Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
Elégedettek voltunk mindennel a szoba tisztaságát, a kiszolgálást, a wellness szolgáltatásait, a programokat illetően egyaránt. Külön köszönet Mónikának a lovaskocsikázásért és Sándornak a kedvességéért. Családoknak tökéletes választás. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, sok programot ajánlottak a számukra. Reméljük, még lesz lehetőségünk visszamenni.
Csendes , nyugodt környezetben tudtunk a családdal pihenni. Isteni finom ételekkel kedveskedtek a vendéglátók. A kulon programok is felejthetetlen élményt adtak kifejezetten a lovacskocsizás.
Mindazoknak jo szivvel ajanljuk, akik szivesen toltenek el nehany napot a termeszet igazi kozelsegeben, akik szeretik a magyar videk haziallatait, akik kedvelik a jo magyar konyha izeit, akiket vonz a magyar videk igazi csendje s bekeje, a nagy setak, a to, az eloviz vagy az erdo varazsa.
Csodálatos, nyugodt környezetben töltöttünk el egy remek hétvégét. Kedves, figyelmes, szolgálatkész vendéglátásban volt részünk. Az erdei séta, kerékpározás, hintózás, a lelkes lovászlány,kemencés kenyérsütés, a parasztudvar, a horgásztó, finom és bőséges ételek, a mézkóstoló és hozzá kapcsolódó ismeretterjesztő előadás az ott tartózkodásunk minden percére adtak kellemes és felejthetetlen emlékeket. Köszönjük!
A hotel egy nagyon nyugodt, csodálatos környezetben fekszik. A személyzet nagyon-nagyon kedves. Ez a hely valóban gyerekbarát. Az ételek kitűnőek voltak!
A személyzet hozzáállása rendkívül szimpatikus volt. (Udvarias és szolgálatkész). Például a borkóstolót, annak ellenére is meg tartották a kedvünkért, hogy csak négy jelentkező volt a minimális hat helyett. Az étel választék is nagy volt és finom.
Remek, pihentető hétvégét töltöttünk itt a párommal. Mindezt a kedves, figyelmes vendéglátóknak, finom és bőséges ételeknek (különösen fenséges volt a helyben sütött kenyér), csodás, nyugodt környezetnek köszönhetjük. Erdei séták mellett, a lovaskocsikázás során, a lovak tanításáról kapott érdekes információkat külön köszönjük, amelyet a barátságos lovászlánytól kaptunk.
Nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes tiszta szoba, udvarias, segítőkész személyzet, bőséges, finom ételek, szépen gondozott környezet. Máskor is szívesen visszamennénk.
Kisgyermekkel, nagyszülővel a főépülettől 200 m-re eső Parasztházban töltöttünk el egy nagyon hangulatos, tartalmas hétvégét. Korábbi vendégértékelésekhez csatlakozva ki kell emelnem a személyzet tagjainak kedvességét. Esküvő is volt a hétvégén, mégsem szorultunk háttérbe, sőt.
A birtok állatai, a csónakázótó (ingyenesen körbecsónakázhatja az ember), a borkóstolási lehetőség, s az olyan programok, mint a kemencés kenyérsütés (azóta nem esik jól a bolti kenyér. . . ) igazán különleges hellyé teszik a helyet. A wellness talán lehetne nagyobb. A reggeli igen bőséges, a konyha magyaros-svábos jellegű.
Bár csak 1 éjszakát voltunk itt, de már a bejárathoz érve tudtam, hogy jó választás volt. Kedves fogadtatás, gyors bejelentkezés. Kimentünk sétálni és már akkor tudtam. hogy kevés lesz ide ez a 2 nap, 1 éjszaka. Szép környezet, csónakázás a saját tavon, friss levegő.
A medence nem túl nagy, de csak hárman voltunk benne, így bőven elfértünk és kipróbálhattunk minden élményrészt benne. Kényelmes ágy, szép szoba, kilátás a tóra. A reggeli svédasztalos, de különlegességet adott neki a sparhelten való felszolgálás a bödönökből. Igazi falusi hangulat. Finom ételek, bőséges választék. Még biztos hogy visszatérünk ide, de több napra!