Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
Jó is volt nem is volt jó - így lehetne jellemezni. Csendes nyugodt hely. Közvetlen szálló körül lehet nagyokat sétálni, stb. Megérkezésunkor közölték hogy kevés vendég miatt a vacsorát a megadott listáról lehet össze állítani vagy kérni : 1 elöétel, 2 leves, 3 föétel, 2 dezert. Ki is választottuk a vacsorát és a meglepetés meg is jött.
Egy unott pincérnö fogadott minket, a leves még ehetö volt és a dezert is /elöételt nem rendeltünk mert nekünk ne jött be/ a választott föételek egyike sem volt jó - mondani lehet hogy elég szörnyü, rá is kérdeztünk de csak vállrándítás volt a válasz. Másnap a reggelinél amit kihoztak az asztalunkhoz oda jött egy fiatalember, rákérdezett a vacsorára és mi el is mondtuk a véleményünket. Mivel a vezetöség tagja volt a következökben a felszolgált és kért ételek minösége jelentösen megváltozott. Távozásunkkor szintén érdeklödött az ottlétünk alatti tapasztalatokról. Elmondtuk hogy a wellness részleg kitünö - annak ellenére hogy csak 4 voltunk minden müködött / és környezet is szép, az ételek minösége is pozitívan változott de szoba / ami nagyon jól fütött volt / még hagy maga után kívánni valót. Az ágy kénylmetlen volt, csak cca 19-20 cm-es volt a matrac, kifeküdt, holott **** szállodánál ennél sokkal vastagabbnak kellene lennie, és ami szerintem érthetetlen az az hogy a TV állomások csak fel vannak sorolva de a csatorna száma nincs megadva. Így ha a vendég meg akarja keresni valamelyik csatornát végig kell "zongoráznia" és megjegyezni vagy felírni a választott csatorna - nák számát. Megjegyzem hogy elérhetö Tv állomások száma elég sok, a legutolsó ha jól emlékszem a 300 után volt, mivel elég sok üres is volt.
A Zichy Park Hotel a béke szigete! Mi a tavaszi télben jártunk ott. Akkor is nagyon szép volt a havas táj a környezet. A tó környékéből szinte semmit nem láttunk a hó miatt. Gondolom a többi évszakban is nagyon szép. Szinte mindennel megvoltunk elégedve. A személyzet segítő kész szinte lesik a vendég minden kívánságát.
Az ételek is rendben voltak. A wellness részleg nem túl nagy. Mindennel meg voltunk elégedve,nagyon jól éreztük magunkat. Aki pihenésre és csendre vágyik,annak nagyon ajánlom ezt a helyet.
Legalább 10 éve- vagy lehet több is már, szerettem volna ellátogatni a hotelba. Most ez szerencsére meg is valósult. Nagyon szép környezetben helyezkedik. Az ősz színei pompásak. A hotel díszei nagyon szépek. Pont az én stílusomnak megfelelő. Rengeteg képet készítettem róla. A szoba kényelmes. Bár este kicsit meleg volt.
A párna is kicsi, az alvás nem volt a legjobb, de a kilátás kárpótolta ezt a hiányt. Sajnos alig volt a szobában világítás, így késő délutántól képtelenség volt olvasni, még jó, hogy a halban lehetett. Pozitívum, hogy lehet újságokat olvasni, ami a szállodáé. Gazdag programlehetőségei vannak a szállodának: csónakázás, petanque, társasjátékok, malom (ez nagyon jó), lengőteke (bár ezt nem szabályosan tették fel), sakk,kerékpár használat. . stb. . Ezek ingyenesen állnak a rendelkezésünkre. Viszont, akinek kedve van, lovaskocsikázhat, lovagolhat pénzért. . stb. Wellness részlegen van mit javítani. De a legfontosabb, hogy az élményelemek alig működnek. :( Ennyi emberre a szauna kicsi. Vacsora és a reggeli nagyon finom. Csirkehússal töltött pacsa lett a kedvencem. Csak kicsi fura volt, hogy az ételek előtt nem volt kitéve az étel neve, hogy mi micsoda, hanem összesítve volt. Viszont az tetszett, hogy már reggelinél tudtam, hogy mi lesz vacsorára. Állatok sokasága nagyon jó. A libák kicsik indulatosak :D Szamár meg szomorú, a „nadrágos” tyúk vicces. Nyulacskák cukik. . stb. Kalandpark része nagyon jó lehet tavasszal, de így is kipróbáltunk párat. Személyzet nagyon kedves, udvarias volt. Levendulás díszekkel gazdagodva tértem haza. Remélem, még visszajövök ide! :)
Recepcios hölgy nem áll a helyzet magaslatán!! De viszont az igazgató nô kedves ès nagyon profin kezeli az esetleges problémákat! Gyönyörû kôrnyezet!! Rettenet kényelmetlen ágyak! De mindent egybe véve nem rossz hely!!
A családdal, unokákkal jártam itt és összességében tetszett! Ez egy csendes, nyugodt hely, ahol nem hallatszik a város, az autópályák zaja. Különösen városi, kisgyermekes családoknak ajánlanám, mer mindig van mit mutatni a gyereknek. Megcsodálhatja az összes Magyarországon honos háziállatot - az emu kakukktojás -, akár meg is simogathatja.
Lovagolhat, kocsikázhat, csónakázhat, fürödhet (a medencék szolíd méretűek. . . ) A személyzet igyekvő figyelmes, amivel ellensúlyozza a kisebb hiányosságokat. Megéri az árát.
Szép hely, barátságos személyzet, a szolgáltatások is rendben voltak. Mindent megkaptunk, ami a csomagban volt, és az értük felelős kolléga sem volt unott, mint sok helyen. Mindenki kedves volt, az ételek pedig fantasztikusak voltak. Érdemes legalább egyszer ellátogatni oda.
Kellemes kikapcsolódásunk volt a márciusi ünnepen a Zichy Park Hotelben. Év eleji csendes napok programot választottuk az ajánlataik közül, s teljesen feltöltődtünk a pár nap alatt! Igaz kicsit körülményes volt az odaérkezésünk, távol a buszmegállótól. Kedves fogadtatás, szép és kényelmes szoba, gyönyörű park, finom ételek, s sokféle szolgáltatás.
Jó időt is kifogtunk, nagyot tudtunk sétálni, sokféle állatot is láthattunk, lovas kocsikáztunk, nagyon hatásos masszírozásban részesültünk, esténként a kicsi wellnessben lazítottunk. A reggelik-vacsorák különlegesek és finomak voltak számunkra, sparhelten tálalva. Kedvesek a pincérek, a személyzet, mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük mindenkinek. Jövünk máskor is!
Szívesen ajánljuk Mindenkinek, akik csendre, és nyugalomra vágynak. . valóban pihenni, kikapcsolódni szeretnének. A szálloda távol esik a a nyüzsgő városi zajtól, kimondottan csendes, és a levegő is tiszta. Gyönyörű park veszi körül a főépületet, rengeteg szabadtéri, valamint beltéri programlehetőség közül lehet választani.
. Szebbnél szebb állatok találhatóak a park területén, nyuszitól egészen az EMUig lehet simogatni szinte mindent ! :) Alapvetően tiszta (nekünk talán az nem tetszett, hogy a fürdőben 3 nap alatt nem sikerült kiüríteni a kukát, pedig minden nap járt bent a takarítónő törölközőket cserélni). Az egyetlen dolog, ami KICSIT csalódást okozott. . a konyha: mivel kevesen voltunk, tányérszervizes reggeli és vacsora volt, ami a 3. nap már kicsit unalmas volt. . Kompenzálásként szolgált viszont a korlátlan italfogyasztás vacsoránál (folyó bor+sör, és üdítők), és a játékterem ! :) A wellness rész elég kicsi, így szinte mindig foglalt (1 családnak ideális egyszerre), ezért mi ki sem próbáltuk. . :( A személyzet nagyon kedves, rugalmas. . nem tudtunk olyat kérni Tőlük, amit nem tudtak teljesíteni ! :) Összességében nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még ! :)
A szálloda a kifejezetten nyugalmat,békét,pihenést keresőknek ajánlom. A személyzet kedves, a tisztaság példás. Ami csalódást jelentett az a konyha. Tolnai autentikusnak hírdetik,hát az enyhén égett gombóc, az igen túlsütött palacsinta-másnap ua felmelegítve- számomra nem jellemző a vidékre.
Mivel kevesen voltunk a tányérszervizes reggeli sem nyerte el a tetszésemet. Nekem mint vendégnek érdektelen hogy milyen létszám ideális egy szállodának. Ezt leszámítva nagyon kellemes hely. A személyzet igyekvő( szakács? ? )figyelmes.