Volt egy közepes hűtő, ezt is az előnyére írom. Viszont: az erkély szörnyen koszos, a műanyag székre sem ültem le szívesen. Nagyon hiányzik egy ruhaszárító, amire a vizes fürdőruhákat, törölközőket rá lehetne tenni. Sokan az erkélykorláton szárítottak, de én rá nem tettem volna a holmijaimat arra a pókhálós és koszos erkélyre! Az ágyakon egyszerű a matrac, az ágyneműk elég retrók, még az a nejlonos, csúszós, steppelt matrac van az ágyneműbe húzva. . . . A fürdőszobában a wcpapír kiporciózott, kis darabokat lehet kihúzni a tartóból, ez sem túl baráti. A wcülőke olcsó műanyag vacak volt, instabil volt, indig elmozdult. . . . A csapból fordítva jött a víz, mint logikus lett volna, a zuhanyzásnál nehezen lehetett zuhanyra átállítani. Nem volt kilépő törcsi, így az egész fürdő vizes volt. Fürdőköpeny nincsen. Törölközők csak annyi, amennyi föntre kell, a strandos részre vinni kell magunkkal otthonról! ! ! ! Csakúgy, mint hajszárítót, fürdőlepedőt, mert alig van nyugágy, azt is csak bérelni lehet! Nem láttam napernyőt sem. A part viszont remek! Ha kifogod, s az idő jó, akkor lehetsz egész nap a vízben, a parton, ami nagyon közel van az épületekhez! Sajnos olyan homokozót nem láttunk, ahol sarazni lehetett volna, mert a part köves, s lépcsőn vagy stégen lehet lemenni a vízbe. Van egy ingyenes gumicsúszda a gyerekeknek, az jó! Állandó az animáció a gyerekeknek, esténként minidiscóval. Van egy nagyon rendetlen egyszerű játékszoba, pár játékkal, de eléggé tönkre vannak téve, nem vigyáznak rá a gyerekek. Ami a legszuperebb itt, az az az étkezés! Nagyon finom volt a vacsora! Nem volt túl nagy választék: két leves, 4-5 főétel körettel, kétféle sali, három süti, görögdinnye, de ami volt, az nagyon jóízű volt! ! ! ! Ízletes, kellően meleg, nem tocsogott a zsírban! Jól lehetett lakni az ételektől! És ami a legpozitívabb volt számomra: nem kellett pitizni az ingyenes vízért, hanem jéghideg vizet bárki bármennyit tölthetett a gépből magának! ! ! ! ! Ez nagy előny volt, hogy nem kellett a pincérek szájhuzogatását nézni, ha nem kérünk méregdrága üdítőket vagy ásványvizet, hanem jó nekünk a kancsó csapvíz is. A pincérek egyébként udvariasak voltak. Este a vacsoránál kint a teraszon is lehet enni, az étkezőbútor jó minőségű volt! És nem voltak ekkor soha sokan, volt hely bőven. Reggel jóval nagyobb volt a tömeg, de két terem van, ahol enni lehet, mindig van szabad, megterített asztal! A reggeli korrekt, változatos, ízletes. Itt sem olyan bődületes a választék, hogy lelóg az asztalról, de minden van: sajtok, felvágott, joghurtok (márkás! ! ! Danone, Activia, többféle), kefír, lekvár, méz, 3 féle reggelizőpehely, tojásrántotta, kolbász, bundás kenyér, és vagy 5-6 féle péksütemény, plusz pékáru, és tejbegríz. Összességében azt mondom, hogy az árak kissé felülpozícionáltak a szállás miatt, főleg úgy, hogy ha esik az eső, akkor sok mindent nem lehet itt csinálni. . . .