Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában, esős őszi időben, így maximálisan kihasználhattuk a belső medenceteret, szaunát. Kicsit nehezményeztem,hogy a szauna nem üzemelt csak bizonyos,meghatározott ideig, így nagyon kellett figyelni, mikor vehettem igénybe. A szálloda nagyon ízléses, mind a belső,mind a külső medencetér kiváló.
Másodszor voltuk itt a barátokkal. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos az idő rossz volt,/esett az eső/ de a medencékben a jó meleg víz, feledhetővé tette a rossz időt. A személyzet nagyon udvarias, nekünk az étkezés finom volt, és elég is /félpanzió/. A szállás, mi az apartmanokban voltunk el helyezve, nagyon jó volt.
A szálloda nagyon szép helyen található. A szobák az árához képest megfelelőek. A medencék mind kívül és belül fantasztikusak. A személyzet maximálisan segítőkész, figyelmesek. A reggelinél bőséges a választék, a vacsora rendkívül finom. A desszertről nem is beszélve. Az egyetlen negatívum, hogy a fürdőszobából rettenetes csatorna szag áradt. Összességében nagyon jó kis hely, szívesen eljönnék még ide.
Még soha nem jártam ilyen csodálatos környeztben lévő, családias szállodában. A szépen berendezett szobák, a kellemes hangulatú medencék mellett kifejezetten szeretném megemlíteni a finom és változatos reggelit, az ízletes főételeket. A személyzet rendkívül figyelmes, én cukorbeteg vagyok, a feleségem vegetáriánus, az első jelzésünkre kialakították egyéni étrendünket.
Mindenkelőtt szeretném megemlíteni, hogy ilyen ár-érték arányt még sehol nem tapasztaltam! A naponta friss gyógyvízzel töltött medencék vize teljesen vegyszermentes, fürdés után nincs szükség bőrápolóra. Mindenkinek tudom ajánlani! Mi biztosan visszatérünk!
Baráti társasággal voltunk. A személyzet segítőkész, kedvesek, udvariasak. A takarítás rendben volt, de rettenetes büdös áramlott vissza a lefolyóból a fürdőszobánkban és a medencénél lévő női zuhanyozóban is. A medencék rendben, a kültéri medencék fantasztikusak! Az étkezés katasztrófa.
Amikor megérkeztünk, nem volt választási lehetőség, hagymalevest kaptunk egy szintén hagymás második fogással, amihez káposzta salátát kaptunk. Akinek gyenge a gyomra, az vagy éhen marad, vagy szenved. A további napokon sem volt választék. Egyféle leves, kétféle második, egyféle saláta, egyféle desszert. Arról már ne is beszéljünk, hogy csak jeggyel lehet étkezni menni - ezt más szállodában egyszerűen, szobaszám bekarikázással megoldják. Ezek a problémák könnyen orvosolhatók.
Mi baráti társasággal voltunk, és azt hiszem az ö nevükben is nyilatkozhatom, hogy egy nagyszerű hely. Nagyon szép a környezete, tiszta rendezett szobák. Az alkalmazottak nagyon segítő készek ,szinte nézik a vendégek kívánságát. És ki emelném,hogy nekem születésnapom volt és arról sem feledkeznek meg, a vacsoránál kaptam egy üveg pezsgőt a szálloda dolgozói nevében .
Nekem nagyon jól eset egy igazán szép gesztus volt. Nekem nagyon szép és kellemes emlék maradt,így bárkinek merem ajánlni. Mi biztos vissza térünk még . Egy igazi család barát szállodát ismertünk meg. Üdvözlettel Mártonné Erika
Nagyon szép a környezet jól éreztük magunkat, aszolgáltatásaik minden igényt ki elégitenek talán a szauna szolgáltatáson még lenne mit javitani ,de összeségében szép volt és elégedettek voltunk mindennel! Akültéri ,és beltéri medencék is nagyon karban tartott. Mindennap friss tiszta vízzel töltik fel és ez nagyon meg nyerő számomra . Az étkeztetés is elfogadható!
Gyönyörű környezet, tiszta, tágas szoba,"kinti-benti" fürdés lehetőség,nagyon finom, házias ételek hatalmas adagban,nagyon kedves kiszolgálás, a dolgozók aranyosak. Horgásztó van a szálloda mögött. Szállóvendégként egyszer voltunk itt, de januárban ismét el fogunk menni. Fürdés céljából már többször jártunk a hotelben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha pihenni, kikapcsolódni vágyik.
Már kétszer jártunk ebben a szállodában. Mind a kétszer jól éreztük magunkat. Saját gyógymedencével fedett nyitott rendelkezik. A reggeli nagyon választékos és finom a vacsora is. A medencében este 1O-ig lehetett fürödni ez nagyon kellemes és ideális. A szoba elég kicsi de barátságos. Egy negativ hogy nagyon behalatszott a zaj de ez nem volt olyan nagy baj.
Nagyon szép helyen fekszik,csodálatos a kertje is. Saját gyógymedencékkel rendelkezik,fedettel és nyitottal egyaránt. Bár teli volt a szállás mégsem tűnt zsúfoltnak. Egyetlen negatívumot tapasztaltunk csupán. Reggelikor ha valaki kávét szeretett volna inni csak külön pénzért tehette és elég szívbemarkoló áron.
Szerintem ez igazán beleférne egy reggelibe,máshol még ilyent nem tapasztaltam. Pozítív viszont,hogy a wellnes későig nyitva tart nem kell korán otthagyni a kellemes fürdőt. Bármikor visszamennénk,kávét ugye bárhol ihatunk. :)