A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
Minden nagyon szuper volt a hotelban. A kislányunk imádta a kézműveskedést, az óriás sakkot. Az ételek nagyon finomak voltak. Nagyon jó a wellness részlet, a saját part, napozóágyakkal, napernyőkkel. A személyzet kedves, segítőkész. Gyerekes családoknak szívből ajánlom! Nekem Balatonkenese volt egy kicsit üres. . .
Szeretem a nyüzsgő, zenés, kirakodó vásáros, ajándék boltos balatoni városokat, de itt este 7-kor már minden bezárt. Kicsit felpezsdíthetnék, legalább nyárra.
Minden kisgyerekes családnak nyugodt szívvel ajánlom a Hotelt. Ez a nyaralás róluk szólt: játszóház, animátorok, gokart, elektromos kisautó, gyerekmedence, játszótér, étkezések között szinezők, saját strandrész a Balatonon, kerékpárbérlés. . . . minden-minden a gyerekekről szól.
Nem okozott problémát, hogy a gyerekek délben még alszanak, mert felsétálunk a szobába és kialudtan folytatódhstott a móka. Reggel leköltöztünk a partra, naplemente után vissza a szobába. Kedves, rugalmas, segítőkész személyzet. Gyerekekkel csak ide a Balatonra.
Nagyon gyerekbarát szálloda, rossz idő esetén is rengeteg játéklehetőség, mint a kismedence, játszóház, pingpong, biliárd, csocsó, kézműves kreatívoskodás. Közvetlen a Balaton parton van, így bármikor lehet menni fürödni, azonban kicsi mélységű hely nincs kialakítva a legkisebbeknek, így 5 éves kortól használható inkább (kb 80 cm mély a szélén)
A szálloda elhelyezkedése, a szobák színvonala,a személyzet, a balatonparti kényelem kíváló volt. Kifogásolható, hogy a parton nem láttunk zuhanyozót,amit a balatoni fürdőzés előtt- után a higiéniai előírások szerint használni kellene. A büffévacsorák színvonala erősen kifogásolhatók voltak.
A választék nagyon átlagos, a gyümölcsleveles mindkét este ugyanaz volt, előétel csak a második este volt (a salátákon kívül 1 féle pástétom). A palacsinták 2o órakor elfogytak, és nem tudtak újakat készíteni,a cukrászati rész értékelhetetlen. Ilyen ár-érték viszonylatban mindezek a hibák sokat levontak az egyébként kifogástalan adottságokból.
Nagyon szép Balaton parti hotel. Amely teljesen gyermek barát,sok jó programal. A hotel tiszta kedves emberekkel találkoztunk,ètelek finomak. Mi jövöre ismét tervezünk egy hosszú hétvégét.
Kisgyermekeseknek szuper hely! A gyermekmedence, a játszóház, a különböző foglalkozások a gyerekeknek. . . . . , de ami a leginkább lenyűgözött, az a színezhető tányéralátét és a színes ceruzák az étteremben. Míg a szülők vacsoráznak, reggeliznek, addig a gyerek rajzolgathat. Nagyon nagy ötlet!
A színes babatányérok, babakanalak, a különböző bébiételek is kedves gondoskodás a kisgyermekes családoknak. Ilyet más szállodá(k)ban még nem tapasztaltam. A szobák kényelmesek, tiszták. A gyerekeknek is készítenek fürdőköpenyt. A medencék vízhőmérséklete nagyon kellemes. A wellnessrészlegből pazar a kilátás a Balatonra. A masszázs nagyon jó volt! :-) A személyzet végtelen kedves. Egy pici negatívum: az ételválaszték a vacsoránál. Köszönjük a vendéglátást! Visszatérünk! :-) :-)
Két unokával voltunk három nap két éjszakára. A gyerek foglalkoztatás, a játékok mennyisége, minősége a játszó szoba nagysága, a külön kialakított "dühöngő" kifogástalan. A gyerek medencébe vigyünk játékot, labdát. Az úszó medence nagyon jó, a pezsgő medence mostani kis létszámhoz elég volt, akár csak a gyerek medence nagysága.
A víz hőfoka nagyon kellemes. A vacsora igen csak felejtős minőségre és választékra is. A reggeli az átlagos volt. Nekünk a szoba a Balatonra nézett, valamint a medence tér is. Ez öt csillagos. Úgy éreztük a recepción kicsit félvállról vették a feladatukat a hölgyek. A szállodát csak gyerek szeretőknek ajánljuk.
Fiezetéssel voltak gondok a kedvesem jelenlétében nem akartam ezen fennakadni, de remélem visszakapom majd a pénzem. Ami miatt gyengébre értékelném a helyet az a vacsorán tapasztalt ételek minősége volt. A szarvasgombás sertéshúshoz adnak egy robot rágókészüléket lehet az is belefáradt volna a rágásba pedig qz íze kifejezetten jó volt, de sajnos nem volt rendesem megsűtve. Amúgy a helyet kifejezetten ajánlom gyerekes pároknak ;)
Szuper volt minden. A gyerek borzasztóan élvezte. Kifejezetten kisgyerekeseknek ajánlom, 2-6 közötti gyerekekkel egy tökéletes nyaralás, hosszú hétvége, wellness hétvége. Nagyon jó mulatság a kicsiknek és közben a szülők is tudnak egyet pihenni, szaunázni, szolizni, fürdeni.
A kicsi és nagyobb gyermekeim egyaránt szuperül érezték magukat.A kézműves foglalkozásokat egyszerűen imádták.Viszont a nagy úszómedence víze egy nagyon picit lehetne melegebb.