Békésszentandráson nyaraltunk idén a családommal és mivel a nyaralót csak délután 2-kor lehetett elfoglalni, gondoltuk, hogy betérünk ebédelni a Csücsök Csárdába. Mivel 10-en voltunk, szerettem volna előre foglalni asztalt, hogy biztosan legyen helyünk.
Telefonon viszont azt közölték, hogy nem lehet asztalt foglalni, mert sokszor jártak már úgy, hogy a vendégek az előzetes foglalás ellenére nem jöttek el, de javasolták, hogy azért térjünk be, hátha lesz hely. Ez a hozzáállás nem volt szimpatikus, de mivel nem ismertünk más éttermet a környéken és éhesek is voltunk a hosszú út után, betértünk és volt hely. Az italrendelést rögtön felvették és 5 perc múlva ki is hozták az italokat. A következő 25 perc eseménytelenül telt, a pincérek felénk se néztek. Fél óra múlva vették fel az ételrendelést és 55 (! ) perc után kaptuk meg az ételeket. A társaságunk egy tagja nem azt kapta, amit rendelt, de a visszaküldéssel már nem bajlódott, mert kopogott a szeme az éhségtől. Az adagok meglehetősen kicsik voltak, éhesek maradtunk. A libacomb a párolt almás káposztával nagyon finom volt, de a köretként felszolgált petrezselymes burgonya nem friss petrezselyemmel készült, hanem szárítottal! Ez megengedhetetlen! A húslevesben nem volt sem zöldség, sem hús, csak egy halom tészta. A rántott sertésszelet ehetetlen volt. Ahogy mi tapasztaltuk, nem használnak friss alapanyagokat, ami pedig a minimum lenne! A gyenge minőséghez képest drága étterem!
A fiam diplomaosztóját ünnepeltük az elmúlt hétvégén a Csücsök Csárdában, előtte telefonon asztalt foglaltam és a rendelést is leadtam. Az ételek finomak voltak, udvarias kiszolgálással. Bőséges adagot kaptunk, a megmaradt ételt pedig becsomagolva elhoztuk. Teljes mértékben elégedettek voltunk, ajánlom mások figyelmébe is.