Szilveszterezni mentünk családdal és barátokkal .A teremben nagyon hideg fogadott . A svédasztalos vacsora gyenge minőség /hideg rántott szelet hideg töltött káposzta / a tálcáról elfogyott az étel szólni kellet hogy hozzanak még mert van aki még nem evett. Többet soha nem mennék ide.
A befogadó képességhez viszonyítva túl vállalták magukat, az asztalnál ülve nem maradt hely a normális étkezésre a zsúfoltság miatt. A vezető hölgy aranyos volt, kedves, de ez sajnos kevésnek bizonyult. A zene gyakorlatilag ugyanabban a ritmusban szólt 8-10 számon át.
A szobában penészes szendvics maradványokat találtunk és hideget, a fürdőben üres wc papír gurigát Az italokért nekünk kellett a bárhoz menni, a vendégek között volt, aki saját italt hozott és süteményt, amit nem értettünk: ha szabad, miért nem közölték? Ha nem, miért hagyták? Jól éreztük magunkat,mert jól akartuk érezni magunkat, de ez nem az álmaink bulija volt. . . .
Csoporttal érkeztünk, egy éjszakára volt szükségünk. Kb. azt kaptuk, amit vártunk. Egy szocreál épület, lift nélküli több szintes. A szoba, fürdőszoba is hasonló. Jó lenne akasztó a zuhany mellett! Az ágy elfogadható, a párna viszont kényelmetlen volt. A reggeli svédasztalos, bőséges, választékos, ez kárpótolta a hiányosságokat.
Az adottságaihoz képest elfogadható minőségű szálláshely. A hirdetésben sajnos nem szerepelt, hogy munkásszálló jelleggel üzemel,így meglepetésként ért. Nagy probléma a koedukált mellékhelység és zuhanyzó, legalább az előbbit le lehetett volna szeparálni. Idősebbek számára nem alkalmas a lift hiánya miatt, egy hétvégi kirándulásra viszont megfelelő.
Három éjszakát töltöttünk ott, szilveszteri bulival egybekötve, nagyszülőkkel, 10 éves gyerekeinkkel. A személyzet kedves, segítőkész, a tisztaságra nem lehet panasz. Az épület hát igen, nem egy Ritz, de ezért a pénzért nem is vártuk el. Ár-érték arányban szerintem többet kaptunk, mint máshol kaphattunk volna.
Az étkezések hibátlanok voltak, egyszerű, de remekül elkészített ízletes ételek és bőséges adagok. A szilveszteri buli és tánc is szerintem jó volt. Esetleg megemlíteném, hogy a fürdőkben ha lenne szappantartó és törölközőtartó, kicsit otthonosabb lenne.
A személyzet kiszolgálása várakozáson felüli , udvarias,tettre kész. A szoba rendes és tiszta csak a törölközők felújítása esedékes. A rendezvény nagyszerű volt az asztalok nem stabilak, zsúfolt.
Nagyon meg voltunk elégedve, kedves személyzet, bőséges ,finom ételek. Ár-érték arányban teljesen megfelelő , tiszta szobák. Az elhelyezkedése nem annyira szép, de arról nem a hotel tehet.
Remek szilveszteri mulatságon vettünk részt, kitűnő svédasztalos étkezéssel. A szoba tisztasága (padlószőnyeg) nem kifogástalan, és az 5 szintes épület lift nélküliségére fel kellene hívni a figyelmet. Komoly gondot okozott a több napra csomagolt nehéz bőrönd felcipelése. Összességében jó ár-érték arány.
Nagyon kellemesen éreztük magunkat a barátnőmmel! Nagyon barátságos fogadtatás, barátságos a személyzet is, és segitőkészek. A vacsora nagyon finom volt és nagyon bőséges! A szoba is megfelelő volt. Nagyon jó a hotel, csak ajánlani tudom másoknak is! Köszönjük!
Kényelmes szobában kellemesen pihentető hétvégét, illetve hét elejét töltöttünk a szállodában, megkoronázva egy szuper szilveszteri bulival. A zenekar csodálatos volt!