Hétfőn 5-én betértünk a csillagvár étterembe. Sajnos szomorúan láttuk csak egy felszolgáló dolgozik, ő vette a rendelést és ő hozta az ételeket is. Szemüveges felszolgáló ment a többiek, más elfoglaltságuk volt Pl. a bajszos felszolgáló elment az ABC-be, elindultam kezet mosni, látom a szőke hölgy a TV.
előtt áll és fényképezi a videó klipet, a másik hölgy telefonnál, a harmadik hölgy a pultba beszélget, egyszer csak érkezett a segítség a főpincér hölgy segített a szemüveges felszolgálónak. Azért írtam le remélem fizetéskor is így veszik fel a fizetést. Szemüveges úrnak köszönjük az udvarias kiszolgálást további munkát kívánunk neki! ! ! Főpincér hölgynek is további jó munkát! ! ! Ételek finomak voltak! ! ! KÖSZÖNJÜK! ! ! Tisztelettel Kovács Család
Többször eszünk az étteremben, mivel a közelben lakunk. Az étterem állandóan tele van, mert az ételek finomak és jó árban vannak. A tisztaságon és a kiszolgáláson van még mit változtatni. A pincérek iszonyatos hangossággal közlekednek az étterem és a konyha között, mindig jó hangosan közölve - nem tudni kinek - hogy jövök!
Ez zavaró. A távozó vendégek után az asztalt nem törlik le, a rengeteg vendéget alig győzik így is kiszolgálni. De mindenképpen érdemes betérni, ha megéheztünk, mert pénzünkért teletömhetjük a bendőnket :)
A környéken a legjobb étterem minden túlzás nélkül! ! ! Finom étel, nagy választék, gyors kiszolgálás, olcsó árak! ! ! Többször visszatértünk már! Valamint a fél adag fél árban. . . ! ! ! Aki már járt ott, biztosan visszatér! 2013-ban 1000 ft alatt körettel együtt főételt enni szerintem sehol nem tud az ember. . . na itt igen! Ja és jól is laksz, mert telepakolják a tányért! ! !
Legyen tél vagy nyár, ebben az étteremben mindig nagy a nyüzsgés. Már kora tavasztól zsúfolásig megtelik főleg ebéd és vacsora időben, ilyenkor legtöbbször még az utcán várakozók sora sem ritka. Nem is csoda, hiszen az ételek kiválóak, az árakról nem is beszélve!
A mai világban menüt enni nem nagy dolog, bár a legtöbb helyen az időpont tól-ig határát megszabják és azon kívül csak az étlapról lehet választanunk. A Csillagvár Étterem ebben is különbözik a többitől. Itt a nap bármely szakaszában lehet menüt kapni, méghozzá 3 féléből lehet választani. Kiemelném állandó "A" menüjüket, mely egy igazi, finom, házias húslevesből, benne nagyon vékony cérnametélttel, 2 szelet rántott húsból, 1 szelet sült tarjából és vegyes köretből áll. Ennek a bőséges menünek az ára mindössze 990,- Ft és mindezt legtöbbször gusztusos fatálon tálalják a vendégek elé. Mikor sokan vannak, nem mondom, hogy nincs várakozási idő, de úgy gondolom, hogy megéri kivárni a sorunkat és közben elszürcsölgethetünk egy üdítően friss bodza limonádét tele narancskarikákkal, melynek íze ugyancsak megéri az árát! A személyzet készségesen sürög-forog a helyes egyenruhájában és mindent megtesz azért, hogy jól lakottan és elégedetten távozhassunk. Kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánok mindenkinek, aki ellátogat ide!
8710Balatonszentgyörgy, Berzsenyi Dániel u. 50-58.