Mi az esküvőnk színhelyéül választottuk ezt az éttermet. Már az előzetes egyeztetések során is nagyfokú rugalmasságot tanúsítottak mind az étterem vezetői, mind pedig a felszolgálók. A kívánságainkat, kéréseinket maximálisan figyelembe vették, sőt az eddigi tapasztalataikkal segítettek minket abban, hogy például ne legyen túlrendelésünk semmiből, mint ahogyan az ilyen alkalmakkor lenni szokott.
Az asztalok ízlésesen meg voltak terítve, érkezés után azonnal elkezdődött a üdvözlő italok kínálása, miközben a saját sütésű pogácsák gőzölögtek az asztalokon. Az üres pogácsás tányérokat azonnal cserélték, senkinek nem kellett kérnie. A felszolgált ételek mind mennyiségben, mind minőségben kifogástalanok voltak, minden vendég elismerően szólt már az este folyamán is ezekről, de utána is csak felsőfokon minősítettek mindent. Az étterem vezetője végig figyelemmel kísérte a folyamatokat, a felszolgálók ott voltak közöttünk és szó szerint lesték minden vendég kívánságát. Az üres poharak, üvegek villámgyorsan tűntek el az asztalokról, helyet adva az új rendeléseknek. A vacsora utáni rétesek is nagyon-nagyon finomak voltak, ezeket is helyben sütik, érdemes megkóstolni, ha van még helye egy kiadós étkezés után. Hibátlan volt minden annak ellenére, hogy az étteremben a miénken kívül volt még egy rendezvény és még ezen kívül is tele volt az étterem éhes emberekkel. Minden köszönetünk és hálánk a Határmenti Vigadó minden munkatársának!
Legutóbb 2015. októberében a Velemi Gesztenyefesztivál idején vasárnap délben sikerült be esnünk, nem volt tervezve, nem volt foglalásunk. Már a parkolóban felmerült bennünk, hogy ez nem a mi napunk lesz, de amíg a többiek a kocsiban vártak egy megüresedő helyre én bementem tenni egy próbálkozást.
FULL ház volt, de rögtön udvariasan fogadtak és félve kérdeztem, vajon van-e esélyünk a közeljövőben 5 fővel megebédelni. A felszolgáló egy perc türelmet kér és valóban utána mutatta is az asztalt. Amíg az étteremben tartózkodtunk folyamatosan TELT HÁZ volt. Mivel a pult közelében ültünk hallottam minden egyes új vendég érkezését, kívánságát. Sokan úgy estek be mint mi, volt aki egyedül, volt aki másodmagával. SENKIT nem küldtek el, sőt 5 percnél tovább nem igen várakozott senki. És a személyzet végig udvarias, segítőkész volt, profi módon tették a dolgukat. A következő meglepetés az étlap volt. A választék is szuper, no és az árak! ! ! A főételek nagy része körettel együtt nem éri el a 2. 000-Ft-ot. ( Vasalt csirkemell sütőtökös házi metélttel 1. 690-Ft; és az egyik legdrágább étel: Sült szarvas erdei gombamártással házi burgonyafánkkal 2. 290-Ft. ) Minden étel kitűnő volt és bőséges. A végén a házi rétes szintén emberes méretű, kiváló minőségű volt 4 féle töltelékkel és mindez 250-Ft-ért! CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!
Nagy elvárásokkal indultam erre a helyre. Rengetegen voltak, pedig már elmúlt fél 3 is. Nehezen, de kaptunk helyet. Igazi magyaros, tiszta étterem, az étlapon sok kipróbálni való étel, az árak igazán barátiak. Egyetlen negatívum az volt, hogy nagyon sokat kellett várni. Az italrendelést hamar felvették, de utána legalább 25 perc eltelt, mire jöttek kérdezni, hogy mit kérünk.
Az ételeket újabb 25 percnyi várakozás után kaptuk meg. Hozzáteszem, tényleg igen sokan voltak, szóval volt munkájuk a pincéreknek, bár akkor ott hosszúnak tűnt a várakozás. A háromféle étel, amit kértünk, nagyon ízletes volt, nagy adagokkal. A számla is igen baráti volt, főleg ha azt nézzük, hogy csomagoltattuk a maradékot, mert nem tudtuk mind megenni, annyit kaptunk. Összességében tetszett a hely, bárkinek jó szívvel ajánlom. Biztosan visszatérek, talán akkor hamarabb megkapjuk az ételeket, és akkor ez az egyetlen hibájuk is felejtős lesz számomra.
Tömören: 45 perc várakozás után agyonsózott, félig főtt zöldségekkel teli húsleves, újabb 45 perc perc várakozás után fatányéros, rizs csomókban, krumpli natúr vízben megfőzve, karaj mint a medvetalp! Még jó, hogy desszertet nem kértünk! Már azt hittük, letudtuk a várakozási időt, de miután kikértük a számlát, újabb 45 percet kellett várnunk!
A pincér közölte, hogy hétfőn vagy 4 óra után menjünk ebédelni, akkor nincsenek sokan! Körülöttünk csodálkozó osztrák vendégek, már nem a perceket, hanem az órákat számolták! Ennek a helynek csak a híre jó! ! !
Egy hete jártunk itt családommal. Italként rozé bort rendeltünk. Amit kaptunk, fehérbor-vörösbor keverék volt, nem rozé. Miután ezt szóvá tettem, helyette Cabernet Sauvignon-t rendeltem, a párom szürkebarátot. Kaptam egy meleg, édes vörös lőrét, a szürkebarát helyett pedig rizlinget.
A vörösbort cseréltettem ismét, de azt a száraz bort sem fogyasztottam el, amit kaptam helyette. Nem volt rá érdemes. A csülkös bableves embertelenül sós volt. A főételek finomak voltak. Szépséghiba még, hogy két és fél órát kellett várnunk. A rutinos pincérek segítőkészek és megértőek voltak, sokat enyhítve a csalódáson. A háttérmunkára viszont nagyobb figyelmet kéne szentelni.
A jeles családi ünnephez választottuk ezt az éttermet, az esküvői vacsora színhelyéül. Itt minden egy helyen van, ami egy étteremtől elvárható. A kiszolgálás gyors és udvarias. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Még a legigényesebb vendégek is elismerően értékelték. Ehhez képest az árak meglepően alacsonyak! Ezt az éttermet senki ne hagyja ki, ha erre jár!
Ha Szombathelyre tévedünk párommal, most már rendszeressé vált, hogy átutazzunk a Határmentibe, Bozsokra. A barátaim mutatták meg az éttermet. Nos elkezdhetném leírni, mi mindennel lehet itt megelégedve az ember(a parkolást leszámítva, de erről is csak a hely hírneve tehet), de inkább vigye el kedvesét, családját vagy barátait!
Ha családi ünnep, esetleg csak egy kiruccanás, szinte mindig ide megyünk. Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre az étteremre, és mondhatom, nem lehet megunni. Változatos ételek, hatalmas adagok, gyönyörű környezet, kedves kiszolgálás. Aki ide szeretne menni, egy a fontos, hogy időben foglaljon asztalt, mert annyira népszerű, hogy hely az nem nagyon van, ha nem foglaltak előre
Az internetes értékelések alapján mi is megálltunk ebédelni a csárdában. Csodálatos a környezet és a kilátás. A kiszolgálás nagyon kedves. Az ételek finomak voltak, a mennyisége pedig igen becsületes. A csárda egy domb tetején, a főúttól beljebb helyezkedik el. Csöndes és hangulatos helyet biztosít egy igazi, ízletes lakomára. Bátran ajánlom én is mindenkinek, akit arra felé visz az útja ! !
Már többször jártunk itt a családdal, barátokkal. Fantasztikus hely! Kiváló ételek,udvarias, gyors kiszolgálás. Az egész család szeret ide járni! Aki teheti próbálja ki! ! ! ! Mi is visszatérünk ha erre járunk! ! ! Kirándulásaink alkalmával mindig itt fejezzük be a napot. Kellemes, barátságos környezet, szép a táj, jó a levegő. Tervezzük, hogy az összes ételt kipróbáljuk!
9727Bozsok, Szõlõhegy
06 30 637 6518
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes élő zene gyerekmenü kisállat bevihető parkolási lehetőség rendezvényhelyszín szabadtéri széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége