Csodálatos hely minden friss helyben készül szinte minden finom amit készítenek sós ,édes,fagyi mindig innen rendelünk tortát,csak ajánlani tudom mindenkinek
A Daubner cukrászda átállt elvitelre, 2021 júniusának közepén a beltérben sehol nem lehetett leülni. Elvitelre vettünk hát sütiket a társammal, jómagam a diós puszedlit (4600 ft/ kg), a gauda sajtos minipogácsát (3800 ft/kg) kóstoltam, továbbá itthon ettem meg egy ribizlis máktorta szeletet (460 ft).
Mindhárom kóstolt termék remek volt, csak az áruk meglepő, hogy mennyire kedvező. Vélhetően ez is a titkuk. Társam vitt még többféle sütit, többek között eperkrém tortaszeletet (430), oroszkrém tortaszeletet (460), málnás omlettet (590), francia krémest (510) meg aprósüteményt, visszajár ide, egyik kedvenc helye. Jómagam is úgy vélem, hogy ez a fősodor csúcs nagyjából. Végigpörgettem az előtte járók hozzászólásait, meglepve láttam, hogy még nem írtam erről a helyről pedig többedjére jártam itt. Részemről is megvan az öt pont, a sütikre 4,5 felfele kerekítve. Az ár/érték csillagos ötös.
Ismét Daubner, ismét finomságok beszerzése. Pénteken kora délután a városban mindenhol őrült forgalom és dugók, de a cukrászdában elég kevesen voltak. Több pultnál zajlott a kiszolgálás, egyiknél sem álltak sorba többen, mint 1-2-3 ember.
Igaz, valamicskét így is kellett várni, mert itt általában sokat vásárolnak az emberek, nem érik be fejenként 1-1 süteménnyel, amit én személy szerint meg is értek. Két fő "célpontom" volt: parfétorta és macaron. Parfétortában egy kb. 2 és fél kg-os tömegű tejcsoki-vanília-grillázs ízesítésűt választottunk ki, súly alapján 8000 Ft-ba került, illetve a macaronokból egy nagy doboznyit válogattunk össze, melynek szintén súly alapján alakul az ára, 9100 Ft kilója. A nagy dobozba 33 db fért bele, amely 79 dkg-t nyomott, ez került 7190 Ft-ba + 550 Ft az elviteles műanyag doboz ára. Az átlagnál nagyobb méretű macaronok frissessége, állaga, ízvilága az egész családnak tetszett. Ár-érték arányban pedig a legjobbnak tűnik Budapesten. Trüffeles, kókuszos, pisztáciás, fahéjas-szilvás, vaníliás, diós, mogyorós, mákos, csokis macaron is került a dobozunkba. A közelgő Karácsonyra tekintettel már kimért szaloncukrot is árusítanak. 6600 Ft kilója, egy darab kb 65 Ft-ra jön ki. A fehércsokis pisztáciás és a narancsos pisztáciás is nagyon ízlett nekem, csak 1-1 db-ot vittem kóstolóba. Korábban éveken át voltak ezzel gondok, de most már lehetett bankkártyával is fizetni. Az udvarban saját ingyenes parkolójuk van, de ezúttal BKV-val mentem.
Gyakran megfordulunk a cukrázdában, hiszen olyan fínomak a termékeik. Családi ünnepekre tortát szoktam vásárolni, amely valóban emeli az ünnep hangulatát. Egy a gond csak, hogy mindíg sokan vannak és hosszú sorokban várakozni kell. Persze ez csak nekünk vásárlóknak gond :D :D.
Rendszeresen látogatjuk ezt a cukrászdát, annak ellenére, hogy sajnos nekünk sohasem esik útba. Szeretjük a sütijeiket, mindig azonos ízvilág, megszokott minőség vár. Nem csalódtunk még csupán egyetlen egyszer. A málnás túró és az erdei joghurtos 1,5 napra megsavanyodott, pedig a megszokott módon tároltuk és máskor soha nem volt ezzel problémánk.
De mivel egyszeri esetről van szó, ezért eltekintettünk ettől. Szinte már az összes sütijüket végigkóstoltuk apránként. Néha előrukkolnak újdonságokkal is, illetve szezonális sütikkel. Mind megfelelő minőségű, csupán ízlés kérdése kinek mi ízlik. A negatívum csupán annyi, hogy nem lehet kártyával fizetni és mindig hatalmas sor áll, hiába van több kiszolgáló pult is. A hely szűkös, így érdemesebb elvitelre kérni. Saját parkolóval rendelkezik, de sokszor még így is nagyon nehézkes a parkolás. Jó lenne, ha néhány sütijüket cukormentes változatban is lehetne kapni a jövőben.
Annak ellenére, hogy nem a legkönnyebben megközelíthető helyen található, a cukrászdában mindig hatalmas sor áll a pultok előtt. Mivel leülni nem lehet, a helyben fogyasztást választók csak állva tudják elmajszoli a rendelt finomságokat, így akik szeretik a kényelmet is (mint például mi), azoknak azt ajánlom, elvitelre kérjék a süteményeket, és otthon, kényelmesen fogyasszák el azokat.
Azt nem javaslom, hogy másik cukrászdát válasszanak, mert az itt kapható édességek mennyeiek, bűn lenne kihagyni őket. Mi még sosem csalódtunk, a magas színvonal állandó, mindig nagyon-nagyon friss, finom és gusztusos süteményeket kaptunk. Az eladók kifejezetten gyorsak és elsőre megjegyzik, mit szeretnénk, még ha hosszú is a listánk. Ami számomra nagy hátrány, hogy nem lehet kártyával fizetni, valamint, hogy bár több telefonszámuk is van, akármikor szerettem volna telefonon rendelni, eddig még sosem sikerült elérnem őket.
Baromi finom, habkönnyű sütemények. 4 félét is kóstoltam, mind nagyon-nagyon finom volt. Az árak is nagyon barátságosak, 4-500 forint egy szelet sütemény,ez nagyon jó ár ezért a minőségért. A hely egyetlen baja,hogy mindig tömve van és helyben csak állva lehet enni. A sor viszont egészen gyorsan megy, a kiszolgálók nagyon kedvesek.
Hosszú ideje van szerencsénk "ellenőrizni" a cukrászda minőségét. A legkiemelkedőbb amit meg kell említeni erről a cukrászdáról, hogy tartja a színvonalat, a minőséget és az áraik sem szaladtak el. Sajnos a több pultos kiszolgáló tér ellenére mindig sorban kell állni a vásárláshoz, de az eladók gyorsak, kedvesek, segítőkészek.
Kivétel nélkül minden termékükre mondhatjuk, hogy nagyon finom. Persze ízlések és pofonok. . . de biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának valami finomságot, ha itt körül néz. Az, hogy a narancsos trüffel már nem csak torta formájában, hanem fagyiként is elérhető ez különösen nagy öröm számunkra! ! További sok sikert, kitartást és jó munkát kívánunk.
A Kolosy tértől nem messze található a cukrászda. Mindig hatalmas itt a forgalom épp ezért rengetegett kell várni. A sütik isteniek mind az édesek mind a sósak az ár érték arány csodás. Gyerekek a ribizlis máktorta isteni finom és a hangulat is kellemes. Ennek a cukrászdának igazi hangulata van aki szerint ez nem jó hely az még sose járt igazi cukrászdába. Visszatérünk még 10/10.
Véleményem szerint a legfinomabb sütiket a Daubnerben lehet kapni Budapesten. Az édes és a sós termékek is fantasztikusan finomak, számtalanszor vásároltam itt, és a minőség kifogástalan. Szerintem az árak is nagyon jók, sőt, én inkább olcsónak tartom ezt a helyet. Ami viszont kétségtelen: nem lehet beülni, és sütizni úgy, ahogy egy cukrászdától elvárná az ember.
Kizárólag akkor érdemes ide jönni, ha elvitelre szeretnénk sütiket venni. Talán nem is lehet cukrászdának hívni, hanem inkább egy sütemény bolt lenne a helyes. Sorban állás, és elviteles vásárlás. Nagyjából ennyit tud a hely. Viszont a termékei olcsók, és hihetetlenül finomak.