Daubner Cukrászda Budapest

3,8Kiszolgálás
3,3Hangulat
4,3Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Kristály Hotel Keszthely - Mindig Balaton
Kristály Hotel Keszthely
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok, fürdőbelépővel
Thermal Hotel Balance Lenti

Daubner Cukrászda Budapest vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 12 városban járt márFelfedező - 29 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. január 30.családjával járt itt
A Kolosy tértől nem messze található a cukrászda. Mindig hatalmas itt a forgalom épp ezért rengetegett kell várni. A sütik isteniek mind az édesek mind a sósak az ár érték arány csodás. Gyerekek a ribizlis máktorta isteni finom és a hangulat is kellemes. Ennek a cukrászdának igazi hangulata van aki szerint ez nem jó hely az még sose járt igazi cukrászdába. Visszatérünk még 10/10.
Kiváló 2016. január 1.a párjával járt itt
Véleményem szerint a legfinomabb sütiket a Daubnerben lehet kapni Budapesten. Az édes és a sós termékek is fantasztikusan finomak, számtalanszor vásároltam itt, és a minőség kifogástalan. Szerintem az árak is nagyon jók, sőt, én inkább olcsónak tartom ezt a helyet. Ami viszont kétségtelen: nem lehet beülni, és sütizni úgy, ahogy egy cukrászdától elvárná az ember.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 24 városban járt már
Átlagos 2015. szeptember 11.a párjával járt itt
Nemrég látogattunk el ebbe a híresnek mondott cukrászdába egy meleg vasárnap délutánon. A sütemény felhozatal szegényes,alig volt pár darab. . . ami nem vall épp profi hozzáállásra. Ülőhely 0 ahol el lehet kényelmesen fogyasztani bármit is. Aki vett valamit kint az utcán a virágládákon ülve fogyasztotta el a fagylaltot-süteményt.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 80 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kiváló 2015. augusztus 26.a párjával járt itt
A pogácsáik még mindig fantasztikusak, jobb, mint anyámé vagy a nagyiké (csak meg ne tudják). Az édességek is jól eltaláltak, nem túl édesek. Csak ne lenne az a nagy sor. És nem biztos, hogy mindent kapsz, amit szeretnél, mondjuk vasárnap délután.
Az árak nem olcsók, de ünnepekkor kényeztessük magunkat. A fagyijuk viszont elég általános, semmi extra (de az is drága).
2015. augusztus 25.barátokkal járt itt
Sokan sokfélét mondtak erről a cukrászdáról, így engedve a kísértésnek, nemrég mi is kipróbáltuk a barátainkkal. Ár-érték viszonylatban egyszerűen tökéletes, a küszöb átlépése után a házi sütemények összetéveszthetetlen illatkavalkádja fogadott.
Szörnyű 2015. augusztus 5.gyerekekkel járt itt
Cukrászatnak nevezném nem cukrászdának, ahol nem lehet asztalhoz ülve elfogyasztani egy süteményt kávéval miért nevezi magát cukrászdának? A hely kicsi ennyi vásárlónak, nem is látod a választékot a tömegtől. Utálom amikor egy fényképről kell eldönteni milyen tortát kérsz, ha egészet akarsz elvinni.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. október 25.egyedül járt itt
Pár héttel ezelőtt jártam először a Daubner cukrászdában. Az egyik ismerősöm ajánlására mentem oda. Nem csalódtam. Most már nekem is a kedvencem. A tortaszeletek, a pogácsák és az apró édességek is nagyon finomak voltak. A kiszolgálás gyors volt. Nem szoktam arra járni,messze is van,de megérte elmenni a sütikért. Az ár-értékarány megfelelő. Szerintem máskor is vásárolok ott.
Bronz fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2014. június 21.a párjával járt itt
Akármikor a közelben járok és tehetem, betérek hozzájuk. Idáig egy süteményükben sem csalódtam, más cukrászdákhoz képest pedig jóval olcsóbbak. Egyetlen hátránya van a helynek, hogy nem beülős. Kint, a cukrászda előtt lehet csak padokra leülni. Viszont gyors a kiszolgálás, mivel van körülbelül 5 pénztár, külön az édes-, sós süteményeknek, tortáknak, fagylaltnak, stb.
Kiváló 2014. május 30. járt itt
A hosszú sor nem jó:-( de ez is mutatja milyen jók a sütik
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2014. május 22. járt itt
Nem kétséges, hogy a Daubner a város egyik legjobb, ha nem a legjobb cukrászdája. Amit mindig is külön értékeltem bennük, hogy a süteményeik, fagylaltjaik sosem túlcukrozottak, azon felül, hogy mindegyik remekmű. Állófogadásra pogácsákat és egyéb sós süteményeket innen, és csakis innen viszünk.