Én eddig nem tudtam. De mindegy, megtaláltuk valahogy. Nem is baj, már régen vágytam egy igazi, jó halászlére! Visszafogott berendezés, nem nagyon fejleszt itt senki, úgy tűnik, mindenkinek jó ez úgy, ahogy van. Az érdekes volt, hogy lehet harcsa és ponty vegyes halászlét kérni, ha kettő, három, négy. . . stb, adagot kérsz, ha csak egyet, akkor meg nem. Egy személynek szigorúan csak a ponty jár. (? ? ? ) Akkor hát ponty! Meg is kaptam, feleségem nem szereti, ő harcsát kért, viszonylag gyorsan érkezett az étel, nekem első kanlakra barátkoznom kellett vele, mert túl hígnak találtam a levét, nem volt itt semmiféle sok-sok hal összepaszírozva, csak halízű lében úsztak haldarabok. De sok haldarab volt, és meg is szórtam erőspaprikával, és egyre jobban ízlett, végül eldöntöttem, hogy nem lesz a kedvenc halászlém, de azért mindenképpen a jobbak közé tartozik! Tésztát is ajánlottak hozzá, azt mereven elutasítottam. A másodiknak én süllőt képzeltem rántva, mondtam is, ha becsukott szemmel eszem, olyan, mint a rántott tonhal, de sok tartárt adtam hozzá, jó petrezselymes burgonya volt, és a nejem is hagyott rám örökségük egy kazal káposztasalátát, hát örömmel végeztem ezzel a feladattal is, így utólag belegondolva nem volt ám ez rossz, a csúcsteljesítmények alatt, de bőven a jobbak közül volt itt minden! Valami zárt rendezvény lehetett, mert a kerthelyiség zárva volt. Sokszor nem fogoktudatosan visszatérni ide, de ez a mai evés és a hely megérdemli a jó osztályzatot! (de azért tegyük hozzá, hogy a személyzet egyáltalán nem viselt láthatóan maszkot, sem a vendégtérben, sem máshol)