Régen, évekkel ezelőtt jártunk a csárdában és most - mivel útba esett - megint meglátogattuk. A helyhez illően 2 adag halászlét kértünk tésztával. Nagyon kedves, udvarias már. már barátságos volt a fogadtatás, a helykínálás, jó érzésekkel ütünk le. Alig melegedtünk meg máris hozták a gőzölgő, illatos halászlét, házi gyufametélttel.
Fantasztikus Halászlét kínálnak,véleményem szerint a környéken a leges legjobb. A rántott halak is kimagaslóan finomak.Nem zsíros nincs az a jellegzetes "hal"íz.Kedves barátságos kiszolgálás.Remélem a szakácsot ,de legalább a receptet sokáig megtartják. ;-) Gyakran járunk ide családostól.:-)
A Baracsi halászcsárda egyszerű, puritán hely, mind berendezésében, mind konyháját illetően. Két komoly erénye van: igen jó a halászlé, selymes, nem túlpaprikázott, nem vízízű. Másrészt jellemzően frissek a halak. Egyébként az ételek zöme középszerű, a krumpli mirelit, ami túlfőzhető, azt túlfőzik, leszámítva a halat a halászlében.
De ez az egy ok, mm a halászlé minősége elég ahhoz, hogy mindenkinek javasoljak egy baracsi kiruccanást, aki még nem járt itt. Olyan stílust teremtettek meg, mely a maga nemében páratlan, halászlérajongóknak – magam is az vagyok - kötelező élmény.