök válasza
Köszönjük a dicsérő szavakat! Nagyon örülünk, hogy meg voltak elégedve szállodánkkal!
Várjuk Önöket vissza!
2016. február 11., Németh Anita, Hotel Panoráma Balatongyörök
Először jártunk a párommal ebben a szállodában. Kedves segítőkész személyzet, finom ételek, bőséges választék. Az ár - érták arány megfelelő, főleg a balatoni árakhoz képest. A welness részleg nem túl nagy, de még is elfért mindenki. A szobák tiszták, kényelmesek. Programok, bemutatók ötletesek.
Most jöttünk meg ismét a Panoráma Hotelből,ahol már sokat voltunk és még szeretnénk is menni! ! ! Minden most is szuper volt! ! ! A színvonal ép olyan jó mind mindig! ! ! ! Mindennel meg voltunk elégedve,kedves a személyzet ami már nekünk az is fontos! ! ! ! A wellnesst használhattuk az elutazásunk napján is délutánig,ami azt jelenti hogy a 2 éjszaka 3 nap tényleg annyi!
Két éjszakát töltöttünk el párommal a Hotel Panorámában, Balatongyörökön. Kedvesen fogadtak, udvarias volt a személyzet, az étkezésekkel szinte maradéktalanul elégedettek voltunk, némelyik étel ízesítése nem volt a mi ízlésünknek teljesen megfelelő. A welness részleg kielégítő, talán a szauna rész egy kicsit szűkös. Összességében, ár-érték arányában kiváló volt a szálloda.
Hotel Panoráma Balatongyörök válasza
Kedves vendégünk, Örülünk hogy jól érezték nálunk magukat, várjuk Önöket legközelebb is!
2015. november 20., Hajduné Pálfi Orsolya, Hotel Panoráma Balatongyörök
Idén júliusban jártunk itt a párommal. A szálloda csodás környezetben van, közel a tóhoz, szép és ápolt parkkal körülvéve, zárt parkolóval. A berendezés még egy kicsit retró, de ezen kívül semmi rosszat nem tudnék kiemelni.
Udvarias kiszolgálás, bőséges és finom ételek, kényelmes szoba, az erkély a Balatonra néz, itt időztünk minden este finom bort kóstolgatva :) A wellness részlegen két nagy medence van, az egyik úszóknak (ez hideg) a másik élménymedence mindenféle jóval felszerelve. Külön napozóterasz is van a medencék felett, ez szintén a Balatonra néz :) Tágas a szauna rész, és a gőzkabin is. Balatongyörök amúgy is gyönyörű, a hotel közelében van egy kilátó ahonnan csodás a rálátás a tóra, és egy séta a part menti bicikli úton is felülmúlhatatlan, ha valaki romantikázni vágyik :) Mi 3 napot töltöttünk itt a hotelben de bármikor visszamennénk!
Először jártunk a párommal ebben a szállodában. Gyönyörű szálloda, kedves, segítőkész személyzet, csodálatos wellness hétvége volt! Imádjuk a Balatont, ha tehetjük, minden évben elmegyünk hosszabb- rövidebb időre. A Balaton minden évszakban gyönyörű, és a hotel panorámája . . . Meseszép! ! ! Nagyon szép szobát kaptunk, tiszta, minden igényt kielégítő! ! !
Utalványt kaptunk karácsonyra, de nem váltottuk be, mert akcióban kedvezőbb áron foglaltunk közvetlenül a szállodában. Igényességet nem csak a leírásban, hanem az életben is tapasztaltuk minden téren. Tavaszi Balatonnak is meg van a varázsa, a panoráma a szobából most is lenyűgöző.
A környék látnivalókban gazdag, akár csak az vacsoránál kihelyezett ételek sokasága. Pihenésre tökéletesen alkalmas a hely. Wellness részleget haza utazás előtt is még kihasználtuk. Talán egy "hiányosság", de ez is egyén függő. Mi korán reggel kelünk, így reggeli előtt jóval már kávéztunk a bárban, de reggelinél egy jó kávét esetleg capuccinot szívesen elfogyasztottam volna még. Kávékészítő automata, mely több fajtát is képes készíteni talán nem olyan nagy beruházás érdemes lenne beszerezni. Fájó szívvel utaztunk haza, de ősszel vagy tavasszal visszatérünk!
2015. februárban voltunk itt 3 gyermekünkkel. Nagyon jól éreztük magunkat. A családi szoba egybenyiló, megfelelő volt számunkra. Az ételek finomak, bőségesek, választékosak. Nem kell az étkezési idő elején érkezni, később is van minden. Nagyon jó a wellness részleg. A kicsi a játszószobában, a nagyobbak a biliárd, csocsó mellett időztek, ha nem fürödtek. Gyermekbarát. Szóval szuper volt.
2014. novemberében töltöttünk egy hétvégét a párommal. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. A szoba nagyon hangulatos, tiszta, kényelmes, a panoráma csodálatos volt a Balatonra. Az ételek finomak és bőségesek reggelinél és vacsoránál, délben a menü is bőséges volt. A wellnes részleg nagyon szuper, ismételten felkeressük ezt a szállodát.
Ebben az évbe már harmadszor töltöttünk el pár napot itt! Azért jöttünk ide már többször,és még fogunk remélem,mert mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Ebben a szállodába,több szállodából,tanulni jöhetnének a vezetők:Vendég fogadásból,udvariasságból,tisztaságból,Ár/érték arányból,de legalább az igazmondásból:Azt kapjuk ha valahova megyünk amit meghirdetnek,mert sajnos sok helyen nem igy van!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár