Egy nagyon kedves, hangulatos helyre invitálom meg Önt, kedves Látogató. Szeretettel várjuk a bogácsi Alabástrom Panzióban az év minden szakában. Panziónk igen népszerű a Bogácsra látogatók között, hiszen itt biztosított a nyugodt pihenés és a felhőtlen kikapcsolódás, szórakozás.
Az Alabástrom Panzió & Étterem 100 méterre található a híres Bogácsi Termálfürdőtől. A panzió Bogács legimpozánsabb épülete, mely Mezőkövesd felől közelítve, a főúton található. A panzió két szintjén 47 férőhely van. A vendégek részére 8 db 2 ágyas, 8 db 2+1 ágyas, 2 db 2+2 ágyas, fürdőszobás, tv-vel felszerelt szobák állnak rendelkezésre. A panzió mellett egy különálló apartman amely (1 szoba + fürdőszoba) igénybe vehető. Összes férőhely 50 fő. A vendégek az épület teraszain, kényelmes, tv-vel felszerelt társalgókban, vagy a panzió kertjében pihenhetnek. A panzió földszintjén található egy hangulatos II. osztályú étterem, mely 80 fő befogadására alkalmas. Az étterem nyári időszakban 30 fős terasszal bővül.
Első benyomásra a kert látványa fogott meg, kedvem lett volna kiülni a kerti hintába és órákig maradni. Mi a szőlőlugas társaságában foglalunk helyet a családommal, és nem győztünk nézelődni a csodás kerthelységben. Aztán szétnéztem bent is, hát megható volt a sarokban a cserépkályhás kis teázós, hangulatos kuckó.
Kipróbálnám télen! Az ételek nagyon finomak voltak. Soha nem ettem ilyen jó harcsapaprikást! A kiszolgálás barátságos volt, az árak is elfogadhatóak. Kétszer mentem vissza egy héten belül és mindenkinek csak ajánlani tudom!
Egy csodálatos,hangulatos étterem,vendéget szerető kiszolgáló személyzet áll a vendégek szolgálatára ami nekünk nagyon inponált! Nagyon finomak voltak az ételek,italok,nagyon jól éreztük magunkat! Köszönünk szépen mindent! A barátaimnak elmesélem ajálom nekik is ezt a ragyogó helyet!
Tavaly ősszel egy csodálatos hétvégét töltöttünk itt el a párommal. A vendéglátók minden elismerést és dicsdéretet megérdemlő profizmussal láttak minket vendégűl. Az étterem őnmagában is 5 csillagos minősítést kapott volna,ha csak mint étterem kategóriában kellene értékelni.
A szobánk ragyogott a tisztaságtól,berendezése pedig egy lakberendező magasszintű tudásáról árulkodott. A tulajdonos által szervezett kirándulás szintén felejthetelen perceket szerzett,hiszen megismerkedhet tünk a környék látnivalóival,természeti értékeivel, érdekességeivel. Bárkinek tiszta szívből tudom ajánlani.