Októberben voltunk itt, gyönyörű idő és gyönyörű táj. Sajnos úgy látszik, mi a lehető legrosszabb szobát kaptuk, a 13-ast. Állandóan, éjjel, nappal, egy zúgást hallottunk, ami párom szerint a kazánházból /annak ventilátorától/ hallatszott. Az 5 nap alatt a csendet csak akkor élveztük, ha elhagytuk a szobát, amiben egy hatalmas csillár éktelenkedett a rejtett lámpák közelében.
A jakuzzi nem működött, állítólag elromlott. Az úszómedence vize nagyon hideg volt. A szállástól az étteremig kb: 500 méter amit napjában hatszor kell megtenni. Ezt csak tájékoztatásul írom. Az étterem rendben, egy dolog kivételével. Amikor egy asztaltól felálltak és a terítéket összeszedték, az asztalról a morzsát lesöpörték, ami vagy a földre, vagy a székre került. Maga az étel finom, elégséges, választékos. A büfés kedves, a felszolgálók közül kiemelném a színes bőrű mosolygós fiatalembert. A recepciósok gyorsan, pontosan dolgoznak, de hiányzik belőlük az a plusz, ami a vendéglátáshoz tartozik. Kérem ne kukacoskodásnak vegyék a fentieket, csak a tényeket írtam le.
A hely maga gyönyörű, a szállás tágas és kényelmes, de a személyzet kiábrándító. 5 nap alatt egyszer sem takarítottak vagy cseréltek törölközőt, a szemetet egyetlen egyszer ürítették ki. A wellness részlegen személyzetnek nyoma sincs, a jakuzzi végig nem működött, a szauna nem melegedett 60 fok fölé, az öltözőben a 12 szekrényből egy zárható, a polc abban is leszakadva.
A zuhanyzó körül áll a víz, feltörlésre nincs se ember, se eszköz. Az étteremben a pincérek csak a VIP vendégekkel vannak elfoglalva, a többiektől meg sem kérdezik, kérnek-e inni. Az ételválaszték viszonylag széles, de a mennyiség kevés, ha később - pl. fél órával kezdés után - érkezel, már nem biztos, hogy bármiből ehetsz. A borozóban nyitás után fél órával még nincs bekapcsolva a kávéfőző, 20 perc várakozás után hideg kávét kapsz 300 Ft-ért. Ha szerencsés vagy, és a nagy épületben kapsz szobát, sokféle lehetőség van a szórakozásra, de a 24-es épületben lakóknak minden programért, még az étkezésekért is sétálgatni kell. Nem a séta a probléma, de kismilliószor kell öltöztetni-vetkőztetni a gyereket, és a wellnessbe se ugorhatsz le egy szál köntösben, ha pár száz méternyire van. . . Javaslom, hogy érdeklődjetek, hova kaptok elhelyezést! Az animátorok pedig nevetségesek, a meghirdetett diszkóhoz képtelenek összerakni egy hifit, ötlettelenek a játékokhoz, és arról is elfelejtik tájékoztatni a vendégeket, ha a programot áttelepítik egy másik épületbe.
A Karácsonyt töltöttük ezen a helyen. Először jártunk itt és nagy valószínűséggel utoljára. A hatalmas tágas apartman szerű elhelyezést leszámítva nem sok pozitív dolgot tudok írni. Az étkezések során az ellátás nem volt folyamatos, ha valami elfogyott nem vagy csak nehezen pótolták.
A hűtött automatán kívül, melyből pillanatok alatt elfogyott a gyümölcslé, jó lett volna, ha az asztalokra kancsóban helyeznek ki vizet. Az ételeket nem tartották melegen. Nem szeretem, ha közelharcot kell vívni, hogy a gyerek legalább sült krumplit tudjon enni. A teás és kávés csészékért, kiskanálért rendszeresen szólni kellett, ha elfogyott nem pótolták a felszolgálók. Jó lett volna, az unott arcuk helyett egy- egy mosolyt látni az arcukon. Többek között a jakuzzi és a medence miatt választottuk ezt a helyet, így igen meglepődtünk, hogy a jakuzzi nem működik, ott tartózkodásunk alatt nem is tudtuk használni. Keserű szájízzel hagytuk el a szállodát a pozitív vélemények olvasása után nem erre számítottunk.