Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
A fogadtatás nagyon kedves, előzékeny volt. A szőke recepciós hölgy minden kérdésünkre azonnal válaszolt, kívánságainkat teljesítette. A szoba kényelmes és tiszta. Én mondjuk egy fotelt hiányoltam azért. . . A szálloda környezete szép lenne, de helyenként nagyon elhanyagolt. /pl.
omladozó gazdasági épületek stb/ Az ételválaszték nem túl bőséges, viszont ízletes. A borok jó minőségűek. Klsszikus értelemben vett desszert nincs, de a "házi" sütemények jók voltak. Igazi élményt az állatok közelsége jelentette.
A szálloda hangulatos, kellemes színeivel azonnal jó kedvre derít, ízléses a berendezése, tisztaság, kényelmes ágyak, finom és bőséges étkezés. A medence hőfoka lehetett volna melegebb, tekintettel a téli időjárásra, amikor mindenki kívánja a meleget. Nyáron ismét ellátogatunk, mert a hatalmas park, csónakázó tó hívogató. Gratulálunk.
Csendes, nyugodt, szép parkban található ez a szálláshely. Nagyon jó wellness szolgáltatással és kiváló konyhával rendelkezik. Fürdés után nagyokat lehetett sétálni és napozni a természetben. Aki akart az kocsikázhatott is vagy akár állatokat simogathatott. Nekünk nagyon tetszett a szálloda társalgója, itt szép környezetben lehetett olvasni és beszélgetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon tetszett a wellnesz és fitnesz részleg, a masszírozás mínősége. Kíváló ízvilág, változatos ételek. Falusias környezet, szép gondozott állatokkal, készséges, barátságos állatgondozóval. Gyerekes szülőknek ajánlanám ezt az időtöltést (pl. állatsimogatás, lovaglás, lovaskocsikázás. . . .
) Egyedül a benti társalkodóban hiányoltam pár jó társasjátékot a kis számú föleg babajátékok között. Illv. pár újság meg pár jó könyv is elkelt volna a pihenés közben. De összeségében jól érezte magát mindenki a 16 éves nagyfiamtól a 9 éves lányomig.
Nagyon szép birtok csodálatos parkkal és környezettel. A szobák és a terasz nagyon szép kilátással rendelkezik a tóra. Jó felszerelt és kényelmes szoba. A vacsoránál lehetne nagyobb választék a svédasztalos kínálatnál. A wellness részleg és az épület felújításra szorul. Kicsi a béltéri wellness részleg kínálata ennyi szobára és vendégre.
Lehetne több medence és a meglévő helységet tatarozni kellene. Az ablakokat és ajtókat valamint a fával burkolt részeket festeni kellene mivel az idő kikezdte. A személyzet nagyon barátságos és kedves, segítőkész. Összességében nagyon kellemes két napot töltöttünk el családommal a Zichy Park Hotelban. Szívesen meglátogatnánk máskor is ezt a szép helyet más évszakban!
Mindenkinek ajánlom a Hotelt, ár érték arányban kifogástalan. Elsősorban kisgyermekes családoknak ideális. Tiszta, tágas terek, jó kikapcsolódási lehetőségek,szép falusias környezet. Az étterem tiszta ,a félpanzió kiváló. Kár hogy néha a vacsora vége előtt 1 órával némely fogás már elfogy.
( haléttelek, desszert) A Wellness rész megfelelő, bár a víz kicsit több hipót tartalmaz mint ami még nem érezhető. A személyzet udvarias, segítőkész. Pihenésre kifejezettem ideális. Jól éreztük magunkat. Köszönöm , valószinü ismét élünk majd a szálloda nyújtotta lehetőségekkel.
Hat évvel ezelőtt jártunk unokáinkkal a szállodában. Most az unokatestvéremékkel voltunk. Szobánk kiváló, a fürdőszobában , hiányolom a tükörnél a piperepolcot és a csap mellet a törölköző tartót. Körbe járva a parkot és a tavat, sajnos azt tapasztaltuk, hogy elvan hanyagolva. A fürdőben, a sókamrában hiányos a világítás.
A személyzet nagyon kedves. Az éttermi kiszolgálás és az ételek kifogástalanok. Az állatok több gondozást igényelnek. Tisztelettel Gedrus László és Unoka testvére.
Ezt a helyet inkább a nyári időszakban ajánlatos meglátogatni. A 9 éves unokánkkal mentünk, az idő nem volt jó, előtte felhőszakadás volt. A vizet lehetett élvezni, ott viszont akkora volt a pára, hogy csaknem fuldokoltunk. Az ételek választékát kevésnek, minőségét közepesnek találtuk. A személyzet kiemelkedően kedves és segítőkész volt.
Nagyon tetszett a tornácos kis ház amelynek egyik szobájában volt a szállásunk. Nagyon jó megoldás benne a cserépkályha. Ami nekem nem igazán tetszett,hogy a benti medence használata azoknak akik nem a főépületbe kérik a szobát nem igazán kényelmes,főleg ha kisgyerekkel vannak. Esős,hűvös időben ez nem igazán kellemes.
Az éttermi választék a reggelinél bőséges, választékos viszont ami a vacsorát illeti azon még van mit javítani pl: kettő fajta étel egy tálcán való felszolgálása,ami kissé össze is van már folyva,a félig üres tálcák amiket lehetett volna folyamatosan feltölteni. Amiről viszont nem tehet más csak a vendég,hogy nincs tekintettel a másikra és előtte szépen összeturkálja a tálcára kihelyezett ételt.
A szálloda nyugodtt,csendes helyen található. A személyzet kedves és segítőkész volt. Hétközben kellemes volt a wellness,de péntek délután már nagyon kicsi volt a medence és a szauna. Nyáron biztos jobb,mert ott van a kültéri medence. A fotók alapján többet vártunk a wellnestől.