Bogácson keresztül mentünk haza Síkfőkútról. Máskor is jártunk már itt, nem is okozott csalódást. Radeberger sört csapolnak, de 4 decis a korsó. Klausthaler citromos volt alkohol mentesen. A pincér udvarias volt, készséges. A csülökre külön rákérdeztem, mert olvastam korábbi értékelést, de biztosított arról, hogy jó.
Az is volt. A bőre enyvesen ropogós, a húsa piros, szaftos. A párom is elégedett volt az ételével, igaz az étlap alapján kicsit másra számított, de ennyi problémát okozhat a kőkorszaki nyelven írt étel leírás. Az picit zavart, hogy nem vettük észre, a teraszon szabad dohányozni, hisz amikor beültünk, közelben senki nem volt. Aztán egy pár ült a szomszéd asztalhoz, és hát ha dohányzó szakaszon ül az ember, nem teheti szóvá. Kár, hogy vagy benn ül az ember nyáron, vagy kinn a teraszon, de akkor esetleg füstben.
Hangulatos,nevéhez illően berendezett,finom nagy adag ételek,reális áron,! :-) Frissen készült,NEM mikrós kaják! Ezáltal várni kell,de nem vészesen sokat! Udvarias,gyors kiszolgálás! Aki jókat akar enni az mindenképpen látogassa meg,nem fogja meg bánni,éhen nem marad! ! !
A kiszolgálás tökéletes, a felszolgáló udvarias, kedves és figyelmes. Az ételek nagyon ízletesek, frissek és különlegesek! A kőkorszaki stílust nagyon eltalálták, hatalmas ötlet és igazán egyedi. :) Az árak nagyon korrektek. Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer egyen itt, utána úgysem akar majd máshova menni. . . Köszönöm ezt az élményt. Visszavágyom!
Kiváló megközelítés, első osztályú kiszolgálás, hihetetlen ötletes és igényes kialakítás és berendezések, Michelin-csillagos ételek! ! ! Fiataloknak ingyen WI-FI! Én elég finnyás vagyok, de itt minden étel átlagon felüli (nem értem azokat akik "átlagos"-at írnak, térjenek be akár a környéken, akár Pesten valahova ennyi pénzért ilyen minőséget enni.
. . ). Ahányszor erre jövök, alig várom hogy újra betérjek egy kis kulináris élvezetre. Minden elismerésem a tulajdonosoknak, speciális kézcsókom a szakácsnőnek! ! ! Legközelebb Terence Hill-t is viszem:-)))
Sokszor jártam már a pocak tömőbe családommal, barátaimmal, ha a környéken vagyunk mindig betérünk ebbe a kellemes vendéglőbe. Az ételek nagyon finomak, óriási adagokat adnak, és a kiszolgálás is kiváló. Legutoljára Augusztus 20.
-i hétvégén voltunk itt, de annak ellenére hogy telt ház volt, egyáltalán nem kellett sokat várni, a pincérek egyből szóltak mikor lett üres hely a kerthelyiségbe, és az ételek is rövid időn belül megérkeztek,ismételten nagyon finomak voltak, a már megszokott óriási adagok. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Sok sikert a továbbiakban is így tovább! Tamás
Régebben jártunk már ebben az étteremben,akkor nagyon tetszett, aztán kevésbé jókat halottunk róla. Most visszamentünk, és nem bántuk meg! A kiszolgálás jó volt (mondjuk nem volt nagy feladat, mert rajtunk kívül egy pár volt csak ott). Az ételek finomak voltak, jókora adagokat kaptunk, csakúgy, mint előzőleg. Kár, hogy desszertből nincs választék (csak palacsinta van).
Visszatérő vendégek vagyunk ezen a környéken. Legutóbb húsvét előtt jártunk Bogácson. A szállásadónk ajánlotta ezt a vendéglőt nekünk. Nem csalódtunk. Nagyon finom, ízletes volt az étel. És ami nagyon fontos, hogy bőséges is. Meg voltunk elégedve az árakkal és a kiszolgálással is.
Először nyaraltunk a családdal Bogácson ahol a Pocaktömőbe jártunk étkezni. Minden nap alig vártuk azt az időt amikor mehettünk az étterembe reggelizni és ebédelni. Nagyon finom változatos bőséges ételeket tálaltak nekünk. Tökéletesen meg vagyunk elégedve ezzel a hellyel. Remélem máskor is eljutunk és újra végigkóstolhatjuk a finomabbnál finomabb ételeket. Mindenkinek ajánljuk.