A berendezés a névhez illő, rönkfából készült zömök asztalok és lócák, piros kockás terítővel, a kiszolgáló pult is fából készült, stílusos. Kívülről nem is látszik, hogy belül milyen sok hely van. A földszintről lépcső vezet le a pinceszintre, ahol még 2 nagy terem van, ezek is be vannak asztalozva, de napközben nem használják, valószínűleg inkább külön rendezvényekre lehet bérbe venni. Az étlapon magyaros ételek szerepelnek, az étlap elég hosszú, de áttekinthető, strukturált, az ételek egyértelműek, azonnal tudja az olvasó, hogy miről van szó. A hely specialitásai a fatálak, de tekintettel arra, hogy ezek inkább több személyre szólnak, és az adagokról már korábban is hallottam, ezeket sajnos most nem volt módom letesztelni. Az 1 személyesek bőven elegendőek 2 fő részére, a 2 személyesek pedig egy családnak. Juhtúróval töltött gombatornyokat ettem kapros joghurtmártással és hasábburgonyával (sült krumplival). Ahhoz képest, hogy elég sok vendég volt, és frissen sütik az ételeket, nem kellett sokat várni. Az étel nagyon kiadós volt, jól nézett ki, minden frissen-forrón érkezett, a krumpli ugyan mirelitből készült, de egyértelmű volt, hogy frissen sütötték. A gombafejekben a töltelékkel nem spóroltak. A krumpli felét nem is bírtam megenni. A mártás ízesítése kellemes volt, de egy kicsit lehetett volna jobban besűríteni. A kiszolgálás gyors és figyelmes, mindkettő fiatalember megnyerő volt. Összességében egy egyszerű, de nagyon barátságos hely, ahonnan senki nem távozik éhesen. Mivel autóval voltam, csak üdítőt ittam, de a borlapot átlapozgattam, az In Vino Veritas borkereskedés borait árusítják. Árban is korrekt hely, körettel együtt 1500 Ft-ot fizettem. Ár-érték arányban is jó.