Szombaton elfelejtettek minket, ami előfordult máskor is, de nem háborodtunk fel, egyszerűen betudtam a kaotikus helyzetnek, ami a placcon van. Vasárnap viszont fel kellett volna állnunk az első megnyilvánulásnál, de mi maradtunk. Leültünk, hamarosan ott volt a felszolgáló, hogy kérünk-e étlapot. Mondtuk, hogy nem, erre megkérdeztem, hogy akkor mondhatjuk is a rendelést? Válasz: azért jöttem be dolgozni. Köszi, biztos rossz napja van, lenyelem. Lediktáltuk, hogy milyen ételt, italt kérünk, és kértem, hogy a köret mindkettőnél rizs legyen. Na ekkor jött a grimasz, a flegma megjegyzés, hogy akkor most ő törölheti és írhatja be mégegyszer, és azt az elején kell mondani, nem a végén. Elhiszem, de nem ismerem a rendszerüket amiben dolgoznak, amúgy eddig soha egyetlen felszolgáló sem tette ezt szóvá nekünk! Ha tudom, akkor így teszek, nem direkt szúrok ki bárkivel is! Rányomta a bélyegét a vacsoránkra ez az egész affér, ráadásul indokolatlanul sokat kellett várnunk, az előző tapasztalatainkhoz mérten is. Alacsony, kopasz negyvenes felszolgáló pedig visszavehetne a stílusából, a körmét pedig ne rágja az ajtónál ahol az evőeszközök vannak, mert gusztustalan és nem higiénikus! Most elegünk lett, nem tudom, hogy őket akarjuk-e választani legközelebb is!