A Bánki-tó partján, Budapesttól 65 kilométerre, Nógrád megyében található a Tó Wellness Hotel. A szálloda szolgáltatásaiból adódóan alkalmas egyéni utazók és csoportos rendezvények számára is, wellnessrészlege és a közelben található Kalandpark lehetősége nyújt aktív szórakozásra és kikapcsolódásra egyaránt.
2015 után 2019-ben ismét ellátogattunk, immár új családommal, három kis gyerekkel. Továbbra is a legkedvesebb hotel. Még mindig szuper a személyzet, a környezet, a szállás. Az ételek finomak. Nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre is megyünk, mert a gyerekek (is) visszavágynak.
Nagyon szép helyen, kiváló szolgáltatás nyújtó szálloda. Bánk egy fejlődő település, remek kirándulóhelyek közelségében. Minden évszakban élvezhető szállodai szolgáltatások.
Elégedett voltam a szállással, nagyon kellemes környezetben helyezkedik el, szép rendezett az udvar.Finomak voltak az ételek. A wellness részlege minden igényt kielégít, szuper kikapcsolódást nyújt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szálláshelyet. Gyönyörű környezetben a tó partján található hotelben tényleg ki tudtunk kapcsolódni a párommal. A wellness részleg minden igényt kielégítő, a hozzátartozó plusz szolgáltatásokkal. (masszírozás,hidro masszázskád) Az étel választék (fél panzió) színes és mindenre gondolva még a gyerekeknek külön menük is voltak. Eldöntöttük, hogy vissza fogunk térni.
Pár éve nyaraltam már itt, most szakmai célból érkeztem ide. A hely azt nyújtja, amit vártam. Szép környéken helyezkedik el. Mindennel meg voltam elégedve, az ételek finomak voltak, de semmi sem volt kiemelkedően jó. A wellnesst most nem volt alkalmam kipróbálni. Rövid tartózkodásra tökéletes, nyaralni nem tudom eljönnék-e újra ide, mert nincs sok minden látnivaló.
Szálloda és környéke nagyon szép.A személyzet udvarias,éttermi kiszolgálás kifogástalan, az ételek nagyon finomak, bőségesek. Hiányoltuk, hogy a szállodából közvetlen átjárás a tó strandra nem biztosított. Sajnos az emeleti standard szoba két felnőtt részére nagyon kicsi. A vizes fürdőruhák szárítása nem megoldott.
A hotel szép helyen van, kiváló kirándulási lehetőség is egyben, de akár horgászni is lehet a tóban. A wellness szolgáltatások kiválóak, az ételek finomak, az italok viszont gyakran nem olcsók (ideértve az ásványvizet és az üdítőket is). Ár / érték arányban átlagos, mindenki döntse el, mennyire éri meg.
A Tó Welness Hotel kellemes, csendes környezetben biztosítja a pihenést, kikapcsolódást. A tó látványa egyedülálló, körüljárható, tájékoztató táblákról olvashatjuk a legfontosabb információkat nemcsak a környezetről, hanem a településről is. Érezhető a település figyelme a környezetre.
A strandnál olyan olvasható, ahol talán sehol másutt: "belépés a strand területére a helyi lakosok részére ingyenes" (nem szó szerint írtam). A szálloda minden kényelmet biztosít, a személyzet kedves, figyelmes. Az ételek változatosak voltak, a harcsapaprikás túrós tésztával felejthetetlen. Programokat is szerveztek (süteménybüfé, fáklyás túra, zenés est) nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is. Feltétlenül visszatérünk.
Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk a hotelben. A személyzet kedvessége, a hotel környezete megnyerte a tetszésünket. A hotel szolgáltatásai közül a wellness részleget vettük igénybe. Kár, hogy néhány kabint nem lehetett használni. pedig azokra is kíváncsiak lennénk. Sajnáltam, hogy a legegyszerűbb szobát választottuk.
Nagyon kicsi volt. A zuhanykabinban egy megtermett ember már nehezen fért el. Hiányzott egy szappantartó és a figyelmes szem az alapos takarítást is hiányolhatta. Összességében kellemesen töltöttük el a néhány napot. Gyönyörű a kert és a szálloda környezete.
Az tudvalévő, hogy kicsi a szoba ami nem baj, de ha éjjeliszekrény nem is fér el az ágy mellett, egy kis polc legalább kellene a telefonnak, órának stb. Valamint 1-2 kisebb szék is kellene akár összecsukható is, mert most is szép idő volt és szivesen kiültünk volna az erkélyre, de nem volt mire.