Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest

$$$$
Hely jellege
bisztró
Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest
Egyszarvú Unicorn Bistro & More BudapestEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest
58 fotó

14 vendég értékelése alapján

77%
15%
4,7Ételek / Italok
4,9Kiszolgálás
4,9Hangulat
4,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest vélemények

Kiváló 2023. április 19.családjával járt itt
Kedves fogadtatás után sikerült választani az izgalmas kínálatból. Nagyon barátságos a helyiség, szellős, vidám. A kiválasztott ételek nagyon finomak, ízletesek és szépek voltak. A tálalás is harmónikus. A desszertek ízvilága is nagyon jól kitalált, és itt is tökéletes a tálalás módja.
A mellékhelyiségben is jelen van az unikornis téma, nagyon vicces.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2023. június 22. járt itt
Az egykori VV Zsolti, Osváth Zsolt influenszer, youtuber, digitális tartalomgyártó, LMBTQ propagandista és megmondóember "párjával" nyitotta meg ezt a különleges hangulatú bisztrót még 2021-ben a Nagymező utca Bajcsy-hoz közelebbi szakaszán. Ahogy büszkén hirdették, ez Európa legelső, unikornis tematikájú bisztrója, és valóban, már messziről virít a babarózsaszín felhőbe burkolózó vendéglátó egység.
Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Külső képEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Külső képEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - EgyébEgyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Egyéb
Még több kép (20 db) >>
Átlagos 2024. augusztus 20.családjával járt itt
Hárman voltunk az Egyszarvúban. A 3 féle étel kiváló volt. A kiszolgálással is elégedettek voltunk. A női vécé ajtaja nem záródott, így ezzel volt kis kellemetlenség. Sajnos a galéria részen elromlott a klíma, így a hőség rontott az élvezeten. A bisztrót ajánlom mindenkinek!
Átlagos 2024. július 27.gyerekekkel járt itt
Gyermekem barátnőjével meg volt őrülve a helyért, így meglátogattuk. A hamburger buci száraz volt, tiszta ételfesték minden. Ennyi műanyagot talán még sosem ettek. Ami a másnapi wc alkalmával vissza is köszönt! Igazi unikornis kakijuk lett az ételtől :D
Kék színű végeredményt még sosem láttunk! Köszönjük az élményt. .