Hotel Napfény Balatonlelle Balatonlelle bemutatkozása
A Napfény Hotel Balatonlelle párok, családosok, nyugdíjasok, egyéni vendégek és csoportok számára is ideális hely a kikapcsolódásra. A szállás Balatonlelle központjától 1 kilométerre, a szabad strandtól 50 méterre helyezkedik el, így könnyen elérhetők innen a város látnivalói.
A 2500 négyzetméteres saját, zárt, ősfás kertben kerti grillezési lehetőség és játszótér áll a vendégek rendelkezésére.
Párommal ma értünk haza a nyaralásból. Lefoglaltuk a szállást , majd olvasgattam a negatív kommenteket és elbizonytalanodtam, féltünk,hogy mi vár ránk. Ami fogadott bennünket elég váratlan volt(classic szoba), a hotel külsőleg egész jó állapotú, a szobánk tiszta és kényelmes volt, a part közelsége csak hab a tortán!
A személyzet kifogástalan, sőtt. . számomra 10/11 egy segítőkész, fiatal srác hozzáállása miatt. Kellemes 3napot töltöttünk itt, ajánlani tudom másoknak is!
Nagyon meg voltunk elégedve a hellyel és a személyzetekkel, kedvesek, befogadóak. A hotel közvetlen a part mellett van, ezért ha tehetjük legközelebb is ide jövünk.
Nagyon sok vendéggel ellentétben, elolvastam a szállodáról írt vendég-véleményeket, valamint a szálloda által felajánlott szolgáltatásokat, lehetőségeket. Nagyon sokan ettől az - egyébként 2* - hoteltől min. 4* ellátást várnak. Ezt a kategóriát bőven meghaladta a részünkre kiadott 2 szoba az I. emeleten (létszám: 1 felnőtt, 4 kisgyermek).
A szobák felújítottak, tiszták, hófehér ágynemű, törölköző (amit még cseréltek is), az ételek háziasak, bőségesek voltak, az éttermi személyzet kimagaslóan kedves, közvetlen, na és a fő szempont: a szálloda elhelyezkedése! A Balaton közelsége! Tehát összegezve: minden tökéletes volt, köszönjük munkájukat! Reméljük jövőre is el fogunk tudni menni!
A szálloda korának megfelelően retro jellegű, de a folyamatos felújításoknak köszönhetően ez egyre kevésbé érezhető. Az árak nagyon kedvezőek így bárki számára elérhető. Nagy parkja van ahol a gyerekek játszhatnak. A parkban hatalmas fák adnak árnyékot. A szobák tiszták és kényelmesek. A személyzet nagyon kedves és barátságos, segítőkész.
Nagyon tetszett a szálloda retro jellege, pont ezért volt feledhetetlen, mert felidézte a fiatal korunkat. A fiatal felszolgálók nagyon profin helytálltak, le a kalappal elöttük. Mindenki segítőkész és kedves volt. A reggeli kiadós volt, és változatos. A vízpart nagyon közel volt. Kicsit sok volt a pókhálló. Az ágyak kényelmesek voltak. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat.
20 évvel ezelőtt jártunk itt a párommal, most újra elmentünk. Vannak felújított részek, de nem sokat változott az épület. Pozitívum a bőséges svédasztalos reggeli, a part közelsége. Vidámpark, Mcdonalds, bevásárló egységek a közelben. Sajnos lenne még mit újítani a szobákon, de ár-érték arányban elfogadható.
Tetszett:a Balaton közelsége,a kényelmes ágy,a személyzet kedvessége ,a változatos bőséges reggeli. Nem tetszett:nem volt hűtő a szobában,gyenge wi-Fi,nyílászárók állapota.
Nagyon megvoltunk elégedve a hotellel azt kaptuk amit vártunk. Mivel 2* szálló nem vártunk luxus körülményeket. A szoba tiszta illatos volt, a személyzet kiváló volt mindenbe a segítségünkre voltak! A hűtőt szerintem alap felszereltségnek kellene tekinteni 2015-ben szóval ezt nagyon hiányoltuk, és igen a TV csatornák. . .
3 db van ez nagyon kevés! ! Ami nagyon zavaró volt, hogy a másik szobákból hallani lehetett éjszaka a ricsajt, mivel a szobánkat egy ajtó választotta el a szomszédtól( sok szülő nem foglalkozik azzal, hogy hotel és van aki pihenne) így a gyerekeseket valahogy egy emeletre kellene szállásolni.
Remek elhelyezkedés, kedves személyzet, tiszta szoba, mellékhelyiség, étterem. Fejlesztendő szoba berendezés, vékony, felújítandó fal. Látszik a szállodán, hogy ha nem olyan [moderálva - a szerk.
] tulajdonosa lenne, aki egy másik kultúrából, higiéniából származik, aki nem fejleszti a szállodát csak kiveszi a hasznot és nem forgat vissza, aki ezáltal sok magyar család nyaralását, kényelem érzetét tudná még jobbá tenni, akinek nem igazán ad semmilyen plusz érzelmi töltetet a "mi" Balatonunk, azaz le*. . ja a helyet, na akkor 2 klasszissal többet lehetne kihozni a helyből. Akkor lehet, hogy gondolkodna a tulaj és pl. betenne szúnyoghálót, betenne légkondit, azaz magasabb minőségen és drágábban is tudná adni a szobákat, mert lenne rá igény és fizetőképes kereslet, mert egyébként egy igazi családi nyaralós paradicsom