Az étterem az általunk ismert képét mutatta, tiszta asztalok és székek, tiszta evő- és tálalóeszközök (a leves- és a salátabár önkiszolgáló), gyors és kedves kiszolgálás a pultnál és a pénztárnál egyaránt. Kétféle menüt kínálnak kedvezményes áron. Á la carte nincs túl sokféle étel, de a hely jellegéből adódóan itt nem az ínyenceket kell kielégíteni, hanem sok éhes látogatót jól lakatni, mindenféle korosztályból. Így aztán az étlap nem valami fantáziadús. Biztosra mennek, az átlagigénynek próbálnak megfelelni, ez tény. A párom ragulevest és krumplifőzeléket evett két fasírttal. Azt mondja, jó volt. Én csilis csirkeragut kértem hasábburgonyával. Lehetett volna kicsivel több hús benne, de a paprikás, babos, fűszeres ragu olyan jóízű volt, hogy hús nélkül is megállta volna a helyét. (Persze úgy egy picit olcsóbban illene adni. )
A menü olcsó. Az á la carte ételeket kicsit drágállom, mivel a nem túl nagy húsadagok mellé a köretet külön kell fizetni, így hamar összejön egy vaskosabb számla. A legújabb divat szerint nincs sótartó az asztalon, viszont a pénztárnál kis tasakokban sót és borsot is talál a vendég, vehet belőle ízlése szerint, természetesen ingyen. A mosdót direkt az ittjártam kedvéért látogattuk meg :), hogy ennek állapotáról is be tudjak számolni. Itt is az általunk mindig is tapasztalt rend és tisztaság uralkodott. WC papír, szappan, kézszárító a helyén, a női és a férfi részlegben is. Azt hiszem rájöttem a megfejtésre: az előttem szólók mindnyájan csoporttal vagy/és gyerekekkel voltak, alighanem hét végén, mi pedig mindig hétköznap megyünk, hogy elkerüljük a tumultust. Ez persze nem lehet mentség, csak magyarázat. Egy étteremnek mindig gusztusosan kell kinéznie, ha nagy a tömeg, nagyobb gondot kell fordítani a takarításra. Csak hát. . . az sem ártana, ha a látogatók a sajátjuknak éreznék, és olyan állapotban hagynák ott pl. a mellékhelyiséget, ahogy otthon megszokták.