Nyugodt, békés, csendes környezet. Nagyon kedves, segítőkész volt minden ott dolgozó alkalmazott. Szuper közel volt a part. Jó, hogy voltak napozóágyak, de azok sajnos nem voltak tisztán tartva. Az a lépcsős feljáró sem, amin keresztül a vízbe mentünk. Amikor kértünk volna tiszta törölközőt, nem tudtak adni, mert aznap nem kaptak.
Nagyon szép,csendes helyen lévő szálloda, minden szobából rálátni a Balatonra. A kertje nagyon kellemes,zöld, tele kényelmesnapágyakkal, a víz is nagyon tiszta itt. Benti medence úszásra alkalmas és van szauna,ami 3 óránkènt kikapcsol,így szólni kell a recepción,hogy kapcsolják be újra. A szoba átlagos, nekem kényelmes,puha volt az ágy is.
A mosdó,fürdő rész kissé elavult. Az ételek minősége gyenge. Személyzet fiatalok,kedvesek de szakképzetlenek. Reggelinél kitehetnének nagy tányérokat is, kényelmesebb lenne azon enni. A teraszokon és a kerti székek elkopottak porosak és csúnyák, javasolnám kicserélni, sokkal szebbben mutatna egy ilyen szép környezetben egy új fajta kerti szék. Összeségében jól éreztem magam, újra fogok még oda menni.
Aki autóval érkezik, annak biztos nem jelent gondot a szálloda megtalálása, de mi vonattal érkeztünk, Balatonaligán szálltunk le, elég kalandos volt az út, mire célba értünk. Erről nyilván nem a szálloda tehet, ott minden olyan volt, amire számítottunk. :) Nagyon jó, hogy saját strandja van a szállodának, a benti úszómedence is jó, a svédasztalos reggeli és vacsora teljesen rendben volt.
Mivel jó nagy az étterem, nem volt soha tumultus, kényelmesen lehet étkezni. Mivel ebédelni is van lehetőség, aki csak pár nap feltöltődésre érkezik, ki sem kell mennie a szálloda területéről, ha nem akar. A személyzet kedves, segítőkész. A meggysör pedig nagyon finom! :)
1 éjszakát töltöttünk a hotelben, ami közvetlenül a Balaton partján van. Kellemes parkkal, nyugágyakkal. Erkélyes panorámás szobát kaptunk, gyönyörű kilátással. A szoba egyszerűen berendezett, retro stílusú, aprócska tv- vel. A svédasztal elég szegény, de az ételek finomak voltak. A személyzet kedves, segítőkész. Jól éreztük magunkat.
Rend,tisztaság minden szinten. Barátságos,segitőkész személyzet. Jó ár-érték arány,bárkinek szivesen ajánlom. Ami számomra negativum:bejöhet a kutya a vízbe,de még az étkezdébe isPóráz nélkül rohangálnak,vizelnek,piszkolnak mindenfelé. Én nem üdülök kutyaólba,elvárnám,hogy ő sem tegye az emberi üdülöben. A wifi és a tv csatorna kritikán aluli.
Augusztus utolsó hétvégéjén 4 szép napot töltöttem itt. A sok negatív vélemény miatt kissé félve érkeztem, de kellemesen csalódtam. Igaz, egy felújítás már időszerű lenne, de minden patyolat tiszta volt a szobában, hófehér törölközők a fürdőben. A klíma hűtött ezerrel. . . A szobából a kilátás csodás, jobbra a Balaton, balra a magaspart!
A kert gondozott, virágos! Az étkezés a hotel kategóriájának megfelelő. . . A személyzet kedves, barátságos! A gyenge pont az ágy, ami egy moccanásra már recsegett és a mini tv. Egy megjegyzésem van még: Autó nélkül eszébe se jusson valakinek ide jönni, mert teljes fogságba esik, vasút állomás messze, autóbusz, -hajó járat nincs, taxi sincs, esetleg jó pénzért Siófokról jönne ki. Ezeket leszámítva szívesen jönnék újra!
Ár/érték arányban azt hozta amit vártam, fesztiválhoz kötötten foglaltuk barátankkal. Pihenésre, kikapcsolódásra ajánlott - szabadtéri területénél fogva. Étkezési/fogyasztási lehetőség szempontjából félpanzióval több mint átlagos: bőséges reggeli és vacsora választék, minőségileg is kiváló.
Wifi gyengélkedése mellett a wellness részleggel nem igazán tudtunk mit kezdeni - kihűlt szauna, amit nem tudtunk bekapcsolni, újraindítani. Személyzet közvetlensége, segítőkészsége, kiszolgálás átlagon felüli.
A fürdőszoba felújításra szorul, nyikorgott az ágy, nem működött az egyik éjjeli lámpa, az erkélyen csak 1 szék volt, a kb 30 éves tv használhatatlan volt. Mi csak a szállás miatt mentünk, nem használtuk ki igazán a szolgáltatásokat. A közeli Balatonpiknikre mentünk. Emellett jót aludtunk és a félpanzió rendben volt.
Alapból mindennel elégedettek voltunk. A gyermekeink jól érezték magukat. Talán annyit hiányoltunk, hogy homokos rész nem volt, ahol a lurkók kicsit sarazhatnának a vízparton. De szerintem ezt is könnyen meg lehet oldani a vizibicikli beengedőnél. Ezt sem hibának, inkább ötletként mondtam. A helyet csak ajánlani tudom.
A szállással alapvetően meg voltunk elégedve, esetleg a fürdőszobát emelném ki, ráférne egy alapos felújítás! Kedves a személyzet, jó a konyha, ápolt a kert és a part. A vellness részleg rossz idő esetén kiváló. A tisztaság megfelelő. Jól éreztük magunkat.
8171Balatonvilágos, Zrínyi utca 135
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • finnszauna • napozóterasz
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 8000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár