Hotel Napfény Balatonlelle Balatonlelle bemutatkozása
A Napfény Hotel Balatonlelle párok, családosok, nyugdíjasok, egyéni vendégek és csoportok számára is ideális hely a kikapcsolódásra. A szállás Balatonlelle központjától 1 kilométerre, a szabad strandtól 50 méterre helyezkedik el, így könnyen elérhetők innen a város látnivalói.
A 2500 négyzetméteres saját, zárt, ősfás kertben kerti grillezési lehetőség és játszótér áll a vendégek rendelkezésére.
A standard és standard plus szobát csak erős idegzetűeknek ajánlom! 70-es évekbeli igénytelen kollégista feeling, koszos, büdös, az erkély korlátja életveszélyesen szétkorhadt. Tele bogarakkal, hatalmas pókokkal, dohos, retkes ágynemű, használhatatlan tv, hűtő (amiért ráadásul külön fizetni kell)70 fok a szobában, leszakadt "függöny".
dilettáns, barátságtalan személyzet élen a "vezető helyettes hölggyel" . Azonnal classic szobát kértünk, amit hosszas harc után kaptunk meg. A classic szoba már elfogadható volt, bár ott is pokoli meleg volt, a falon szétnyomott szúnyogtetemek hada, penészes, használhatatlan zuhanyfüggöny. . . Ez nem retro, ez igénytelenség. Igaz, hogy olcsó, és a strand pár lépésre van, Lelle gyönyörű, de ez a hely összességében katasztrófa. A wifi a szobákban NEM elérhető, a hirdetettel ellentétben. Kár érte, egy kis ráfordítással csodálatos hely lehetne. . .
Tavaly augusztusban kisgyerekkel félpanziós ellátással voltunk itt. Valószínűleg ez is, mint oly sok Balaton parti szálloda, eladás alatt van, csak közben, bérben üzemeltetik Nagyon lesújtó volt a tapasztalatunk. A személyzetet jobbadán nyári munkás diákok adják. Nem túl lelkesen.
Felújított, nagyobb légterű szobát kértünk, (pótágy) ami egy családnak egy hétre megfelel. A szoba jó ha 20 négyzetméteres volt. A felújítás valamikor a 90-es években történhetett, mert szörnyen kopott minden. A takarítás- már ha létezik olyan- két turnusváltás között szerintem abból áll, hogy ágyneműt cserélnek. Ropogott a homok a talpunk alatt, a frissen húzott ágyneműn egy méter hosszú fekete hajszálak voltak, a hűtőt amit kértünk a szobába, enyhén szólva mocskos volt. . A játszótere életveszélyes (rozsdás, kiálló faléces hinta) Egyedüli előnye, hogy a szabad strand mellett, közvetlenül a vízparton helyezkedik el illetve a WiFi az étteremben. . .