Parkolójuk nincs, de a szomszédos mellékutcában parkoló jó pár autóból arra lehetett következtetni, hogy népszerű hely. Hamisítatlan vadnyugati környezetbe csöppentem, amely nemcsak a dekorációban, de az étlapon is megjelenik. Kissé sejtelmes, szűrt a fény. A fa borítású falakon indiánok és Western hősök fotói, ostor, sarkantyú, lószerszámok, egész alakos makettek, az udvaron egy bölény alakja tűnik fel. Az étlapról figyelemre méltóak a steak-ek, a vaslapos ételek, a nemzetek különleges steak-jei pl. kenguru, krokodil, mustang ló. 2-5 személyes tálakat kínálnak, nagyevők előnyben! Mexikói ételek is szerepelnek a választékban, chilis bab, quesadilla, enchillada, buritos, tortilla. Minden ételnél feltüntetik, hogy hány dkg-os a hús benne, bevallom, én némelyiktől megijedtem és szörnyülködtem a 40 dkg-os húsok láttán, és még ehhez jönnek a köretek. . . Végül a csirke burger mellett döntöttem (2490 Ft), de mint kiderült, ez az étel sem volt kispályás. 2 db méretes ciabatta zsemlébe töltve 2x15 dkg-os fűszeres húspogácsa, rengeteg zöldséggel, salátával, coleslaw káposztasalátával, rácsos sült krumplival. 2 személy részére elegendő adag volt a jóllakáshoz, így a felét el is csomagoltattam. Ez az az étterem, ahol senki sem marad éhes. Azoknak ajánlom, akik a férfias adagokat és a fűszeres ízeket kedvelik.