Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Takaros, kellemes hely első ránézésre is. Az udvarba be lehet parkolni, praktikus. Belépve hűvös, érdektelen, de legalábbis kimért volt a fogadtatás, amit betudtam annak, hogy az emeleten egy nagyobb létszámú céges csapatot ebédeltettek, ami bizonyára lefoglalta a pincérek és a konyha kapacitásait. A pincében lévő asztalok közül választhattam. Rossz volt a megvilágítása, kissé rideg volt a hangulat. Az étlap izgalmas, színes, benne sok házias sváb étellel. A táblán heti chef ajánlat. A napi menüben 4 fogásból lehet összeválogatni 2-3 vagy 4 fogásos ebédet, kizárólag hétköznap él ez az ajánlat. Az előétel mini hamburgert kihagytam, viszont a másik 3-at nem. Az ételekre érthetetlenül sokat kellett várni. A pincér folyamatosan eltűnt, és utána nehezen bukkant fel, nem figyelte a vendégek fogyasztását. Csészényi halászlével kezdtünk, amihez 2 féle remek házi kenyér érkezett (fehér, illetve magos barna). A lé sűrű, de bántóan pocsolyaíze volt. A benne lévő 3 kis haldarabka ezt nem tudta feledtetni. Sajnos a főétel sem volt tökéletes, közel sem, pedig nagyon bizakodtam és szerettem volna itt nagyon jókat enni. Egészben sült karaj tejszínes kelkáposztával, spatzle-vel - igazán jól hangzott, de a hús rágós volt és túlkészült, igaz, csak egy kisebb szeletet kaptam, ennyivel kellett megküzdeni, nem volt könnyű sem elszeletelni, sem elrágni. A kelkáposzta helyett brokkolit érkezett, ezzel nekem nem volt gondom, és ez volt az ebéd legjobb része, csak sajnos túl kevés. A spatzle a nokedli vagy galuska sváb megfelelője. Ez is túlfőtt, s mivel tálalás előtt kissé megpiríthatták, a szélein kiszáradt, megkeményedett. A desszert átlagos Somlói galuska volt, szépen tálalva, de ízre semmi extra, a tészta nagyon el volt ázva, a tejszínhab bolti spray-nek tűnt. Szomorú vagyok, hogy csak 3 pontra tudom értékelni. A 3 fogás 2500 Ft-ba került. Nem sok helyen fordult még velem elő, hogy 3 fogástól ne laktam volna jól, itt sikerült ezt elérniük.