Ha Lelle , akkor Móló étterem! Ízorgia . . . A kedvenceim : hátszín, grillezett zöldségekkel. Hagymás csirkemáj steak burgonyával. . . Ha sietünk , menü. A kedvenc variációm paradicsom leves ( ahogy én szeretem ),ízletes pöri, nokedlivel, friss káposzta sali és palacsinta. Az ételek frissek, ízletesek. Gyermekemnek évente változik a kedvence.
A tavalyi év slágere a Mólós pizza ( ahogy Ő szereti ), frissen sültek és ropogós saláta. Udvarias kiszolgálás, barátságos személyzet. Ki kell próbálni ! Csak ajánlani tudom.
Remek hely, csak ajánlani tudom. Közel van a parthoz de szélvédett helyen van aminek külön örültem mivel nyaralásunkat megkeserítette a tomboló szélvihar. A kiszolgálás gyors és figyelmes, mindenki nagyon kedves. Minden pincér hangosan köszön és jó étvágyat kíván, akkor is ha nem ő szolgált ki.
Több éve Lellére járunk, de még csak most tértünk be először. Kellemesen csalódtam! Sokan voltak mégis figyelmes és gyors volt kiszolgálás, az ételre nem kellett sokat várni. Kiadós, a 2 személyes tálat nem bírtuk megenni. Tiszta asztal és környezet. Egy-két szomszédban lévő étterem pincérei átmehetnének egy kis etikai képzésre! Biztos vissza megyünk jövőre! Köszönjük
Évek óta minden nyaraláson ebben az étteremben vacsorázunk. Már az utcán messziről köszöntenek minket. Kedvesek, gyorsak, figyelmesek. Minden étel kifogástalan, finom, bőséges. A menü is finom, variálhatók a felsorolt ételek. A három fogástól teljesen jól lehet lakni, ez árban kedvezőbb.
Tavaly nyáron átutazóban jártunk a Balatonnál, amire már régóta vágytam. Nagyon hiányzott a Magyar Tenger hangulata, szívesen gondolok vissza gyerekkorom ott átélt élményeire. Be kell látnom ez a hely a szívem csücske. Egy Barátom ajánlására kerestük fel a Balatonlellén lévő Móló éttermet.
Oda érkezvén hamar megtaláltuk a parthoz közel, a strand szomszédságában. Első látásra megnyerő volt a hely a maga egyszerűségével. Nap védett, fedett terasz alatt foglalhattunk helyet, ami ráadásul teraszklímával volt ellátva, nem utolsó szempont a tikkasztó hőségben. Szívélyes üdvözlés, kedves előzékeny fogadtatás. Hamar lehűthettük magunkat gyorsan felszolgálták a megfelelő hőmérsékletű italunkat. Nem volt nehéz az étlapról választani, hiszen a kínálat választékos mindenki megtalálhatja a foga alá valót. Annak ellenére, hogy sok a vendég nem kellett türelmetlenkednünk, a kiszolgálás pörgős, figyelnek a vendégek óhajaira. Egy finom, bőséges, megfizethető ebédet fogyaszthattunk el. Én jobban oda figyelnék az asztalok tisztaságára, mert ez sokunknak zavaró lehet, de szerintem ez a hiányosság a vendégek gyors cserélődésének tudható be, egyébként látszik, hogy törekednek a higiéniára. Tetszett, hogy készpénzen kívül más lehetőség is volt a számla kiegyenlítésére. Egy szó mint száz, jó szájízzel és elégedetten indultunk tovább. Ide bármikor visszatérnék és bátran merném ajánlani, mert attól nem kell jobb reklám ami szájról szájra terjed.
Az idén nyáron jártunk itt a családommal de vagy tiz éve járunk ide. Az étterem a móló sétányon van ,közel a balatonhoz. Az étlapon rengeteg étel szerepel ,mi már jó néhányat megkóstoltunk. Az egyik finomabb és izletesebb mint a másik. Mindig teltház volt,de az ételeket elég hamar kihozzák. A személyzet nagyon udvarias és figyelmes.
Balatonlellén két nagy étkezde van, ahol nyáron a csúcsszezonban a legtöbben esznek, a Móló és az Amigó. Ezek közül a Móló a parthoz közel, majdnem a strand bejáratánál található. Pontosan nem tudom, mekkora az alapterülete, de ránézésre egyszerre, több mint 200 ember is le tud itt ülni, és a legforgalmasabb időszakokban vannak is ennyien, szinte egymásnak adják a helyet a vendégek.
Hatalmas kék-fehér csíkos felülről fedett, de oldalról nyitott terasz, ahol fából készült hosszú asztaloknál és padoknál (8 személyesek) lehet ülni. A terítő csak jelzésértékű az asztalokon és a nagy forgalom miatt a tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után. Azaz az asztalok alatt morzsák, ételmaradékok bőven előfordulnak, és a pecsétes, ételmaradékos terítőket sem cserélik le folyamatosan. Az ételkínálat nagyon vegyes és egyúttal nagyon széles. Bizonyos ételeket nagy színes táblákon "reklámoznak", másokat csak listaszerűen kiírnak (pl. pizzák). Ebédmenüt is lehet kapni, 3 féle levesből és 6 féle főételből lehet összeállítani a 2 fogást, ár-érték arányban ez tűnik a legkedvezőbb választásnak. A konyha nagyüzemi jellegű, az ételek egy része nem frissen készül, hanem mirelitből, ill. újramelegítéssel, mikrozással is. Nagyon sok ember megfordul itt, ezért romantikusnak vagy meghittnek semmiképpen nem lehet nevezni a helyet. Van egy csomó magyaros étel, a Balatonra tekintettel halételek, de a gyorsételek is megtalálhatóak. Árban inkább középkategóriásnak mondanám, de nem lehúzós. Normális adagokat adnak. A pincérek túlhajszoltak.
Az étterem bőséges választékkal várja kedves vendégeit. Minden éhes száj megtalálja a maga kedvencét. A menüket tekintve a választék kiterjedt, ára megfelelő. Az adagok jól laktatnak és még desszert is van. :) Kiszolgálást tekintve, gyors s figyelmes. Ajánlom azoknak, akik egy jót szeretnének enni!
Mindenkinek ajánlom ,tavaly júliusban egy hétig nyaraltunk Balatonlellén ,s nagyon finom ,bőséges menüt kaptunk ,levesből 3féle ,"második"pedig 6féle volt amiből lehetett választani. Kedves kiszolgálásban volt részünk ,mindig volt egy kedves szavuk hozzánk ,udvariasak ,figyelmesek,barátságosak.