Hotel Napfény Balatonlelle Balatonlelle bemutatkozása
A Napfény Hotel Balatonlelle párok, családosok, nyugdíjasok, egyéni vendégek és csoportok számára is ideális hely a kikapcsolódásra. A szállás Balatonlelle központjától 1 kilométerre, a szabad strandtól 50 méterre helyezkedik el, így könnyen elérhetők innen a város látnivalói.
A 2500 négyzetméteres saját, zárt, ősfás kertben kerti grillezési lehetőség és játszótér áll a vendégek rendelkezésére.
A szálloda csak elhelyezkedésében nyújtotta az elvárásainknak megfelelőt, azt is csak a Balaton közelsége miatt. Az egész komplexum egy lepusztult, igazi csillag nélküli szálláshely. A szoba bútorzata széteső,rozoga. A hűtő nevetségesen kicsi. Az ablakok, -melyek nem nyithatóak- tele pókhálóval, az erkély ajtó szúnyog háló nélküli és 1 db hajlított szöggel volt zárható.
Az erkélyen két db széteső műanyag szék volt található és a vizes ruhanemű szárítására alkalmas eszköz sehol nem volt. A fürdőszobából az étkezések előtt borzalmas ételszag jött föl a szellőzőn, amúgy meg egész nap a tusoló lefolyóból a csatornaszag. A lift ajtó csapódása- mely a szoba melletti- nagyon zavaró volt főleg az esti és éjszakai órákban. A szobában a wifi vétel sem működött tökéletesen. Voltunk már sok helyen, de úgy gondoljuk, hogy most a pénzünkért nem a megfelelő szolgáltatást kaptunk.
A parthoz közel, átlagos két**-os hotel kedves fiatalos vidám személyzettel. Kitünő masszőrrel aki kitünő pincér is egyben. Ételek minősége is rendben csak talán az adag kicsi. Igazi család barát hotel. Ajánlani tudom azoknak akik egy kis retrora vágynak a sok új wellnes szállodák mellett.
Nagyon jól éreztem magam a lányommal a 4 nap alatt. A fiatal és jól kiválasztott személyzet kedves volt, a szobában tisztaság és kényelem, a vízpart közel. Tökéletes volt az ár érték arány, a félpanzióban ízletes vacsorákat kaptunk. Szívesen visszamennénk idén is ha kapnánk a tavalyihoz hasonló ajánlatot, erről jut eszembe ma kérni is fogok! Vigiedit Budapestről
Ezt a szállodát a szüleim foglalták le, talán a 60-as-70-es évek nosztalgikus hangulata inspirálhatta őket, nem tudom. . . A szálloda az interneten közöl fotókhoz képest sokkal lepusztultabban néz ki a valóságban, gyakorlatilag egy szocreál SZOT-üdülő hangulatát idézi.
Az egyetlen pozitívum, amit említeni lehet vele kapcsolatosan, az a vízpart közelsége, a szálloda udvaráról ki lehet sétálni a szabad strandra (ez nem a homokos lellei fizetős strand). A szobában nem volt légkondi, a hűtőszekrényért külön kellett fizetni napidíjat, de még ezen túl is meg kellett érte harcolni, hogy nekünk is jusson egy, annak ellenére, hogy a leutazás előtt a foglaláskor kértük már a hűtőt. Mire odaértünk, mégis azzal fogadtak, hogy már a többi vendégnek odaadták. Mondjuk érthető, hogy augusztusban 40 fokban szeretne az ember hideget inni a szobájában és ez hűtő nélkül elég nehezen kivitelezhető. A szoba berendezése ódivatú, málló vakolat, penészfoltok a fürdőszobában, szakadozott kifakult függöny. . . 1 nap után úgy döntöttünk, itt nem szeretnénk tovább maradni, szerencsére sikerült Lellén belül találni másik szállást. Anyagilag nem buktunk rajta, az 1 éjszaka lett csak kifizetve. Sajnálom, hogy így áll hozzá a vezetés, sok munkával, befektetéssel és más hozzáállással ki lehetne hozni egy nagyon klassz szállodát is belőle.
A szálloda valóban nem ötcsillagos, de nem is állítják magukról ezt. Délipart szabad stranddal amin természetesen a nagy sétány is áthalad, sok-sok fa, még több fű és homok, sekély víz a gyerekeknek. Igazi " Balcsi hangulat ". A konyha kiváló, meleg, gyors, finom és kiadós.
Kicsit félve mentem,de kellemesen csalódtam.Felujitott szobát kaptunk,a liftek müködtek.Kérésre kaptunk hütöt is.A reggeli nagyon jó,igaz,hiényoltam valami teljes kiörlésü pékárut.A vacsora nekem elég volt,nagyevöknek lehet,kevés lenne.A partja szuper,kisbabával voltunk,nekünk tökéletes volt a sok fa miatt.
2013. augusztus elején voltunk a szállóban két gyerekkel. Az addig leírt véleményeket olvasva / pl:" Igénytelenség " / féltünk elindulni. A megérkezés volt az egyetlen negatív élmény, mert többszöri egyeztetés ellenére nem azt a szobát kaptuk amit megigértek. Végül sikerült a szobába megegyezni, közös kompromisszumokkal.
Ezek után semmiféle negativ élmény nem volt. A személyzet, a fiatal felszolgálók udvariasak, pörgők. A szobák tiszták, az étel mennyisége, minősége jó. Nem egy extra szálló, de a normális elvárásoknak tökéletesen megfelel. Nyugodtan tudom ajánlani bárkinek a negatív vélemények ellenére is.
Nagyon tetszett a szálloda retro jellege, pont ezért volt feledhetetlen, mert felidézte a fiatal korunkat. A fiatal felszolgálók nagyon profin helytálltak, le a kalappal elöttük. Mindenki segítőkész és kedves volt. A reggeli kiadós volt, és változatos. A vízpart nagyon közel volt. Kicsit sok volt a pókhálló. Az ágyak kényelmesek voltak. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat.
Egyszerűen borzalmas, minden. Koszos, büdös, igénytelen. . . és arrogáns, barátságtalan 20 év körüli személyzet. Mintha visszacsöppentünk volna a 70-es évekbe és 15-20 éve nem takarították volna. 6 éjszakára foglaltuk, csak azért nem fordultunk ki azonnal, mert a standard szoba helyett kaptunk egy classic-ot, a balcsi közel van, 50m.
Bár az igazán jó napfénystrand és a bazárosok min. 2km. Így nem akartunk a nyaralás 1. napján szállást keresni a 6 hónapos terhes párommal, akit a nyaralás alatt akartam eljegyezni. . . de nem ilyen munkásszállóban. Végül a 2. éjszakán telt be a pohár, amikor kisebb dolgok eltűntek a szobából. (az értékeket zártuk a számzáras bőröndbe). Rendőrségi feljelentést is tettünk. Így a 3. nap kiköltöztünk, ezután 1 órán belül olcsóbban, 12. 000 forintért találtunk egy csodálatos apartmant helyi ingatlanközvetítőn keresztül. Ma megkértem a párom kezét és igent mondott :)