Letagadni is megpróbálták, annyi szerencsénk volt, hogy megvolt az írásos visszaigazolás. Időközben az is kiderült, hogy a szombati napon esküvő lesz a hotelben, egy 50 fős társaság bérli ki a szállodát, annak szobáival együtt. Nem lett beismerve, de nyilvánvaló, hogy a nagy pénz reményében szemrebbenés nélkül átadták nekik
a szobáinkat. Felajánlották az emeleten lévő standard szobákat, és vigasztalásul megígérték, hogy mindent megtesznek, hogy jól érezzük magunkat. Ezt nagyrészt csak a mi pozitivitásunknak, jó kedvünknek, na meg a finom hazai pálinkáknak
köszönhetjük. :) Egy elnzéskérést sem kaptunk személyesen. A svédasztalos ételek nagyrésze hideg vagy jó esetben is langyos volt. Az a'la carte ételekre egy bő órát kellett várnunk, de egy kávéra is 25 percet. 7 órától van reggeli, 8-kor még nem volt kész a rántotta, mert "aki azt süti, még nem
érkezett meg". A lagzi éjszakáján 3x kellett letelfonálnunk a recepcióra, és másnap még egy ELNÉZÉS-t sem kaptunk. Kicsit úgy éreztük, hogy az esküvős banda hagyja itt a több millió forintot, így most minden az ő kényük-kedvük szerint alakul. A főnökasszony egyébként végtelenül mézes-mázas, már-már tolakodóan, így ettől mi cseppet sem éreztük magunkat kárpótolva, sőt. . . Egyébként nem először voltunk, már a 4. alkalommal látogatunk el a hotelbe, mindig maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Most, az új vezetőség munkába állása óta, katasztrofális a helyzet. Nem csak a szálloda nem 4*-os (penészes plafon, pókokkal, pókhálókkal teli terasz, mocskos székpárna a teraszon, chipsmaradványok az elvileg kitakarítva megkapott szobánk erkélyén stb. ), de a személyzet rátermettsége, gyorsasága, precizitása is megér egy misét. A mosolygás nem minden. Attól még nem fog besétálni az üveg bor a hűtőbe, amit 1. este kértünk és a 3. estére sikerült behűteniük (akkor is a férjem
adta a pincér kezébe, hogy hűtse már be végre). A mellény hatalmas, de a minőséget még egy amatőr vendégház is veri. Köszönjük Bikácsnak az emlékeket, a hotel sajnos egy 9 fős visszatérő társaságot biztosan elveszített!