Az étterem egész évben várja vendégeit, mely egy családias, otthonos hely. Az étterem berendezése a régi fényképekkel, bútorokkal, lemezlejátszókkal és antik tárgyakkal a XX. század eleji hangulatot idézik. Az étlapon főként hagyományos fogásokat találunk, ezt egészítik ki a szezonális különlegességek.
Az itallapon helyi borok kínálatából válogathatunk. A kávét mindenképpen kóstoljuk meg, hiszen hazai és nemzetközi díjakat is nyert kiváló minőségű készítmények várnak minket.
kiváló minőségű ételek ,italok,gyors figyelmes kiszolgálás. A BALATON mellet végigutazva -január közepén ,hétfőn-semmi sem volt nyitva:egy tányér kaját sem lehetett kapni. VÉGRE egy hely ami nyitva-és lás csodát-a kiszolgálás a választék, az ételek mind rendben,kiváló gyors és jó. Bőséges választék,nagy adagok szép hej. IDE MÉG VISSZATÉRÜN! ! ! másnak is jószívvel ajánljuk4
Egyik kedvenc éttermem, finom ételekkel isteni pizzával és kedves kiszolgálással. Ha a Balaton déli partján járok, mindig beugrom a családdal vagy barátokkal. Főleg a kinti rész hangulatos, de belül is korrekt az összkép. Ajánlott minden korosztály számára aki szeretne egy jót ebédelni vagy vacsorázni kellemes, nyugodt környezetben. Remélem hamarosan újra a vendégük lehetek!